Aminnnn canım ya vala aminn bakalım ne olacak benim bay günüm bu gün ama seninYa okudum yazdıklarını şu an inan aynı durumdayızvar mı yok mu anlamadım arkadaşım gördü çizgi var diyor ben bakıyorum var gibi yok gibi Allah sonumuzu hayır etsin
İnşallah sağlıkla devam edeer evet ikiniz için deTeşekkür ederim. Ben de seni takip ettim aradaüye olup ilk konustuğum kişilerden biriydinn. Senin doğumun geldi, ben hamile kaldım gerçi daha çok bastayım. Yarın ikinci hcg ölçtüreceğimmm. insallah sağlıklı devam eder
Ah ah çatlayana kadar ayrı stres, çatladıktan sonra bat ı beklemek ayrı stresŞalgam içtim şimdi onu duymuştum bideçatlar artık heralde
Sen kız bebek mi bekliyorsun erkek mi? Ben su an hicbir seyin farkında değilim, daha yolun en başı tabi :) sadece kendimi sinirli hissediyorum. Senin nasıl geçti hamilelik? En sikayetci olduğun konu neydi? Deneyimli bir hamile olarak tavsiyelerin var mi ?İnşallah sağlıkla devam edeer evet ikiniz için deayrıca 36. Haftamdayken allah yardımcınız olsun diyorum öncrden ettiğim tüm lafları yuttum, ne olacak ki çocuğu yapmak dert değil büyütmek falan gibi beylik laflar ediyordum, şimdi artık bitse diye ağlayacak durumdayım
Sen kız bebek mi bekliyorsun erkek mi? Ben su an hicbir seyin farkında değilim, daha yolun en başı tabi :) sadece kendimi sinirli hissediyorum. Senin nasıl geçti hamilelik? En sikayetci olduğun konu neydi? Deneyimli bir hamile olarak tavsiyelerin var mi ?
Benim dündü canımAminnnn canım ya vala aminn bakalım ne olacak benim bay günüm bu gün ama senin
Oğlunu en sağlıklı sekilde kucağına alırsın umarım.ya hiç bi tavsiyem yok gördüğüm kadarıyla herkesin hamileliği çok farklı geçiyo. Erkek bebek benimki, kilo almadım ben ama nabzım yükseldi ve hemoroidim oldu inşallah sende olmaz hemoroid çok zor valla bi de son zamanlarda duygusallıktan kendimi kesicem o derece
Yok henüz olmadım dün sabah akşam test yaptım çok hayali Bi çizgi çıktı sonradan yani emin olamadım beklemedeyim ama göğüslerim adetten önce inanılmaz acırdı şu an acı yokAy n’aptınız adet oldunuz mu ilk defa bu ay benim de göğüslerim şişmedi hamile olsam şişkinlik olurdu die üzülüyorum
Bnm de öyle olurdu hatta merdiven inerken sızlamış gbi acır adet olunca geçerdi ilk defa ağrı şişlik yok çok merak ediyorumYok henüz olmadım dün sabah akşam test yaptım çok hayali Bi çizgi çıktı sonradan yani emin olamadım beklemedeyim ama göğüslerim adetten önce inanılmaz acırdı şu an acı yok
Haaa bak o konu. Sigara ben zaten baya azaltmıştım son zamanlarımda, testi yaptığım gün son sigaramı tamamlayamadım benOğlunu en sağlıklı sekilde kucağına alırsın umarım.bugün son sigarami içtim. O nedenle daha da sinirliyim sen naptin, alkol sigara sıfırlamıştın değil mi?
Yaa gerçekten miEve geldim test yaptım, hemen negatifti zaten, afedersiniz tuvaletten kalkamadan da regl oldumDilos6342
İnşallah sen faydasını görürsün bal karışımını mi almistinÇok iyi bi yere değindin bende bu ay aldım kullanıyorum ve merak içerisindeyim
Ben doğumdan sonra yeniden baslamak üzere birakiyorum sigarayi insallah sonrasında fikrim değişir. Ara verme fikri komple birakmaktan daha rahatlatıcı geliyor.Haaa bak o konu. Sigara ben zaten baya azaltmıştım son zamanlarımda, testi yaptığım gün son sigaramı tamamlayamadım benyarım kaldı öyle küllükte ve canım da çekmedi sonra, o çok kolay oldu hatta diyorum ki inşallah bida hiç içmem. Alkol de ilk 6 ay çekmedi canım ama şu an biraz da kafam bulandığı için galiba olsa bi iki bira güzel güzel içmek isterdim alkolsüz bira aldım o da hiç o tadı vermedi gereksiz bence. 8 ayda toplamda galiba 2 defa yarım kadeh şarap içtim arkadaş ortamımda. Onda hep 6 aydan sonra.
Ben bi çay ve kahveye düştüm onları bırakamadım biraz kötü hissediyorum o konuda ama baya azalttım günde 2-3 bardak çay ve bazı günler 1 fincandan fazla olmayacak şekilde tüketmeye devam ettim.
Öyle millet nasıl yanlışlıkla gebe kaliyo anlamıyorumAh ah çatlayana kadar ayrı stres, çatladıktan sonra bat ı beklemek ayrı stres
Bunu ben de düşündümÖyle millet nasıl yanlışlıkla gebe kaliyo anlamıyorum
Bence yarın gitmişken bi tek iç son olsunBen doğumdan sonra yeniden baslamak üzere birakiyorum sigarayi insallah sonrasında fikrim değişir. Ara verme fikri komple birakmaktan daha rahatlatıcı geliyor.
Alkolsuz bira almak istiyorum ben de, o serbest değil miyarın kız arkadaslarimla rakiya gidecektim, yarınki testte hcg ilerlemisse oturup soda içeceğim herhalde
Kahve çay aliskanliğim epey düsük, o konuda sıkıntı yaşayacağimi zannetmiyorum
Doğum kararlaştırıldı? Sezaryen mi yoksa bebişin gelmesini mi bekliceksinz?
Kabız olduğun için mi hemoroid oldu? Bende sık sık olmaz ama düğün zamanı olmustuBence yarın gitmişken bi tek iç son olsunofff çok istedim şu an ben de. Alkolsüz bira valla gereksiz, macro centerda var bi ispanyol birası o %0 alkol olanmış ondan almıştık biz hala duruyo dolapta valla 4-5 tanesi. doğum henüz tam konuşulmasa da bu bahsettiğim durumlardan ötürü sezeryan olacak gibi ama tabi her şey olabilir
İnşallah sağ salim bebeğini alırsın kuçağınaRica ederim inşallah bir faydası olur dilerimçok şükür iyi şu anlık bir sıkıntı yaşamadım.dun ikili testim vardı sonuclar haftaya çıkacak inşallah bakalım bekliyorum bende
amin inşallah teşekkür ederim.İnşallah sağ salim bebeğini alırsın kuçağına
İnşallah bebişe işarettir canım benim de ara ara adet sansıcı girip çıkıyor bu belirsizlik çok kötü sabah ilk işim kan vermekBnm de öyle olurdu hatta merdiven inerken sızlamış gbi acır adet olunca geçerdi ilk defa ağrı şişlik yok çok merak ediyorum