Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar bugün hala pik 4 tane falan havuç yemiştim aslında dün akşam çatlaması için ne yapmalıyım bide dün ilişki oldu bugün de olmuşa mi daha iyi yoksa 1 gun ara verip yarın olması mi
Ben Doğu'da öğretmenim bugün veli ziyaretinde düşünmüyor musun diye sordu velim kadın, taktiğimi aldım adet bitiminden sonra 14. Gün çatlıyor o zamana kadar her gün dedi haberin olsun

Sen internetten mi almıştın takviyeleri resimlerini atarmısın

Sen internetten mi almıştın takviyeleri resimlerini atarmısın
Evet internetten almisdim paylaştim aşağıda.illa bu markaları kullanacaksın diye bişey yok tabiki ben araştırıp hem biraz daha ekonomik hem içeriği düzgün diye bunlardan yana olmusdu tercihim.

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-28-18-32-18-596_trendyol.com.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 63
Ben Doğu'da öğretmenim bugün veli ziyaretinde düşünmüyor musun diye sordu velim kadın, taktiğimi aldım adet bitiminden sonra 14. Gün çatlıyor o zamana kadar her gün dedi haberin olsun
Adet bitiminden sonra 14 gün geç bi tarih pek çok kişi için adetin ilk günü 1.gün sayılıyor, benim 25.gün çatladı o ayrı

Arkadaşlar bugün hala pik 4 tane falan havuç yemiştim aslında dün akşam çatlaması için ne yapmalıyım bide dün ilişki oldu bugün de olmuşa mi daha iyi yoksa 1 gun ara verip yarın olması mi
Hocam çift yumurtluyor olabilirsin. Bu da ikiz olma ihtimali yüksek demek olur

Amin canım inşallah seninkide vardır bu ay beni etiketle mutlaka bir süre girmemeyi düşünüyorum buralara insanı gerçekten strese sokuyor sanki
Tamam canım zaten bu ay bendede bir şey olmazsa bende daha girmicem bir süre stres yapıyorum oldumu olacak mı diye diye gerek yok ya habire test erken bilmem ne ayyyyy bendeki durum zaten acayip öle yani canim sende kafana takma bir tane evladın varmış Allah size bağışlasın sağlıkla bir daha olur vakit saat canım hayırlı zaman vakit ne zaman ise o zaman olsun

Onun düzenli heralde adeti benim pco var canım ilk defa testte yumurtlama ve yumurtlama akıntısını net bi şekilde gördüm o yüzden heyecanliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…