- 5 Mayıs 2016
- 328
- 404
Sağol canım cümlemizin inşallah sonradan Bi çizgi belirdi daha adet de olmadım bakalım yarın da olmazsam ni kan veririm sen naptın bugün yoğun geçti burayı takip edemedimGünaydın canım hayırlısı olsun hakkında
Ben bir şey yapmadım canım adetimi bekliyorum testler bir çıkıyor bir çıkmıyor dengemi sarstilar resmenSağol canım cümlemizin inşallah sonradan Bi çizgi belirdi daha adet de olmadım bakalım yarın da olmazsam ni kan veririm sen naptın bugün yoğun geçti burayı takip edemedim
Tamam canım çok teşekkürler.senin nasıl gidiyor hamilelikEvet internetten almisdim paylaştim aşağıda.illa bu markaları kullanacaksın diye bişey yok tabiki ben araştırıp hem biraz daha ekonomik hem içeriği düzgün diye bunlardan yana olmusdu tercihim.
Ya okudum yazdıklarını şu an inan aynı durumdayızBen bir şey yapmadım canım adetimi bekliyorum testler bir çıkıyor bir çıkmıyor dengemi sarstilar resmenbakalım yarın ola hayır ola zaten cumaya randevum var olur yada olmam zaten o gün kan tahlili yapılacak ya bakalım nasip bir gideyim muayene olayım insAllah
İnşallah canım zaten varsa inşallah cuma netleşirYa okudum yazdıklarını şu an inan aynı durumdayızvar mı yok mu anlamadım arkadaşım gördü çizgi var diyor ben bakıyorum var gibi yok gibi Allah sonumuzu hayır etsin
Kullandığınız takviyelerin markası ismi nedir acabaYaşta biraz faktör açıkçası biraz ben tüpe baslayacgim için çok gezdim tüp bebek sayfalarinda.benim yaşım 31 ama gorunen sayım iyiydi, 11 folikul falan görünüyordu ve FSH da hiç bir fazlalık yokdu 5 6 civarlariydi.normalde amh düşünce FSH çıkarmış görünen sayı azalirmis vs.ama belkide kalite sorunum vardı bilmiyorum sadece düşünce.ve bu düşüncemi tüp bebek doktoruda onaylamisdi.yasla birlikte sorun görünmese de yumurtalıklar yaşlanıyor ve kalitede sorunlar olabiliyor diye.sahsen ben kendi adima vitaminlerin iyi geldiğini düşünüyorum.omega 3 ve quenzim q10 bunlar kaliteye fayda edebiliyormus.tup sayfalarında okuyup doktoruma da sormusdum faydası olabilir demisdi.ben kromozom testleri pıhtılaşma testlerine varana kadar yaptirmisdim hepsi temiz geldi.bence bişey kaybetmezsiniz araştırın derim.yine siz bilirsiniz tabiki.
Teşekkür ederim. Şu an için hamileyim ben.yazınızı gordum de cevap vermek ıstedım, sperm sayısı ve hızı ıcın ; kecıboynuzu kaynatıp sabah aksam esınıze verebılırsınız, bıtter cıkolata muz ve kecıboynuzu pekmezıce cok etkılı. denemedıysenız deneyın derım
Çok iyi bi yere değindin bende bu ay aldım kullanıyorum ve merak içerisindeyimGeldi canım bi kaç saat önce. Şu doktor mfk için sinirliyim dedim
Arı sütü kullanırken denk gelmistim o doktora (tüp bebek doktorlarının sadece tavsiye ettiğini duydum oyle kullanmaya başladım) birde mfk karışımdan alayım dedim (ilk zamanlar o da tavsiye ediyordu tavsiye ettiği kişiden almistim arıcıdan)
Şimdi iş ticarete döndü sürekli bunu kullanın hamile kalın tarzında paylaşım yapıyor , sürekli hamileleri paylasiyor(16 yıl sonra olan bile var)
3 ay kullandım bir de üstüne aşılama negatif
Bi tutmayan bahtsız bedevi ben miyim yoksa iyi kandırılıyor muyuz
Burda konusunu açan banlandi ama bilinçlenmek amacıyla soruyorum
Artık sattıkları ürünün bile gerçekliğinden emin değilim
Gerçekten böyle faydasını gören oldu mu?
Olmadıysa ağına düşmeyin diye söylüyorum
Ondan değil ama kullandığım bi cok takviye oldu ümitliydim
Şimdi de hayallerim yıkıldı gibi oldu
Rica ederim inşallah bir faydası olur dilerimTamam canım çok teşekkürler.senin nasıl gidiyor hamilelik
Ay n’aptınız adet oldunuz mu ilk defa bu ay benim de göğüslerim şişmedi hamile olsam şişkinlik olurdu die üzülüyorumKızlar günaydın regle son 1 gün bundan önce türlü türlü belirti yaşardım özellikle karnım da kasıklarımda ağrı batma olurdu göğüslerim şişerdi bu ay hiç biri yok test yapsam mı beklesem mi bilemedim
Arkadaşa da atmıştim,tekrar paylasiyorum OMEGA 3 günde 2 kere sabah akşam.quenzim q 10 günde 1 kere icdim ben.Kullandığınız takviyelerin markası ismi nedir acaba
Ay maşallahhhTeşekkür ederim. Şu an için hamileyim ben.
2 kimyasaldan sonra araştırma yapıldı mı size neyden kaynaklanıyor falan diye ve tebrikler suan hamilesinizArkadaşa da atmıştim,tekrar paylasiyorum OMEGA 3 günde 2 kere sabah akşam.quenzim q 10 günde 1 kere icdim ben.
Ben daha önce hiç hamile kalmamisdim canım kimyasalım falan yok.kendim tıbbi genetikden randevu alıp ısrarla yaptırdım pıhtılaşma kromozom testlerimi falan aklımda kalmasın diye.tesekkur ederim amin insallah2 kimyasaldan sonra araştırma yapıldı mı size neyden kaynaklanıyor falan diye ve tebrikler suan hamilesinizsağlıkla alın kucağınıza insallah
Ay amin inşallahBen daha önce hiç hamile kalmamisdim canım kimyasalım falan yok.kendim tıbbi genetikden randevu alıp ısrarla yaptırdım pıhtılaşma kromozom testlerimi falan aklımda kalmasın diye.tesekkur ederim amin insallahdarısı başınıza olsun
Ben sizi takiplemiştim ara ara gördüm bu habere de çok sevindimTeşekkür ederim. Şu an için hamileyim ben.
Evet ilk olacak inşaallah sizin? Aşılama düşünmüyor musunuz?Sizinki de baya olmuş en azından aşılama yapmışsınız.inşallahta tutmuştur ben doktor değiştirmeden bi türlü ilerleyemedik.3yıla doğru gidiyorum benimki de sebebsiz doktora da gitmiyorum artık olursa olur olmazsa da artık menopoza girerim heralde ilk çocuk mu olacak
Teşekkür ederim. Ben de seni takip ettim aradaBen sizi takiplemiştim ara ara gördüm bu habere de çok sevindim