Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım cümlemizin inşallah sonradan Bi çizgi belirdi daha adet de olmadım bakalım yarın da olmazsam ni kan veririm sen naptın bugün yoğun geçti burayı takip edemedim
Ben bir şey yapmadım canım adetimi bekliyorum testler bir çıkıyor bir çıkmıyor dengemi sarstilar resmenbakalım yarın ola hayır ola zaten cumaya randevum var olur yada olmam zaten o gün kan tahlili yapılacak ya bakalım nasip bir gideyim muayene olayım insAllah

Kızlar ben promontil women kullandım bu ay reglim 1 Ocak da eğer regl olursam promontil women mı prowomen mı kullanmalıyım . İçimde kuenzim q var ayrıten almalı mıyım sizce

Evet internetten almisdim paylaştim aşağıda.illa bu markaları kullanacaksın diye bişey yok tabiki ben araştırıp hem biraz daha ekonomik hem içeriği düzgün diye bunlardan yana olmusdu tercihim.
Tamam canım çok teşekkürler.senin nasıl gidiyor hamilelik

Ya okudum yazdıklarını şu an inan aynı durumdayız var mı yok mu anlamadım arkadaşım gördü çizgi var diyor ben bakıyorum var gibi yok gibi Allah sonumuzu hayır etsin

Kullandığınız takviyelerin markası ismi nedir acaba

Çok iyi bi yere değindin bende bu ay aldım kullanıyorum ve merak içerisindeyim

Tamam canım çok teşekkürler.senin nasıl gidiyor hamilelik
Rica ederim inşallah bir faydası olur dilerim çok şükür iyi şu anlık bir sıkıntı yaşamadım.dun ikili testim vardı sonuclar haftaya çıkacak inşallah bakalım bekliyorum bende

Ay n’aptınız adet oldunuz mu ilk defa bu ay benim de göğüslerim şişmedi hamile olsam şişkinlik olurdu die üzülüyorum

2 kimyasaldan sonra araştırma yapıldı mı size neyden kaynaklanıyor falan diye ve tebrikler suan hamilesiniz sağlıkla alın kucağınıza insallah
Ben daha önce hiç hamile kalmamisdim canım kimyasalım falan yok.kendim tıbbi genetikden randevu alıp ısrarla yaptırdım pıhtılaşma kromozom testlerimi falan aklımda kalmasın diye.tesekkur ederim amin insallahdarısı başınıza olsun

Evet ilk olacak inşaallah sizin? Aşılama düşünmüyor musunuz?

Ben sizi takiplemiştim ara ara gördüm bu habere de çok sevindim
Teşekkür ederim. Ben de seni takip ettim arada üye olup ilk konustuğum kişilerden biriydinn. Senin doğumun geldi, ben hamile kaldım gerçi daha çok bastayım. Yarın ikinci hcg ölçtüreceğimmm. insallah sağlıklı devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…