Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yavruşum iyiyimmm kürtaj sonrası ikinci adeti oldum. Cuma hsg çekimi var.

Sen hepimizden önce gidicen bence ikiz bile olabilir başladı mı işlemler? Transfer ne zaman?
Ocak reglim bekliyorum valla heyecanlıyım ilk haftası regl gözüküyor umarım stresten gecikmem 😃 bakalim neler bekliyo beni keşke ikiz olsa da uğraşmasam bidaha 😃😃😃😃 sen bi kere gebe kaldım devami gelir kuzum inanıyorum ben güzel sağlıklı gebelik nasip edicek rabbim sana

- Janna - - Janna - beni de ekleyebilirsin canım gebelik testim buda
IMG_20211227_110734.jpg

Ocak reglim bekliyorum valla heyecanlıyım ilk haftası regl gözüküyor umarım stresten gecikmem 😃 bakalim neler bekliyo beni keşke ikiz olsa da uğraşmasam bidaha 😃😃😃😃 sen bi kere gebe kaldım devami gelir kuzum inanıyorum ben güzel sağlıklı gebelik nasip edicek rabbim sana
İnşallahhhh canım hepimize, ❤️

Sen napiyon kizzz seliiiii nasıl gidiyo hayat A R Y A A R Y A ve ben mayis ayının şansız bedevisiyiz gerçi belli olmaz her an aryadan guzel haberler gelir 😃 çift çizgiyı 1 kere bile görmedim ya insan yalandan bile olsa görmezmi 😂😂😂😂
Hiç sorma ya valla bir türlü pozitifi göremedik. Sen napıyosunn, regl geldi mi tedaviye başladın mı?

Yok canım sıkıntı olmaz kaç kere verdim ben. Doktor zaten geç geliyor muayene etmesi tahlili istemesi ögleni buluyor nerde vereceksin devlette mi
Geçen ay gittim gebelikte düşünüyorum dedi bana bir kağıt verdi mühür fln bastı önümüzdeki ay gel direk barkot al tahlil ver dedi sen de ki devletten yaptırıyorsun

X