- 26 Ağustos 2021
- 960
- 535
- 18
Demekki hayırlı sağlıklı değilmiş cnm öyle düşün kendini üzme Rabbim gönlüne göre yerini doldursun İnşallahEvet bende bir sure araştırdım.. ama pratiğe gelince gelişine oldu hayirlisi ise gelsin dedim tutturmustum .. dustubu yüzden simdi bir var bir yok ve yumurtlama gunu ve sonraki değerlendirdim hakkımızda hayırlıysa gelsin .. hep hayırlısını diledim
Kuzu eşinde toplam 30 milyon civarı sperm çıkmış. Bunun %36 sı ileri hareketli..Kızlar selam şimdi hastaneden çıktım aşılama oldum hakkımızda hayırlısı olsun.eşimin değerleri 3 ay önce daha iyidi bugün daha kötü çıktı. Anlayan varsa içinizde yorumlamasını rica ediyorum. X10`6 ne anlama geliyor.Papatyamveben-Mavi @Dilos6342 MaviSasa234 @SevimliKedii @Bahar_Darcan48 ve diğer kızlar
Canım bu kağıt bana çok farklı geldi önceki sperm testlerini başka yerde yaptırdıkmış toplam sperm sayısı 93 milyondu onun bir öncesi 120 milyondu. İlaç kullandığı halde neden düşmüş anlamıyoruz. Harekette en son testte yani 10. Ayda toplam 40 bunun 25 i ileri Hareketli idi. Değerler düşmüş yaniKuzu eşinde toplam 30 milyon civarı sperm çıkmış. Bunun %36 sı ileri hareketli..
Yıkanmış sperm yani sana aşılama ile verilen 11 milyon sperm bununde %55 i ileri hareketli.. Gayet iyi.. İnş hakkında hayırlısı olsun. 14 gün sonra da pozitif görürsün inş
Yapıldığı yer ile alakalı. Stres yapması ile alakalı. Bence artık bunlara odaklanma.. Bolca dinlen ve bebişini bekleCanım bu kağıt bana çok farklı geldi önceki sperm testlerini başka yerde yaptırdıkmış toplam sperm sayısı 93 milyondu onun bir öncesi 120 milyondu. İlaç kullandığı halde neden düşmüş anlamıyoruz. Harekette en son testte yani 10. Ayda toplam 40 bunun 25 i ileri Hareketli idi. Değerler düşmüş yani
sonuc kotu degıl canımm, guzel. 11 mılyon %55 ılerı hızda.Kızlar selam şimdi hastaneden çıktım aşılama oldum hakkımızda hayırlısı olsun.eşimin değerleri 3 ay önce daha iyidi bugün daha kötü çıktı. Anlayan varsa içinizde yorumlamasını rica ediyorum. X10`6 ne anlama geliyor.Papatyamveben-Mavi @Dilos6342 MaviSasa234 @SevimliKedii @Bahar_Darcan48 ve diğer kızlar
Sizde 60 milyon falandı galiba. Bana fitil falan vermedi bu arada cinsel ilişki le ilgili de bişey demedisonuc kotu degıl canımm, guzel. 11 mılyon %55 ılerı hızda.
bol bol dınlen guzel beslen ınsallah bebısıne kavusursun
kuzum bızım ılk asılamada yıkanmıs 18mılyon ılerı hız %35ti.Sizde 60 milyon falandı galiba. Bana fitil falan vermedi bu arada cinsel ilişki le ilgili de bişey demedi
maşallaaahhh ya darısı bıze ınsallaahhhTeyzelerimizz biz keseyi gördükk çok şükür 5 haftalıkmışım
İnşallah canım benim inanki bu yaşadıklarım bana hayal gibi geliyor imkansız zannediyordum ama çok şükür Rabbim nasip edince oluyomuş demekkimaşallaaahhh ya darısı bıze ınsallaahhh
şuan bende aynı sekılde dusunuyorum boyle bı kan degerım yuksek cıksa bebek ıcın doktora falan gıtsem sanırım ruyadayım derım. ınsan cok umutsuz oluyor bazen cok yoruluyor . ınsallaahh hepımız bu sevıncı bır an once yaşarızİnşallah canım benim inanki bu yaşadıklarım bana hayal gibi geliyor imkansız zannediyordum ama çok şükür Rabbim nasip edince oluyomuş demekki
Fitil falan verecek misiniz dedim gerek yok dedi. Bizde yarın akşam ve cumartesi akşam değerlendirelim o zamankuzum bızım ılk asılamada yıkanmıs 18mılyon ılerı hız %35ti.
ıkıncı asılamada yıkanmıs 45mılyon ileri hız %55 ti. sonucta ılkı dollendı ıkıncısı negatıf. yanı hıc kotu dusunme olacak olan bır spermle oluyor.nasıp kısmet. ilişki biz ıkısındede devam etmıstık ertesın bırer gun arayla
gerek gormedı demekkı canım hepsı vermıyor fıtıl.Fitil falan verecek misiniz dedim gerek yok dedi. Bizde yarın akşam ve cumartesi akşam değerlendirelim o zaman
Ben bugün keseyi görene kadar inanamıyordum kurban olduğım bugün dedimki kendi kendime evet var çok şükür herşey yolunda dedi doktor daşuan bende aynı sekılde dusunuyorum boyle bı kan degerım yuksek cıksa bebek ıcın doktora falan gıtsem sanırım ruyadayım derım. ınsan cok umutsuz oluyor bazen cok yoruluyor . ınsallaahh hepımız bu sevıncı bır an once yaşarız
maşallaahhh canım Allahım saglıkla kavusmayı nasıp etsın,bu sevıncı evlat hasretı ceken herkese hayırlısı ıle nasıp atsınBen bugün keseyi görene kadar inanamıyordum kurban olduğım bugün dedimki kendi kendime evet var çok şükür herşey yolunda dedi doktor da
Çok teşekkür ederim bitanem rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahmaşallaahhh canım Allahım saglıkla kavusmayı nasıp etsın,bu sevıncı evlat hasretı ceken herkese hayırlısı ıle nasıp atsın
İnşallah güzel sonuçlar alırız yaa çok stresli işler valla sabah 9 dan 1 e kadar hastane idik. Bide canım acıdı. Doktora hani acılı değildi dedim. Çoğu hasta da böyle bazı hastaların rahim ağzı dar olunca acı hisseder gibi bişey dediYapıldığı yer ile alakalı. Stres yapması ile alakalı. Bence artık bunlara odaklanma.. Bolca dinlen ve bebişini bekle
aamınnn kuzummm amın ınsallaahh, Rabbım ol derse hersey olurÇok teşekkür ederim bitanem rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Pozitif gözüküyor ama ortadaki çizgi benim de kafami karıştırdı.. Bir tane daha yapar misinizKızlar 25 aralık bat bugün test yaptım böyle çıktı sizce hamilelik mi, ekim ayında kimyasal gebeliğim olmuştu. femara kullanıyordum doktoruma dedim tedaviyi bırakıp akışına bırakacağım diye. sizce hamilelik olabilir mi bu test
Merhabalar ne zamandır deniyordun birşeyler yapmışmıydınİnşallah canım benim inanki bu yaşadıklarım bana hayal gibi geliyor imkansız zannediyordum ama çok şükür Rabbim nasip edince oluyomuş demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?