• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşılamada ilişki kimseye yasak ettiklerini görmedim. Canım biraz acıdı işlem sırasında valla
ben burda bır ıkı kısıde duymustum ama ne kadar sperm okdar ıyı demıstı benım doktorumda.
benım hıc acım olmadı canım,kendını kasma demıstı doktor

Pozitif gözüküyor ama ortadaki çizgi benim de kafami karıştırdı.. Bir tane daha yapar misiniz
bir tane daha yaptım böyle çıktı :) sizce ?

Eklentiler

• WhatsApp Image 2021-12-22 at 13.25.09.jpeg
    WhatsApp Image 2021-12-22 at 13.25.09.jpeg
    150,2 KB · Görüntüleme: 97
İnşallah güzel sonuçlar alırız yaa çok stresli işler valla sabah 9 dan 1 e kadar hastane idik. Bide canım acıdı. Doktora hani acılı değildi dedim. Çoğu hasta da böyle bazı hastaların rahim ağzı dar olunca acı hisseder gibi bişey dedi
Speculum diye bir parça takıyorlar hsg deki gibi ama belki hemşire kan alması gibi takarken fark olabiliyor demekki.. Bir de katater gönderiliyor ya onu da hissediyorsun… Ben hsg de hissettim..
Hiç aşılama yapmadım.. bizde morfoloji 0 olduğu için aşılama tutmaz boşuna uğraşmayın dediler. Bende parayı boşa harcamak istemedim..

Çok şükür ki bir evladınız var. Önce onun kıymetini bilerek sakin kalmaya çalışın..
-adetleriniz kısalması genelde yumurta rezervi azaldıgını gösterir. Bi amh baktırmanızı öneririm.
-Pko oldugunuza göre yumurta kaliteniz düşük olabilir. Doktor kontrolünde yumurta takibi ve gerekirse takviye alabilirsiniz
-Siz stres yaptığınız için eşiniz kendine koruma kalkanı oluşturmaya çalışıyor. Buna müsade etmeyin ne kendinize yapın ne de eşinize izin verin
-Zaten kistik bir bünyeniz varsa rahim kalınlığı ile de ilgili problemler olmuş kesinlikle kür falan denemeyin.
- Adetinize 10 gün varken erken gebelik testleri çıkmaz 1-2 gün kala deneyin.
-yumurtalama zamanları da gögüs hassasiyet batmalar olur ovulasyon testi ile de takip yapabilirsiniz
-Bir önceki gebeliğinizden ötürü rahimde değişiklik olmuş olabilir hsg çektirebilirsiniz..
Öncelikle cevaplarınız İÇİN çok teşekkür ediyorum de kontrolümde rahim kalınlaşmam olduğunu söylemişti zaten bu ay reglyken tekrar dra gitmeyi düşünüyorum konuda yazdığım gibi göğüslerim hala acıyor şuan ortalama net beklenen regl tarihime 10 gün var artık bu ayda olmazsa bu kadar stres sıkıntıya hastalığa rağmen tekrar korunma yöntemine geçmeyi düşünüyorum

Eşin suçu sana mı atıyor? Altı yıldır çocuk deniyoruz, eşim bir kere kırıcı bir şey demedi bana. Çift taraflı çikolata kistlerim var be hiç hamile kalamadım sizin birde çocuğunuz var. Çocuğu kocanız yapmıyor Allah veriyor bunu söyleyin kocanız

Öncelikle cevabınız İÇİN çok teşekkürler Malesef öyle bir suçlama söz konusu ne kadar şakayada vursa bitersen sonra kırıcı olmaya başlıyor zaten bu ay beklenen regl tarihime 10 gün var artık olmazsa tekrar korunma yönetmine geçiçem bu kadar sıkıntıya ve hastalığa olmasını beklemek bile mucize olurdu heralde 😌 sizin ve eşiniz için söyleyebileceğim tek şey varsa ömrünüzün sonuna kadar mutlu huzurlu ve bol çoçuklu bir hayat geçirmeniz olur Allah güzel insanlarla karşılaştırsın bizi 🙏

Ben pek anlamıyorum hiç hamile kalamadım ama çok stresliyim diyorsun stres yapma gecikme yaşarsın bazı belirtiler psikolojik de olabilir bende yaşamıştım çünkü ama negatifti adetin gecikince bence kan ver idrar daha geç çıkarır kanda bilirdi geç döllenmede olabilir hamileysen ondan da çıkmamış olabilir yada kaşık ağrısı çatlama da olabilir bu arada eşinizin sizi suçlaması baskı yapması çok yanlış benim eşim öyle bi şey yapsaydı ben çok üzülürdüm
Cevabın İÇİN çok teşekkür ediyorum çok ince düşüncelisin malesef ki erkekler bunu anlamıcak kadar düşüncesiz olabiliyorlar bazen evet göğüslerim hala açıyor ama testlerim negatif bu ayda ümidim kesildi beklenen adet tarihime 10 gün var bakalım olmazsa tekrar korunma yöntemine geçicem nasip değilmiş 😌

Speculum diye bir parça takıyorlar hsg deki gibi ama belki hemşire kan alması gibi takarken fark olabiliyor demekki.. Bir de katater gönderiliyor ya onu da hissediyorsun… Ben hsg de hissettim..
Hiç aşılama yapmadım.. bizde morfoloji 0 olduğu için aşılama tutmaz boşuna uğraşmayın dediler. Bende parayı boşa harcamak istemedim..
Her değer önemli. Morfoloji için fazla düzelen bişey değil diyorlar hakkında hayırlısı olsun seninde. Hsg yi anestezi li çektirdim ben. Katater gönderilirken Bi ların ağrısı oldu adet sancısı gibi valla

Cevabın İÇİN çok teşekkür ediyorum çok ince düşüncelisin malesef ki erkekler bunu anlamıcak kadar düşüncesiz olabiliyorlar bazen evet göğüslerim hala açıyor ama testlerim negatif bu ayda ümidim kesildi beklenen adet tarihime 10 gün var bakalım olmazsa tekrar korunma yöntemine geçicem nasip değilmiş 😌
Adet tarihimiz aynıymış benim de adete 10 gün var gecikirsem yapcam ben de test üzmeyin kendinizi siz değersiz değilsiniz değerlisiniz kimsenin bu kadar sizi üzmesine izin vermeyin bence

Back