- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
Vermek istemiyorum P Papatyamnm ile aynı gün aşılama olduk o silik çizgiyi görmüş bile maşallah. Benim umudum yok tekrardan negatif görmeyeKan vermeyecek misin bugun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vermek istemiyorum P Papatyamnm ile aynı gün aşılama olduk o silik çizgiyi görmüş bile maşallah. Benim umudum yok tekrardan negatif görmeyeKan vermeyecek misin bugun
Evet çok zor başım ağrıyor ağlamaktan dün sabahtan beri geçmedi ilaçta içemedim içsem mi diyorum artıkİnsallahh en kısa zamanda nasip olur ya ne zor bu süreçler
ÖylemiVermek istemiyorum P Papatyamnm ile aynı gün aşılama olduk o silik çizgiyi görmüş bile maşallah. Benim umudum yok tekrardan negatif görmeye
Evet çok zor başım ağrıyor ağlamaktan dün sabahtan beri geçmedi ilaçta içemedim içsem mi diyorum artık
Var gibi canim idrari fazla mı damlattinKızlar 25 aralık bat bugün test yaptım böyle çıktı sizce hamilelik mi, ekim ayında kimyasal gebeliğim olmuştu. femara kullanıyordum doktoruma dedim tedaviyi bırakıp akışına bırakacağım diye. sizce hamilelik olabilir mi bu test
hayır aslında kararında damlattım ama ikisi de silik çıktıVar gibi canim idrari fazla mı damlattin
Ortada çizgi kalmış bozuk mu acava die düşündüm canim ama var gibi duruyorhayır aslında kararında damlattım ama ikisi de silik çıktı
Böyle çok oluyormuş kuzum yani böyle olup negatif olan. Umut arıyoruz ya her şey de bir şey arıyorum işteHayırlı olsun bak umudun yoktu ama çıkmış inşallah bebeğin seninledir
Biliyorum ne desek boş insan negatif görünce çok üzülüyor.birkaçgüne anca toparlıyorsun kendini belki olacaktı saglıksız onun için herseyde bir hayır vardır diye düşüneceksin.geç olsun saglıklı hayırlı olsun inşallah kavuşursun en yakın zamandaEvet çok zor başım ağrıyor ağlamaktan dün sabahtan beri geçmedi ilaçta içemedim içsem mi diyorum artık
Sagolasin biliyorum ama zaman kısıtlılığindan canım daha çok sıkılıyor buna eminim. Arka arkaya denemeye fırsatım yokBiliyorum ne desek boş insan negatif görünce çok üzülüyor.birkaçgüne anca toparlıyorsun kendini belki olacaktı saglıksız onun için herseyde bir hayır vardır diye düşüneceksin.geç olsun saglıklı hayırlı olsun inşallah kavuşursun en yakın zamanda
Evde yok parolda yok olsada pek işe yaramıyor bendeBana doktor minoset vermişti ağrın olursa diye sadece onu içmiştim bir iki gün
Canım olacağı varsa Kurban olduğum o zamanı ayarlar o güne denk getirir mutlaka olur.hiç canını sıkma ben 2.5 yıldır uğraşıyorum oda eşim hep yanımda ama olmuyor işte önce çocuğum olmasına rağmen demek ki nasip değilmiş belki hiç olmayacak ölümle doğumun zamanı asla şaşmazmış.Sagolasin biliyorum ama zaman kısıtlılığindan canım daha çok sıkılıyor buna eminim. Arka arkaya denemeye fırsatım yok
Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin
Cok hafif bisey goruyorumKızlar aşılamamın 12. Günü erken gebelik tesri yaptım hayalet çizgi var mı sizce
Kuzum viks falan varsa sur basının agridigi yere bende iyi geliyor ilaç almak istemedigimde öyle yapiyorumEvde yok parolda yok olsada pek işe yaramıyor bende
İşte benimde üst üste gelince cok moralim bozuldu. Bu asilamayi bile 4 aydır bekliyordum yine üzülmedim fırsata cevireyim dedim ne iyi geliyorsa tükettim vitamini ilaci vs. Şimdide olmayınca kahroluyor insan. Ama tabi önce hayırlısını dilemek lazımCanım olacağı varsa Kurban olduğum o zamanı ayarlar o güne denk getirir mutlaka olur.hiç canını sıkma ben 2.5 yıldır uğraşıyorum oda eşim hep yanımda ama olmuyor işte önce çocuğum olmasına rağmen demek ki nasip değilmiş belki hiç olmayacak ölümle doğumun zamanı asla şaşmazmış.
Benimkini anca majezik kurtarır canım 2 gündür çok ağrım varKuzum viks falan varsa sur basının agridigi yere bende iyi geliyor ilaç almak istemedigimde öyle yapiyorum
Anlıyorum canım seni insan yeni bir şeye başlayınca çok umutlanıyor olmayınca da hayal kırıklığı ne kadar takma desekte takıyor işte insan inşallah Birgün mutluluktan aglarsınİşte benimde üst üste gelince cok moralim bozuldu. Bu asilamayi bile 4 aydır bekliyordum yine üzülmedim fırsata cevireyim dedim ne iyi geliyorsa tükettim vitamini ilaci vs. Şimdide olmayınca kahroluyor insan. Ama tabi önce hayırlısını dilemek lazım