- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
- 63
Bilemeyiz belki de geç döllenme arkadaşım 2,5 aylık hamileyken öğrendi sonucunu şaka gibi ama gerçekKizlar ben aabirsizlikla adeti bekliyorum 2 gun var dun yaptim cikmadi belkide yok ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilemeyiz belki de geç döllenme arkadaşım 2,5 aylık hamileyken öğrendi sonucunu şaka gibi ama gerçekKizlar ben aabirsizlikla adeti bekliyorum 2 gun var dun yaptim cikmadi belkide yok ya
ay dıyet yapma suan ne bulursan ye :) şifa olsunAvakado ve nar aldım dün Bi kaç gün diyete ara vericem.
Şook içindeyim şu anayyyy cızgı var ordaaaa
Oo degisik birsey kiminde belli hemen kiminde degil bakalim nasip kismet yaBilemeyiz belki de geç döllenme arkadaşım 2,5 aylık hamileyken öğrendi sonucunu şaka gibi ama gerçek
bat ne zaman canım? kan ver bnceŞook içindeyim şu an
Ya tebrik ederim hamilesin kan ver hemen kesinleştir durumunu Darısı hamilelik haberini bekleyen herkese nasip etsin o çizgiyiKızlar test sonuçlarım elim ayağım titriyor şu an hamileyim demi Eki Görüntüle 2974598 Eki Görüntüle 2974599
Gecikme oldumu hayırlı olsun bu arada Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsinŞook içindeyim şu an
hayırlı olsun maşallahTeyzelerimizz biz keseyi gördükk çok şükür 5 haftalıkmışım
Aynen çok denk gelmiyor herkeste olmaz zaten umarım bebiş gelirOo degisik birsey kiminde belli hemen kiminde degil bakalim nasip kismet ya
İnşAllah sag salim bebeklerimiz olurAynen çok denk gelmiyor herkeste olmaz zaten umarım bebiş gelir
Ben çatlatma iğnesi olmuştum bat 20 yada 21 idi canımbat ne zaman canım? kan ver bnce
Hayırlı olsun cnm gözün aydın ne kadar süredir istiyodun bı sorunun varmiydiŞook içindeyim şu an
ayyy hemen gıt bnce suan ben ellı kere gıtmıstım :)Ben çatlatma iğnesi olmuştum bat 20 yada 21 idi canım
Amin canım bende uzun zamandır bekliyordum ilk hamileliğim olacak inşallahYa tebrik ederim hamilesin kan ver hemen kesinleştir durumunu Darısı hamilelik haberini bekleyen herkese nasip etsin o çizgiyi
Değerlerin gayet iyi gözüküyor canım güzel beslen dengeli beslen bol vitamin al ağır kaldırma ani hareketler yapma umarım güzel sonuçlar aşırsınKızlar selam şimdi hastaneden çıktım aşılama oldum hakkımızda hayırlısı olsun.eşimin değerleri 3 ay önce daha iyidi bugün daha kötü çıktı. Anlayan varsa içinizde yorumlamasını rica ediyorum. X10`6 ne anlama geliyor. Papatyamveben-Mavi @Dilos6342 @Sasa234 @SevimliKedii BaharDarcan48 ve diğer kızlar
Belirtilerin neydi nasıl oldu özellikle yaptığın yendiğin bi şey var mıydı pekiAmin canım bende uzun zamandır bekliyordum ilk hamileliğim olacak inşallah
1 yılı geçti canım sebepsizdi bizimkisi aşılama bile oldum tutmamıştı. Bu ay femara ve iğne kullandım. Hiç bir belirtim yok öncelikle ne kasık ağrısı ne göğüs ne akıntı o yüzden böyle çıkınca şoke oldumHayırlı olsun cnm gözün aydın ne kadar süredir istiyodun bı sorunun varmiydi
ay harıka yaaaa maşallaaahh,1 yılı geçti canım sebepsizdi bizimkisi aşılama bile oldum tutmamıştı. Bu ay femara ve iğne kullandım. Hiç bir belirtim yok öncelikle ne kasık ağrısı ne göğüs ne akıntı o yüzden böyle çıkınca şoke oldum
Benim sebepsizdi evlendiğimden beri korunmuyordum hiç hamile kalamdım 1 yılı geçti aşılama yaptırdım 1 hafta avakado yedim yerimden kalkmadım tutmadı. Bu ay ilk defa femara denedim çatlatma iğnesi vurulmuştum 6 Aralıkta öncelikler hiçbir belirtim yok ne kasık ağrım ne göğüs hassasiyeti ne uykulu halim akıntım hiç biri yok adetim bir veya iki gün geçti ilaçtan geçiktiğini düşündüm ama yine test yapıyım dedim sonuç bu şükürler olsun kanda pozitifi görmeden emin olamıyorum tabikiBelirtilerin neydi nasıl oldu özellikle yaptığın yendiğin bi şey var mıydı peki
Rabbim hayırlı sağlıklı bı şekilde kucağına da almayı nasip etsin İnşallah1 yılı geçti canım sebepsizdi bizimkisi aşılama bile oldum tutmamıştı. Bu ay femara ve iğne kullandım. Hiç bir belirtim yok öncelikle ne kasık ağrısı ne göğüs ne akıntı o yüzden böyle çıkınca şoke oldum