• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar aranızda esinde sperm hareketliliği az olup birşeyler kullanıp sperm hareketliliği artan var mı bana bilgi verebilir misiniz
canım bızım ılk testımız 8mılyondu 3 ay takvıye kullandı esım, bnde kecıboynuzu aldım 5taneyı ıkı su bardagı su ıle kaynattım, kecıboynuzu pekmezı, bıtter cıkolata,muz ve cevız fındık her aksam duzenlı hazırladım. bir ay e vitamını kullandı.
5 ay gectı uzerınden once 18mılyon sonra 45 suan 90mılyon oldu cok sukur, ılerı hız %15 ti %35 oldu o cok artmadı ama yıne buna sukur

canım sankı cızgı goruyorum ya ınsallaahh vardır kan ver bnce bu aksam
Yarın değil evvelsi gün kan vericem canım doktor cuma İçin teste çağırmıştı. İki gün önce test bembeyaz dı şimdi hafiften silik gibi oldu. İnşallah vardır kuzum ya. Gerçi çok silik görünüp sonuç negatif oluyor 😞

Yarın değil evvelsi gün kan vericem canım doktor cuma İçin teste çağırmıştı. İki gün önce test bembeyaz dı şimdi hafiften silik gibi oldu. İnşallah vardır kuzum ya. Gerçi çok silik görünüp sonuç negatif oluyor 😞
ınsallah vardır sen yarında yap koyulasırsa kan ver boyle cok kafan karısır varmı yokmu vs. bnde aynısını cok yasadım

Aaa evet onu bende duymuştum x kromozom u y kromozomu dan daha uzun süre canlı kalıyormuş. Ama zaten 15 aydır tutturamadım bide onla mi ugrascam diye üstünde durmadım 🤣 birde benim adetim 6 aydır uzun suruyo 9 10 gün bitince hemen yumurtlamam oluyo istesem de yapamam 🤣 temiz kaldığım süre 14 15 gün ztn adet olmaktan yoruldum gerçekten. hayırlı sağlıklı gönlümüze göre nasip etsin Rabbim. insan tatmadigi meyveyi daha çok istiyo.
Bende bıraktım artık hatta bu ay tam yumurtlama günü ilişki oldu tutarsa erkek olur gibi geliyor ama takdir allah'ın.benimde adetlerim iyice bozuldu

Kızlar aranızda esinde sperm hareketliliği az olup birşeyler kullanıp sperm hareketliliği artan var mı bana bilgi verebilir misiniz
Burda öyle çok insan var canım doktor bi takviye önerir zaten benim eşiminde kalitesinde biraz sorun vardı takviye kullandı çok az dı zaten şimdi düzeldi takviye ile ama o takviye ye devam ediyo harekete iyi gelsin diye benim yumurtam çatlıyor ama döllenmiyor siz kendinizde muayene olun mutlaka amh buza vs baksınlar

Back