Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 25 aralık bat bugün test yaptım böyle çıktı sizce hamilelik mi, ekim ayında kimyasal gebeliğim olmuştu. femara kullanıyordum doktoruma dedim tedaviyi bırakıp akışına bırakacağım diye. sizce hamilelik olabilir mi bu test

Eklentiler

• WhatsApp Image 2021-12-22 at 12.51.09.jpeg
    151,8 KB · Görüntüleme: 80
Var gibi canim idrari fazla mı damlattin

evet daha önce de böyle mor çizgi ortada olmuştu testten kaynaklanıyor galiba ama hiç t bölgesinde çizgi oluşmamıştı. inşallah dediğin gibidir

Evet çok zor başım ağrıyor ağlamaktan dün sabahtan beri geçmedi ilaçta içemedim içsem mi diyorum artık
Biliyorum ne desek boş insan negatif görünce çok üzülüyor.birkaçgüne anca toparlıyorsun kendini belki olacaktı saglıksız onun için herseyde bir hayır vardır diye düşüneceksin.geç olsun saglıklı hayırlı olsun inşallah kavuşursun en yakın zamanda

Sagolasin biliyorum ama zaman kısıtlılığindan canım daha çok sıkılıyor buna eminim. Arka arkaya denemeye fırsatım yok
Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin

Sagolasin biliyorum ama zaman kısıtlılığindan canım daha çok sıkılıyor buna eminim. Arka arkaya denemeye fırsatım yok
Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin
Canım olacağı varsa Kurban olduğum o zamanı ayarlar o güne denk getirir mutlaka olur.hiç canını sıkma ben 2.5 yıldır uğraşıyorum oda eşim hep yanımda ama olmuyor işte önce çocuğum olmasına rağmen demek ki nasip değilmiş belki hiç olmayacak ölümle doğumun zamanı asla şaşmazmış.

İşte benimde üst üste gelince cok moralim bozuldu. Bu asilamayi bile 4 aydır bekliyordum yine üzülmedim fırsata cevireyim dedim ne iyi geliyorsa tükettim vitamini ilaci vs. Şimdide olmayınca kahroluyor insan. Ama tabi önce hayırlısını dilemek lazım

Eklentiler

• IMG_20211222_133748.jpg
    130,2 KB · Görüntüleme: 61
Anlıyorum canım seni insan yeni bir şeye başlayınca çok umutlanıyor olmayınca da hayal kırıklığı ne kadar takma desekte takıyor işte insan inşallah Birgün mutluluktan aglarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…