Suan için miAdet tarihiniz ne zaman günleri nasıl değerlendirdiniz
Suan genel olarak bir var bir yok
Tahmini yumurtlama gunu ve sonrasi degerlendirdik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suan için miAdet tarihiniz ne zaman günleri nasıl değerlendirdiniz
Canim benim kizim olduğunu gördüğüm rüya da hamileymisim kizim oldu 5 yasinda simdiSanki gerçekmiş gibi yasiyoruz rüyaları bilinçaltımızda olduğu için görüyoruz.bende 3 4.önce gördüm rüyamda bir erkek çocuğum olmuş önce biraz üzülüyorum erkek oldugu için sonra o kadar çok seviyorum ki çok tatlı güzel bir erkek çocuğuydu.inşallah rüyalarımız gerçek olur bir farkla saglıklı hayırlı bir kız çocuğu istiyorum
Evet bende bir sure araştırdım.. ama pratiğe gelince gelişine oldu hayirlisi ise gelsin dedim tutturmustum .. dustu bu yüzden simdi bir var bir yok ve yumurtlama gunu ve sonraki değerlendirdim hakkımızda hayırlıysa gelsin .. hep hayırlısını diledimAaa evet onu bende duymuştum x kromozom u y kromozomu dan daha uzun süre canlı kalıyormuş. Ama zaten 15 aydır tutturamadım bide onla mi ugrascam diye üstünde durmadım birde benim adetim 6 aydır uzun suruyo 9 10 gün bitince hemen yumurtlamam oluyo istesem de yapamam temiz kaldığım süre 14 15 gün ztn adet olmaktan yoruldum gerçekten. hayırlı sağlıklı gönlümüze göre nasip etsin Rabbim. insan tatmadigi meyveyi daha çok istiyo.
Hic bilmiyorum benim cok vardi.. suan da da varKızlar benim hic akintim yok ya böyle oluo gebe kalan varmi
Bu düşünceler sadece sizi uzer .. Ve sonuçta hersey olacagina varıyor diye sakinlestirin kendinizi.. idrar testi yapın coft cizgi ise bekleyin doktora gidene kadar kan da ve ultrasonda bakılıp netleşiyor zaten böyle yemeyin kendinizi arttı mi artmadı miGünaydın kızlar ben cumartesi gününden itibaren testte silik çizgi gördüm pazar pazartesi hep aynı siliklikte pazartesi kan verdim 18 çıktı salı günü ve bugünde elimde idrar testi vardı yapayım koyulasma varmı diye yine aynı çıkıyor bugün kan verecem tekrar ama idrar da hep aynı siliklikte çıkması kimyasala mi işaret sizce nebilim koyulasmasi gerekmezmiydi ağrım sızım kanamam da yok ama korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan..
Canım ben 4 kaybım var gebeliğim riskli erken öğrenip iğneye başlamak gerekiyor keseye kadar bekleyemiyorum oyuzden.Bu düşünceler sadece sizi uzer .. Ve sonuçta hersey olacagina varıyor diye sakinlestirin kendinizi.. idrar testi yapın coft cizgi ise bekleyin doktora gidene kadar kan da ve ultrasonda bakılıp netleşiyor zaten böyle yemeyin kendinizi arttı mi artmadı mi
Canım kan ver aksam yınede.Aşılamanin 12. Günü test negatif..
Hiç rüya görmüyorum demistim ama düşünmekten artık rüyamda pozitif çıktığını gördüm gece ama tam tersi oldu.
İnşallah sizlerden güzel haber alırım
4 kaybın ardı ardına mı allah sabrını versin canım ozaman durum cok basla ilk günden iğne kullanılması lazım sanırı değil miCanım ben 4 kaybım var gebeliğim riskli erken öğrenip iğneye başlamak gerekiyor keseye kadar bekleyemiyorum oyuzden.
İki sene içinde 4 ilki boş gebelik ikincisi bebeğimin 10 haftada kalbi durdu son ikisi kimyasal oldu bir ay önceydi son kimyasalım onda silik ckti ertesi gün kan verdim değerim 6 di hatta kan vermeye gitmeden kanamam başlamıştı bu daha kimyasal olacak diye korkuyorum evet iki genimde pıhtılaşma var risksiz dediler ama kayıplardan dolayı iğne kullanirsin dedi doktorum4 kaybın ardı ardına mı allah sabrını versin canım ozaman durum cok basla ilk günden iğne kullanılması lazım sanırı değil mi
kan da pıhtılaşma mı var
test yaptınız mıBat 21 aralık
cok üzüldüm.. ınsallah tutunmuştur bu sefer ve sağlıkla ilerler..İki sene içinde 4 ilki boş gebelik ikincisi bebeğimin 10 haftada kalbi durdu son ikisi kimyasal oldu bir ay önceydi son kimyasalım onda silik ckti ertesi gün kan verdim değerim 6 di hatta kan vermeye gitmeden kanamam başlamıştı bu daha kimyasal olacak diye korkuyorum evet iki genimde pıhtılaşma var risksiz dediler ama kayıplardan dolayı iğne kullanirsin dedi doktorum
Amin canım inşallah kafama takılan idrar testimin neden koyulasmamasicok üzüldüm.. ınsallah tutunmuştur bu sefer ve sağlıkla ilerler..
pıhtı risklıdır her zaman yeter ki iğne kullanın inşallah sorunsuz olur..
benım eltim 2 dusuk yaptı doktorlar anlamadı önce sonrasında pıhtı olduğunu farkttiler iğne kullanıyor sımdı ust uste uc hamılelık uc cocugu oldu.. iğneler sayesinde sorunsuz atlattı darısı size insallah
İlk defa duyuyorum cuma kontörle gideceğim bunu doktoruma sorayım canım. Doktor da bir şey demedi hiç. Evet gebeliğe engel değil miş ama zor gebeliğe etkendir belkiRahim ters olanlara ters ilişki oneriliyo istersen o şekilde dene. Benim tanıdığım insanlar var rahim ters olup hamile kalan
Şimdi baktım takibe aldın canım. Kardeşiniz gebe kaldı mCanım kardeşim de rahim tersliginden çok pcos engel olabilir demişlerdi. Yani ters rshimle hamile kaln çok var. Ama bank pozisyonunda deneyin sürekli bunu öneriyorlar inst.da birgebeningunlugu var takibe alırsan çok faydalı bilgiler var
Orda cok faydalı bılgıler oluyor, evet kıızı oldu ,güneşimiz 1,5 yasında :)Şimdi baktım takibe aldın canım. Kardeşiniz gebe kaldı m