- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
canım sankı cızgı goruyorum ya ınsallaahh vardır kan ver bnce bu aksamKızlar aşılamamın 12. Günü erken gebelik tesri yaptım hayalet çizgi var mı sizce
canım bızım ılk testımız 8mılyondu 3 ay takvıye kullandı esım, bnde kecıboynuzu aldım 5taneyı ıkı su bardagı su ıle kaynattım, kecıboynuzu pekmezı, bıtter cıkolata,muz ve cevız fındık her aksam duzenlı hazırladım. bir ay e vitamını kullandı.Kızlar aranızda esinde sperm hareketliliği az olup birşeyler kullanıp sperm hareketliliği artan var mı bana bilgi verebilir misiniz
çok uzuldumm yaKızlar pazartesi 18 olan değerim bugün şimdi 13 çıktıyine kimyasal galiba kanamamda başlar diye düşünüyorum daha gelen giden yok yoruldum artık
Yarın değil evvelsi gün kan vericem canım doktor cuma İçin teste çağırmıştı. İki gün önce test bembeyaz dı şimdi hafiften silik gibi oldu. İnşallah vardır kuzum ya. Gerçi çok silik görünüp sonuç negatif oluyorcanım sankı cızgı goruyorum ya ınsallaahh vardır kan ver bnce bu aksam
ınsallah vardır sen yarında yap koyulasırsa kan ver boyle cok kafan karısır varmı yokmu vs. bnde aynısını cok yasadımYarın değil evvelsi gün kan vericem canım doktor cuma İçin teste çağırmıştı. İki gün önce test bembeyaz dı şimdi hafiften silik gibi oldu. İnşallah vardır kuzum ya. Gerçi çok silik görünüp sonuç negatif oluyor
Evet maalesef bu çok oluyor. Siliklere çok itibar etmemek lazım. Bizim Ümit aramak isteınsallah vardır sen yarında yap koyulasırsa kan ver boyle cok kafan karısır varmı yokmu vs. bnde aynısını cok yasadım
ya ıster ıstemez ınsan umut edıyor ınsallah varıdr da koyulasır yarına kuzumEvet maalesef bu çok oluyor. Siliklere çok itibar etmemek lazım. Bizim Ümit aramak iste
Amin canım benimmya ıster ıstemez ınsan umut edıyor ınsallah varıdr da koyulasır yarına kuzum
amınnn amınnnn ınsallaahh canımAmin canım benimmRabbim duysun sesimizi de kucağımızı doldursun
Bende bıraktım artık hatta bu ay tam yumurtlama günü ilişki oldu tutarsa erkek olur gibi geliyor ama takdir allah'ın.benimde adetlerim iyice bozulduAaa evet onu bende duymuştum x kromozom u y kromozomu dan daha uzun süre canlı kalıyormuş. Ama zaten 15 aydır tutturamadım bide onla mi ugrascam diye üstünde durmadımbirde benim adetim 6 aydır uzun suruyo 9 10 gün bitince hemen yumurtlamam oluyo istesem de yapamam temiz kaldığım süre 14 15 gün ztn adet olmaktan yoruldum gerçekten. hayırlı sağlıklı gönlümüze göre nasip etsin Rabbim. insan tatmadigi meyveyi daha çok istiyo.
Pardon canım yanlış anlamışım o zaman yeni gördün zannetmişim.allahım herkesin gonlundekini versinCanim benim kizim olduğunu gördüğüm rüya da hamileymisim kizim oldu 5 yasinda simdi
Amin cümlemize cok tesekkurlerPardon canım yanlış anlamışım o zaman yeni gördün zannetmişim.allahım herkesin gonlundekini versin
Burda öyle çok insan var canım doktor bi takviye önerir zaten benim eşiminde kalitesinde biraz sorun vardı takviye kullandı çok az dı zaten şimdi düzeldi takviye ile ama o takviye ye devam ediyo harekete iyi gelsin diye benim yumurtam çatlıyor ama döllenmiyor siz kendinizde muayene olun mutlaka amh buza vs baksınlarKızlar aranızda esinde sperm hareketliliği az olup birşeyler kullanıp sperm hareketliliği artan var mı bana bilgi verebilir misiniz
Sagolasin kuzum ama gece sabaha kadar kasık ağrısı çektim adet olucam sanirim. O yüzden tekrar negatif görmeye halim yokCanım kan ver aksam yınede.
ahh ınsallaahh gercek cıft cızgıler goruruz saglıkla
Kan vermeyecek misin bugunSagolasin kuzum ama gece sabaha kadar kasık ağrısı çektim adet olucam sanirim. O yüzden tekrar negatif görmeye halim yok
Hayırlı olsun bak umudun yoktu ama çıkmış inşallah bebeğin seninledirKızlar aşılamamın 12. Günü erken gebelik tesri yaptım hayalet çizgi var mı sizce
İnsallahh en kısa zamanda nasip olur ya ne zor bu süreçlerSagolasin kuzum ama gece sabaha kadar kasık ağrısı çektim adet olucam sanirim. O yüzden tekrar negatif görmeye halim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?