- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
Amiiin amiinn insallahInsallah canim hepimiz hayirli saglikli evlat sahibi oluruz insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiin amiinn insallahInsallah canim hepimiz hayirli saglikli evlat sahibi oluruz insallah
Bence rahim filmi çektirmelisin. Ben 2 kez çektirdim sol tüpümde sıvı birikmesi vardı ve bu tüp alınmadığı sürece doğal yolla da tüp bebek ile de hamile kalamazsın hadi kaldın diyelim düşükle sonuçlanır demişti doktor. O sıvı rahime sızdığı için spermleri zehirliyormuş ve döllenmeyi engelliyormuş. Kasımda ameliyatla sol tüpüm alındı. Şimdi doğal yolla bekleme sürecindeyiz bence sizlerde çektirmelisinizKızlar ben Bu 3. Ay denememdeyim yumurtalıklarım gayet iyi adetim düzeldi hormon testim temiz çıktı değerlerim iyi
Şimdi sizce rahim filmi için erken mi ve sperm testi için şuan erken bir süre mi
Rahim yıkama var Diyarbakır da bir merkezde hoca prof tüp bebek uzamanı rahim filmi değilde rahim yıkama yapıyormuş
Anestezi ile yapıyormuşum yapılacak işleme göre 6 ile 15 bin aradı fiyat dedi sizce erken mi bunlar için 29 yaşındayım 3 . Ay denemem . Eşimde doktor o da çok acele ediyorsun zaman ile olmazsa zaten yapacağız diyor
Alıntılanan
Kızlar ben Bu 3. Ay denememdeyim yumurtalıklarım gayet iyi adetim düzeldi hormon testim temiz çıktı değerlerim iyi
Şimdi sizce rahim filmi için erken mi ve sperm testi için şuan erken bir süre mi
Rahim yıkama var Diyarbakır da bir merkezde hoca prof tüp bebek uzamanı rahim filmi değilde rahim yıkama yapıyormuş
Anestezi ile yapıyormuşum yapılacak işleme göre 6 ile 15 bin aradı fiyat dedi sizce erken mi bunlar için 29 yaşındayım 3 . Ay denemem . Eşimde doktor o da çok acele ediyorsun zaman ile olmazsa zaten yapacağız diyor
Alıntılanan
Sanki gerçekmiş gibi yasiyoruz rüyaları bilinçaltımızda olduğu için görüyoruz.bende 3 4.önce gördüm rüyamda bir erkek çocuğum olmuş önce biraz üzülüyorum erkek oldugu için sonra o kadar çok seviyorum ki çok tatlı güzel bir erkek çocuğuydu.inşallah rüyalarımız gerçek olur bir farkla saglıklı hayırlı bir kız çocuğu istiyorumEvet bu ruya beni tekrar ayağa kaldırıp umuda bağladı, ya kavusmam için bir ışık ya da vedaydi bilmiyorum
Ben 2. Cocugumu hamileymiş.ama bilmiyordum ruyamda gördüğümde kizim doğuyor ve nasil bakışıyoruz ask yaşıyorum ruyam da uyandığımda kizim.var olmasına rağmen çok ağlamıştım ruya oldugu için meğerse hamileymişim ve plansız korunurken gelmişti ..
dusuk yaptığım bebegi de ruyam da gördüm daha testten önce iki kere hemde çok ilginçtir ki gerçek cikti.. inşallah bu ruysm da gerçek cikar.. Allahim bebek yolunu gözleyen herkesi cok bekletmesin insallah kalp ağrısı gercekten
Aa ne güzel 2tane kız çocuğu Allah'ım bana da tattırsın benimde 2oğlum var ben rüyamda erkek çocuğu gördüm sende kız görmüşsün inşallah tam tersi çıkar.tabiki ilk basta saglıklı ve hayırlısıYaa cidden mi hemseriyiz
Evet şükürler olsun, Allahim isteyen herkese nasip etsin ve tabi ki size de
Yani regl oldum negatif =/Aaa bugün belli oldu o zamannn ee sonuçç
Amiin Hayır canım yapılması gereken bişe varmı ki sen yapiyo musun?Ay bende kız çocuğunu çok istiyorum inşallah hepimizin istediği olur.bişeyler yapıyor musunuz kız için
Canım benim ayın 10-11inde de uzayan akıntı olmuştu testim de biraz koyulaştı ama muhtemelen yumurta büyüdüğü içindi o.. Sonra da ara ara birkaç gün olmuştu az az.sonra normale dönmüştü akıntı. Şimdi de dediğim gibi ilk pik olduğu gün akşam afedersin adet olmuş gibi bi hisle fazla miktarda aynı uzayan şeffaf akıntıdan geldi ve eş zamanlı sol yumurtalığımda bıçak saplanır gibi ağrı olup geçti.. Ben o sırada çatladı diye düşünüyorum çünkü daha sonra ağrı olmadı ama hala da pik olunca bilemiyorum :) geçen ay bu fazla olan uzayan akıntıdan yaklaşık 1 gün sonra olmuştu yine yumurtlama (adet gününden 14 gün geri giderek öyle olduğunu düşünüyorum, test yapmıyordum o zaman)Bende merak ediyorum da akintisiz da yumurtlama oluyo mu acaba diye ben gerci hala pik goremedim akintim artti bi kac gundur ama uzayan bi akinti degil seninki oyle miydi canim bide akinti ne zamanlar artar bilgin var mi yumurtlama oncesi adet oncesi gibi. Insallah tutar canim 3 gun onceki tek iliskiden tutan bile var
Mikemmellll bı test buuu İnşallah bebişin sımsıkı tutunur sana mesafeye rağmen çabanın karsiligini alırsın. burdan bize güzel haberi verirsinKızlar selam
Hiç biri pik değilmiş galiba gerçek pik i bugün gördüm C den önce T patladı
İnanamıyorum
Dünki değerlendirme ile inşallah tutar...
Annesiyim123
Papatyamveben-Mavi
- Janna -
@Sasa234
Yok şimdi bişey yapmıyorum ilk sıralar yumurtlamadan 2. 3gün önce ilşki oluyordu.o günler kız yumurtlamadan bir gün önce yumurtlama günü sonraki gün o zamanda erkek olur diye biliyorum. arastırdım biraz uyguladımda baktım olmuyor düzenli olarak yaptım yine olmadıAmiin Hayır canım yapılması gereken bişe varmı ki sen yapiyo musun?
Aaa evet onu bende duymuştum x kromozom u y kromozomu dan daha uzun süre canlı kalıyormuş. Ama zaten 15 aydır tutturamadım bide onla mi ugrascam diye üstünde durmadım birde benim adetim 6 aydır uzun suruyo 9 10 gün bitince hemen yumurtlamam oluyo istesem de yapamam temiz kaldığım süre 14 15 gün ztn adet olmaktan yoruldum gerçekten. hayırlı sağlıklı gönlümüze göre nasip etsin Rabbim. insan tatmadigi meyveyi daha çok istiyo.Yok şimdi bişey yapmıyorum ilk sıralar yumurtlamadan 2. 3gün önce ilşki oluyordu.o günler kız yumurtlamadan bir gün önce yumurtlama günü sonraki gün o zamanda erkek olur diye biliyorum. arastırdım biraz uyguladımda baktım olmuyor düzenli olarak yaptım yine olmadı
Rahim tersliği gebeliğe engel mi Doktorum bana engel değil dedi. Yani nasıl insanlarda mavi göZlü Kahire rengi gözlü gibi özellikleri varsa bu da senin sıradan bir özelliğin diğerinden görüntü harici bir farkı yok demişti. Acaba benim gebe kalamıyışım bundan mıyaaa onu benım kardesım yapmıstı annem her seferınde banada yap der, maydanozla sut sanırım. denerım bende :)
kardesım pcoslu,rahmı tersti,esınde de sperm sorunu vardı ameluyat olması lazım demıstı doktorlar ama 3yılın sonunda kendılıgınden hamıle kaldı cok sukur kızı 1yasında
Çok güzel bi rüya üzülmeyin elbette kavuşacağız hepimiz inşallah bende rüyamda regl oluyodum hayret ilk defa böyle bi rüya gördüm ama hayırlısı artık genelde hep gebelik testi pozitif görürdüm gerçekte negatif çıkar belki bu sefer adet oldumu gördüm ya gerçekle pozitif çıkar belki deEvet bu ruya beni tekrar ayağa kaldırıp umuda bağladı, ya kavusmam için bir ışık ya da vedaydi bilmiyorum
Ben 2. Cocugumu hamileymiş.ama bilmiyordum ruyamda gördüğümde kizim doğuyor ve nasil bakışıyoruz ask yaşıyorum ruyam da uyandığımda kizim.var olmasına rağmen çok ağlamıştım ruya oldugu için meğerse hamileymişim ve plansız korunurken gelmişti ..
dusuk yaptığım bebegi de ruyam da gördüm daha testten önce iki kere hemde çok ilginçtir ki gerçek cikti.. inşallah bu ruysm da gerçek cikar.. Allahim bebek yolunu gözleyen herkesi cok bekletmesin insallah kalp ağrısı gercekten
Hala çok var 2 3 gün öncesi başladı akintim da var sürekli tedirgin oluyorum kanamam mi var acaba diye ıslaklığı hissedinceAdet gününüzde ağrınız oldu mu ya benim cok var
Rahim ters olanlara ters ilişki oneriliyo istersen o şekilde dene. Benim tanıdığım insanlar var rahim ters olup hamile kalanRahim tersliği gebeliğe engel mi Doktorum bana engel değil dedi. Yani nasıl insanlarda mavi göZlü Kahire rengi gözlü gibi özellikleri varsa bu da senin sıradan bir özelliğin diğerinden görüntü harici bir farkı yok demişti. Acaba benim gebe kalamıyışım bundan mı
Cok sagol canim verdigin bilgiler icin insallah hayirlisiyla en yakin zamanda kavusuruz ❤Canım benim ayın 10-11inde de uzayan akıntı olmuştu testim de biraz koyulaştı ama muhtemelen yumurta büyüdüğü içindi o.. Sonra da ara ara birkaç gün olmuştu az az.sonra normale dönmüştü akıntı. Şimdi de dediğim gibi ilk pik olduğu gün akşam afedersin adet olmuş gibi bi hisle fazla miktarda aynı uzayan şeffaf akıntıdan geldi ve eş zamanlı sol yumurtalığımda bıçak saplanır gibi ağrı olup geçti.. Ben o sırada çatladı diye düşünüyorum çünkü daha sonra ağrı olmadı ama hala da pik olunca bilemiyorum :) geçen ay bu fazla olan uzayan akıntıdan yaklaşık 1 gün sonra olmuştu yine yumurtlama (adet gününden 14 gün geri giderek öyle olduğunu düşünüyorum, test yapmıyordum o zaman)
O şeffaf akıntının nedeni spermlerin kolayca rahim ağzından rahime geçmesini ve uzun süre canlı kalmasını sağlamak içinmiş. Yumurtlama sonrası ise akıntı tekrar koyulaşıp azalıyor, adet öncesi birkaç gün tekrar artıyor genelde.
Ben de tecrübeli değilim henüz ama bildiklerim böyle canım inşallah bebişlerimize kavuşuruz
Canım kardeşim de rahim tersliginden çok pcos engel olabilir demişlerdi. Yani ters rshimle hamile kaln çok var. Ama bank pozisyonunda deneyin sürekli bunu öneriyorlar inst.da birgebeningunlugu var takibe alırsan çok faydalı bilgiler varRahim tersliği gebeliğe engel mi Doktorum bana engel değil dedi. Yani nasıl insanlarda mavi göZlü Kahire rengi gözlü gibi özellikleri varsa bu da senin sıradan bir özelliğin diğerinden görüntü harici bir farkı yok demişti. Acaba benim gebe kalamıyışım bundan mı
Benimde hic yokHala çok var 2 3 gün öncesi başladı akintim da var sürekli tedirgin oluyorum kanamam mi var acaba diye ıslaklığı hissedince