Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim benim kizim olduğunu gördüğüm rüya da hamileymisim kizim oldu 5 yasinda simdi

Evet bende bir sure araştırdım.. ama pratiğe gelince gelişine oldu hayirlisi ise gelsin dedim tutturmustum .. dustu bu yüzden simdi bir var bir yok ve yumurtlama gunu ve sonraki değerlendirdim hakkımızda hayırlıysa gelsin .. hep hayırlısını diledim

Bu düşünceler sadece sizi uzer .. Ve sonuçta hersey olacagina varıyor diye sakinlestirin kendinizi.. idrar testi yapın coft cizgi ise bekleyin doktora gidene kadar kan da ve ultrasonda bakılıp netleşiyor zaten böyle yemeyin kendinizi arttı mi artmadı mi

Canım ben 4 kaybım var gebeliğim riskli erken öğrenip iğneye başlamak gerekiyor keseye kadar bekleyemiyorum oyuzden.

Canım kan ver aksam yınede.
ahh ınsallaahh gercek cıft cızgıler goruruz saglıkla

Canım ben 4 kaybım var gebeliğim riskli erken öğrenip iğneye başlamak gerekiyor keseye kadar bekleyemiyorum oyuzden.
4 kaybın ardı ardına mı allah sabrını versin canım ozaman durum cok basla ilk günden iğne kullanılması lazım sanırı değil mi
kan da pıhtılaşma mı var

Kızlarrr günaydın bu ay çok üzerine düşemesem de dün akşam aklıma takıldı adete 2 gün kala Ovülasyon ile deneyim dedim malum Ovülasyon ile öğrenen çokmuş bende bir deneyim varsa gebelik yaparım dedim ama dün akşam 3-4 bardak su içtikten sonra yaptım çünkü aklıma sonradan geldi su içmem hormonu seyreltmiş midir bilgisi olan var mı?

4 kaybın ardı ardına mı allah sabrını versin canım ozaman durum cok basla ilk günden iğne kullanılması lazım sanırı değil mi
kan da pıhtılaşma mı var
İki sene içinde 4 ilki boş gebelik ikincisi bebeğimin 10 haftada kalbi durdu son ikisi kimyasal oldu bir ay önceydi son kimyasalım onda silik ckti ertesi gün kan verdim değerim 6 di hatta kan vermeye gitmeden kanamam başlamıştı bu daha kimyasal olacak diye korkuyorum evet iki genimde pıhtılaşma var risksiz dediler ama kayıplardan dolayı iğne kullanirsin dedi doktorum

cok üzüldüm.. ınsallah tutunmuştur bu sefer ve sağlıkla ilerler..
pıhtı risklıdır her zaman yeter ki iğne kullanın inşallah sorunsuz olur..
benım eltim 2 dusuk yaptı doktorlar anlamadı önce sonrasında pıhtı olduğunu farkttiler iğne kullanıyor sımdı ust uste uc hamılelık uc cocugu oldu.. iğneler sayesinde sorunsuz atlattı darısı size insallah

Amin canım inşallah kafama takılan idrar testimin neden koyulasmamasi

Rahim ters olanlara ters ilişki oneriliyo istersen o şekilde dene. Benim tanıdığım insanlar var rahim ters olup hamile kalan
İlk defa duyuyorum cuma kontörle gideceğim bunu doktoruma sorayım canım. Doktor da bir şey demedi hiç. Evet gebeliğe engel değil miş ama zor gebeliğe etkendir belki

Şimdi baktım takibe aldın canım. Kardeşiniz gebe kaldı m

Kızlar aranızda esinde sperm hareketliliği az olup birşeyler kullanıp sperm hareketliliği artan var mı bana bilgi verebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…