- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
ahh ahhh kıyamam ben sanaInsallah ağlamaktan helak oldum üstüne birde bunu görünce sevinmiştim ama inşallah boşa umutlanmam
Regl gelsinde sonra başlayacağım bir kaç gün denerim baktım olucak gibi devem ederimBaşka eminim kg verdiğini görünce devam etmek isteyeceksin. Brn kahvaltımı kıdmıyorım kızarma ekmek falan. Hafta 1 2 akşam yemeğinde çok az tavuk balık köfte tükettim
Bugün çatlamış olabilir ya da bugün içinde çatlayacak olabilir yani değil miEn pik yaptığı an en patlamaya yakın an.. inş tutar..
Bende düşünüyorum şimdi bu niye çıktı diye bende hiç kuruma çizgisi olmaz kiahh ahhh kıyamam ben sanabende ılkınde oyle cok aglamıstım kı hele de dollenme oldu da degerım dusunce ,gözlerım üc ğün kan çanagı seklınde gezmıstım hıc gormeseydım betayı yuksek belkı o derece uzulmezdım ama nasıp kısmet.
canım her ıhtımalı düşün pozitifde olabilir, inşallaahhh öyledir.
değilsede vardır bundada bır hayır demek lazım, olan bir olmayanda bin hayır aramak lazım .tabi bunları ılk ıkı uc gun düşünemiyor insan o duygu yogunlugu ile ama güzel günlerimiz inşallah yakındır
İnşallah vardır canım ama belirtilere çok inanma bence ben o kadar belirti yaşadım ki kesin hamileyimdir diye ama olmadı.Kızlar dünden beri üşüyorum göğüslerim ağrıyor yürüdüğüm zaman bile ağrıyor dolgunluk da var yumurtlama günum den Berli beyaz akıntım devam ediyor böyle olanlar varmı inşallah gebelik vardır
bencede kuzum hıc kafanı bulandırma zaten 12gun yarın kan ver, en ıyısı.Bende düşünüyorum şimdi bu niye çıktı diye bende hiç kuruma çizgisi olmaz kiaslında en guzeli gününde kan vermekte biz dayanamıyoruz ki. Şuan ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum kuzum karmaşık duygular icindeyim hiç dayanamazsam yarın akşam kan vermeye giderim
Merhaba canım
İnşallah kuzum darısı hepimizin başına inşallahbencede kuzum hıc kafanı bulandırma zaten 12gun yarın kan ver, en ıyısı.
ınsallaaahhh degerın cok guzel cıkar
amınnn canım benımmmİnşallah kuzum darısı hepimizin başına inşallah
Baya belli canım inşallah vardır11. Gün kuzum sabah ki test böyle olmuş heyecanlanıp tekrar yaptım negatif
Sagolasin canım ama tekrar yaptim negatif çıktıBaya belli canım inşallah vardır
Bence git en iyisi kan ver bir var bir yok kendini yıpratıyorsun böyle daha kötü bir sevin bir üzül psikolojim bozulur sonuç ne olursa olsun hayırlısını saglıklısını versinSagolasin canım ama tekrar yaptim negatif çıktı
Evet bende kan vericem artık yarın akşama kadar dayanabilirsem. Bu testlerde neyin ne olduğu da belli değil kafa karışıklığı oluyorBence git en iyisi kan ver bir var bir yok kendini yıpratıyorsun böyle daha kötü bir sevin bir üzül psikolojim bozulur sonuç ne olursa olsun hayırlısını saglıklısını versin
gecen günde söyledim canım bence siz erlen test yapıyorsunuzBende düşünüyorum şimdi bu niye çıktı diye bende hiç kuruma çizgisi olmaz kiaslında en guzeli gününde kan vermekte biz dayanamıyoruz ki. Şuan ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum kuzum karmaşık duygular icindeyim hiç dayanamazsam yarın akşam kan vermeye giderim
Tamam canım teşekkür ederimBen Kanada dayim , burada marketlerin icin eczaneler var . gebelik testleri o kisimlarda raflarda satiliyor ama zaten pregnancy test diye sorunca o rafa kadar gelip gosteriyorlar
Orasi öyle tabi 3 4 aydır da bu aşılamayi bekliyorum son bi kaç günü bekleyemedim işte. İnşallah yarın akşam kan vermeye gidicem bakalım orda belli olurgecen günde söyledim canım bence siz erlen test yapıyorsunuz
benı reglım geçmişti yine de yaptığım test aşırı silikti
inşallah vardır da erken yaptığın için gözükmemiştir
inşallah rabbim tez zamanda kavustursunOrasi öyle tabi 3 4 aydır da bu aşılamayi bekliyorum son bi kaç günü bekleyemedim işte. İnşallah yarın akşam kan vermeye gidicem bakalım orda belli olur
Merhaba canımmmm, hayırlı olsun tutar inşallah. Doğum gününde yeniden doğmuş gibi olursun
Ne yaptınız acaba denediğiniz bir yöntem karışım ilaç var mıKızlar bende polistik var bu yöntemle ilk ay hamile kaldim tek seferde üste yazdım belki sizlerde de işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?