Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende sanki silik bi çizgi gördüm. 1 ya da 2 gün sonra yeniden tekrarla bence. Hayırlısı olsun inşallah

kızlar 30 günde bir regl oluyorum 8 10 13 15 16. Günleri değerlendirdim akıntım 13. Gün başlayıp 17. Gün bitti ama 17 değerlendiremedi sizce doğru günleri değerlendirmiş miyimdir

evet bncede kan ver kuzum, ınsallaahhh vardır ya

12.gunde bellı olur kanda benım 12.gunde ılk asılamamda 24 cıkmıstı
Insallah kuzum inşallah allahtan ümit kesilmez ama içim çok bunaldı artık. Sizden de Allah razı olsun hepimiz ayni dertteyiz birbirimizi anlıyoruz. Etrafımda zaten konuşabilecek kimse yok içime ata ata bi hal oluyorum. Çevremde kimle konuşucam ki zaten bi kaç kişi var 19 20li yaşlarda afedersin adamlar ceket atmış hamile kalmışlar ilk aydan bana gelip tavsiye veriyorlar, gösteriş yapıyorlar. Allahim diyorum ben mi yanlış anlıyorum ama eşimde farkediyor sinir oluyor. Bende artık ne aceleniz vardı da o yaşta doğurdunuz hemen diyorum. Bilerek yapıyorlar çünkü
Allah biliyor ilk zaman 1 sene istemiyorum diyordum erken diye alışma süreci olsun diye
Valla neyse içim çok dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…