Aaaa çok sevindim hadi bakalım Allah emeğinin karşılığını verir inşallahH
Hadi insallah guzel haberler ile gelirsin canim bende nasipse ocakta tupe başlıyorum
Bende gördüm insallah vardır devamı gelirTesti kararttım rengiyle oynadım biraz sizce var mı kızlar. Adete 2 gün var. 5gun kala yaptgm erken gebelık negatifti. Bugun adete 2 gun kala yaptgm kaset testte böyle çıktı. Ne diyorsunuz testi tekrarlasam mı yarın
Bende sanki silik bi çizgi gördüm. 1 ya da 2 gün sonra yeniden tekrarla bence. Hayırlısı olsun inşallahTesti kararttım rengiyle oynadım biraz sizce var mı kızlar. Adete 2 gün var. 5gun kala yaptgm erken gebelık negatifti. Bugun adete 2 gun kala yaptgm kaset testte böyle çıktı. Ne diyorsunuz testi tekrarlasam mı yarın
Kuzum baksana sabahki üstteki olan onu görüp yaptığım da alttaki tam tersi olsa sevinicem ama kafamı karıştırıyorBEN GORUYOORUM SILIK CIZGIIIII
Sağolun inşallahBende sanki silik bi çizgi gördüm. 1 ya da 2 gün sonra yeniden tekrarla bence. Hayırlısı olsun inşallah
Amiin inşallah canm bu ay hepimiz alalım guzel haberi yakın zamandaBende gördüm insallah vardır devamı gelir
CANIM USTTEKINDE SANKI CIZGI VAR GIBI ALTTAKINDE GOREMEDIM, BNCE KAN VER YARIN SENKuzum baksana sabahki üstteki olan onu görüp yaptığım da alttaki tam tersi olsa sevinicem ama kafamı karıştırıyor
Üsttekinde bende gordun canm. Bir iki gun bekleyip tekrarlayalım bence bizKuzum baksana sabahki üstteki olan onu görüp yaptığım da alttaki tam tersi olsa sevinicem ama kafamı karıştırıyor
Benim bu ayın 16 sindan başladı canım bat tarihim de 29zu canımgöğüs ağrısı kac günde once başladı benımkıler de tık yok
4 gün var regle aşılamaninda 11. Günü inşallah yeni yükseliyordur da o yüzden net çıkmıyordur ikimizinki deÜsttekinde bende gordun canm. Bir iki gun bekleyip tekrarlayalım bence biz
Yarın aksama inşallah canım yarın sabah tekrarlarim negatif çıksa da gidip kan vericem yine de içimde kalmasinCANIM USTTEKINDE SANKI CIZGI VAR GIBI ALTTAKINDE GOREMEDIM, BNCE KAN VER YARIN SEN
Üstteki testin kuruma çizgisi olabilir canımKuzum baksana sabahki üstteki olan onu görüp yaptığım da alttaki tam tersi olsa sevinicem ama kafamı karıştırıyor
evet bncede kan ver kuzum, ınsallaahhh vardır yaYarın aksama inşallah canım yarın sabah tekrarlarim negatif çıksa da gidip kan vericem yine de içimde kalmasin
12.gunde bellı olur kanda benım 12.gunde ılk asılamamda 24 cıkmıstı4 gün var regle aşılamaninda 11. Günü inşallah yeni yükseliyordur da o yüzden net çıkmıyordur ikimizinki deben yarın akşam kan vermeyi düşünüyorum
Hayırlısı ınsallah canm rabbim hepimizi sevindirsin4 gün var regle aşılamaninda 11. Günü inşallah yeni yükseliyordur da o yüzden net çıkmıyordur ikimizinki deben yarın akşam kan vermeyi düşünüyorum
1 buçuk yıldır hiç kuruma çizgisine denk gelemedim o yüzden acaba mi dedimÜstteki testin kuruma çizgisi olabilir canım
evet bncede kan ver kuzum, ınsallaahhh vardır ya
Insallah kuzum inşallah allahtan ümit kesilmez ama içim çok bunaldı artık. Sizden de Allah razı olsun hepimiz ayni dertteyiz birbirimizi anlıyoruz. Etrafımda zaten konuşabilecek kimse yok içime ata ata bi hal oluyorum. Çevremde kimle konuşucam ki zaten bi kaç kişi var 19 20li yaşlarda afedersin adamlar ceket atmış hamile kalmışlar ilk aydan bana gelip tavsiye veriyorlar, gösteriş yapıyorlar. Allahim diyorum ben mi yanlış anlıyorum ama eşimde farkediyor sinir oluyor. Bende artık ne aceleniz vardı da o yaşta doğurdunuz hemen diyorum. Bilerek yapıyorlar çünkü12.gunde bellı olur kanda benım 12.gunde ılk asılamamda 24 cıkmıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?