Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi yaaa ben yapabilir miyim bilmiyorum eşim şuan su orucu tutuyor reg olayım ona başlarım diyordum ama tabi hiç cesaretim yok yapabilirmiyim bilmiyorum seninki yine bir tık daha iyi tek öğün de olsa yemek yemek güzel. Benim canım sürekli birşeyler çekiyor sıkıntım orda yani yemek yiyeyim üzerinden 20 dk geçsin daha yediklerimi sindirmemişim ağzıma bişeyler atma isteği oluşuyor.Hayır 2 ayda 10.5 kg verdim
Kızlar biz birde belli günler girdik sonra hiç ilişki olmadi birde 15 gün falan dinlenme yaptık perhiz toplamda 4 yada 5 kere ilişki oldu
Canım bende pkoluyum. Yumurtlama öncesinde mi perhiz oldu yoksa sonrasında mı? Birde polikistik over için ne yaptın?Kızlar bende polistik var bu yöntemle ilk ay hamile kaldim tek seferde üste yazdım belki sizlerde de işe yarar
Başka eminim kg verdiğini görünce devam etmek isteyeceksin. Brn kahvaltımı kıdmıyorım kızarma ekmek falan. Hafta 1 2 akşam yemeğinde çok az tavuk balık köfte tükettimÇok iyi yaaa ben yapabilir miyim bilmiyorum eşim şuan su orucu tutuyor reg olayım ona başlarım diyordum ama tabi hiç cesaretim yok yapabilirmiyim bilmiyorum seninki yine bir tık daha iyi tek öğün de olsa yemek yemek güzel. Benim canım sürekli birşeyler çekiyor sıkıntım orda yani yemek yiyeyim üzerinden 20 dk geçsin daha yediklerimi sindirmemişim ağzıma bişeyler atma isteği oluşuyor.
İdrarda yapacaksan yumurtlama sütünden 17 gün geçmesini kan vereceksen 12 gün geçmesini beklemelisinUmarım öyledir teşekkür ederim canım
Canım hiç canını sıkma belki çok taktığımız için olmuyordur .oluruna bırak bakarsın kendiliğinden olur kaç kişi gördük tüp bebek tedavisi görüp sonra kendiliğinden olan.kafanı başka şeylerle meşgul et.inşallh kavuşacağız birgünBilmiyorum canım olmasa hemen tekrar deneme şansım da yok. 1 aşılama için kaç ay bekledim şimdi yine aynısı olacak. Bu işte beklemek zaten cok üstüne bi de iş yüzünden bekliyorum aylarca. Sanırım içim cok şişti bu beklemekten hem eşi bekle hem asilamayi bekle. Ağlamak istiyorum sadece bu kadar
10 dk sonra da böyleydi, Allah hepimize gebelik testini böyle görmeyi nasip etsinKızlar selam
Hiç biri pik değilmiş galiba gerçek pik i bugün gördüm C den önce T patladı
İnanamıyorum
Dünki değerlendirme ile inşallah tutar...
@Annesiyim123
Papatyamveben-Mavi
- Janna -
MaviSasa234
EVETT BAYA KOYU KUZUM PIK OLMUS :)Kızlar selam
İnanamıyorum
@Annesiyim123
Papatyamveben-Mavi
- Janna -
MaviSasa234
En pik yaptığı an en patlamaya yakın an.. inş tutar..Kızlar selam
İnanamıyorum
@Annesiyim123
Papatyamveben-Mavi
- Janna -
MaviSasa234
11. Gün kuzum sabah ki test böyle olmuş heyecanlanıp tekrar yaptım negatifkacıncı gun bugun asılamadan sonra kuzum ?
İşte gerçek pik buKizlar selam
İnanamıyorum
@Annesiyim123
Papatyamveben-Mavi
- Janna -
MaviSasa234
Benim de ayaklarim buz gibi ısınmıyor sankiBen canım. Benimde göğüslerim acıyor. Ayaklarım buz gibi. Kaç gün var batına ?
Bugünü de değerlendirsenee kız hatta catlayana kadar yapın benceKızlar selam
İnanamıyorum
@Annesiyim123
Papatyamveben-Mavi
- Janna -
MaviSasa234
Allah razı olsun bende onu düşünüyorum zaten bir de kafayı takmayi bırakabilsek..Canım hiç canını sıkma belki çok taktığımız için olmuyordur .oluruna bırak bakarsın kendiliğinden olur kaç kişi gördük tüp bebek tedavisi görüp sonra kendiliğinden olan.kafanı başka şeylerle meşgul et.inşallh kavuşacağız birgün
canımm yaırn sabha tekrar yap ınsallah vardır ya11. Gün kuzum sabah ki test böyle olmuş heyecanlanıp tekrar yaptım negatif
Insallah ağlamaktan helak oldum üstüne birde bunu görünce sevinmiştim ama inşallah boşa umutlanmamcanımm yaırn sabha tekrar yap ınsallah vardır ya
göğüs ağrısı kac günde once başladı benımkıler de tık yokKızlar bende göğüs ağrısı ve üşüme çektim herkes yanıyoruz derken ben donuyordum pozitifi gördüm inşallah sizlerde görürsünüz