Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En azından eşin yarın falan geliyorsa o zaman yapın hic mi yok

Testi kararttım rengiyle oynadım biraz sizce var mı kızlar. Adete 2 gün var. 5gun kala yaptgm erken gebelık negatifti. Bugun adete 2 gun kala yaptgm kaset testte böyle çıktı. Ne diyorsunuz testi tekrarlasam mı yarın

Eklentiler

• IMG_20211221_155401.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar toplu cevap vereyim bende polistige bağlı Insulin direnci vardı onun için ilaç kullandım 3 ay doktor hamile kalmanı kolaylaştıracak dedi ama olmadi bende bıraktım ilacı 2 ay sonra hamile kaldim o ilacı kullanırken reglim daha iyiydi gerçekten yararı vardı ama mide bulantısı yapıyordu bende

Son adet tarihim 17 kasım biz 30 1 2 3 ve 5 inde ilişki yaşadık sonra bir daha hiç olmadi. Umarım yardımı olur ben ayda bir oluyorum 17 de olmam lazımdı olmadım bu yöntemle ilk ayda hamile kaldim

Merhaba canımmmm, hayırlı olsun tutar inşallah. Doğum gününde yeniden doğmuş gibi olursun bende değişen bir şey yok. Aynı denemece beklemece
İnşallah en güzel hediyemi alırım tedaviye başlamak mı daha yorucu deneyip beklemek mi hiç bilmiyorum yakın zamanda şenlensin buralar herkes müjdeleri verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…