- 14 Aralık 2021
- 726
- 258
- 33
- 24
Malesef eşimin yanında değilimBugünü de değerlendirsenee kız hatta catlayana kadar yapın bence
Amiiin hepimizin yüzü gülsün inşallahinşallah rabbim tez zamanda kavustursun
Oh no oh no oh no no no nonoMalesef eşimin yanında değilim
AhahhaOh no oh no oh no no no nono
En azından eşin yarın falan geliyorsa o zaman yapınAhahhacanım dün öğlen testim de aynı koyuluktaydı ya test çizgisiyle, bugün tam pik oldu belki de dün geceden beri falan pik olabilir 2 test arasında 24 saat var nasip artık bundan sonrası dua etmek kaldı :)) bi de havuç yiyorum hala
Malesef canımEn azından eşin yarın falan geliyorsa o zaman yapınhic mi yok
Hemenmi ciktiTesti kararttım rengiyle oynadım biraz sizce var mı kızlar. Adete 2 gün var. 5gun kala yaptgm erken gebelık negatifti. Bugun adete 2 gun kala yaptgm kaset testte böyle çıktı. Ne diyorsunuz testi tekrarlasam mı yarın
10 dakka içinde cıktıHemenmi cikti
Ben gördüm varTesti kararttım rengiyle oynadım biraz sizce var mı kızlar. Adete 2 gün var. 5gun kala yaptgm erken gebelık negatifti. Bugun adete 2 gun kala yaptgm kaset testte böyle çıktı. Ne diyorsunuz testi tekrarlasam mı yarın
İnşallah canım ya 2 gun var bakalım. 2 ay oncede adete yakın boyle cıkmıstı ama regl oldm. Bu sefer Baska bı markanın kaset testın aldm ama bakalım nasip yaaBen gördüm var
Hadi insallah guzel haberler ile gelirsin canim bende nasipse ocakta tupe başlıyorum
İnşallah seninde yakın zamanda güzel haberini alırız çok mücadele ettinMerhaba canım
Aşılaman hayırlı olsun, bende de hala birşey yok
Yarın tekrarlaa kuzuuum bence varİnşallah canım ya 2 gun var bakalım. 2 ay oncede adete yakın boyle cıkmıstı ama regl oldm. Bu sefer Baska bı markanın kaset testın aldm ama bakalım nasip yaaAllahın dedgı olur
Aynen öyle..Bugün çatlamış olabilir ya da bugün içinde çatlayacak olabilir yani değil mi
Hayırlısı 10 gün bekleyip test yaparım
İnşallah canm test alym da ilk idrarla yapym birde.Yarın tekrarlaa kuzuuum bence var
İnşallah en güzel hediyemi alırımMerhaba canımmmm, hayırlı olsun tutar inşallah. Doğum gününde yeniden doğmuş gibi olursunbende değişen bir şey yok. Aynı denemece beklemece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?