Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır 2 ayda 10.5 kg verdim
Çok iyi yaaa ben yapabilir miyim bilmiyorum eşim şuan su orucu tutuyor reg olayım ona başlarım diyordum ama tabi hiç cesaretim yok yapabilirmiyim bilmiyorum seninki yine bir tık daha iyi tek öğün de olsa yemek yemek güzel. Benim canım sürekli birşeyler çekiyor sıkıntım orda yani yemek yiyeyim üzerinden 20 dk geçsin daha yediklerimi sindirmemişim ağzıma bişeyler atma isteği oluşuyor.

Kaşıntı vardı göğüslerimde bel ağrısı çok yasadim ama çok üşüyordum ellerim ayaklarım buz gibi oluyordu kombi son ayarda yine de üşüyordum ben karda bile hırka ile gezen biriyim düşünün geçen aylara göre belirtim azdı ihtimal vermedim

Kızlar biz birde belli günler girdik sonra hiç ilişki olmadi birde 15 gün falan dinlenme yaptık perhiz toplamda 4 yada 5 kere ilişki oldu

Kızlar bende polistik var bu yöntemle ilk ay hamile kaldim tek seferde üste yazdım belki sizlerde de işe yarar
Canım bende pkoluyum. Yumurtlama öncesinde mi perhiz oldu yoksa sonrasında mı? Birde polikistik over için ne yaptın?

Başka eminim kg verdiğini görünce devam etmek isteyeceksin. Brn kahvaltımı kıdmıyorım kızarma ekmek falan. Hafta 1 2 akşam yemeğinde çok az tavuk balık köfte tükettim

Canım hiç canını sıkma belki çok taktığımız için olmuyordur .oluruna bırak bakarsın kendiliğinden olur kaç kişi gördük tüp bebek tedavisi görüp sonra kendiliğinden olan.kafanı başka şeylerle meşgul et.inşallh kavuşacağız birgün

Eklentiler

• IMG_20211221_131554.jpg
    13 KB · Görüntüleme: 71
Allah razı olsun bende onu düşünüyorum zaten bir de kafayı takmayi bırakabilsek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…