hiç kullanmadım henüz ilaç regl gecikmesinden dolayı gittim kist dedi ama ilaç vermedi 2 ay kontrol edicez.. ilaç kullanmadan atarız umarım kür işe yararİnşallah yaa, klomen belası sardı başıma bununormalde tek yumurta kistleşip atılırdı adetle. Klomenle 4 kist oluştu
Hoşgeldin canım inşallah sen faydasını görürsün :) bende bi işe yaramadı klomenMrb kizlar kasım ayindan geldim aralik ayina. 25 kasımda regly oldum. Bugun klomene basladim. Gecen ay catlatma ignesi ve klomen kullandim ama olmadi bu ay insallah olur
bat 10 aralık eklememişsin kuzumKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
canım bide akşama doğru 4-5 gibi mi yapsan? herkeste farklı tabi ama stabil seninki bi kaç gündür.. bende dün yaptım ama daha yumurtlama günüme 6 gün var koyulaşmaya başladıGünaydın kızlar meraktan gene ovulasyon testi yaptım durum stabil.
Zaten bi akıntı vs belirti yok suanlık bende.
Ben bi dün bi bugün içicemhiç kullanmadım henüz ilaç regl gecikmesinden dolayı gittim kist dedi ama ilaç vermedi 2 ay kontrol edicez.. ilaç kullanmadan atarız umarım kür işe yarar
Ne gibi ise yaramadi yumurta olusumu ve buyumesine yardimci olmadi mi benim ise yariyor buyuyor catliyor ama iste olmadi 2 aydir bakalim nolcakHoşgeldin canım inşallah sen faydasını görürsün :) bende bi işe yaramadı klomen
Letu kullaniyorum benKızlarr letu ve femara aynı mı ? İkisi de yumurta büyütmek için mi yani?
Canım ilk kullandığımda büyüdü çatladı ama gebelik oluşmadı 2.sinde de büyüdü ama çatlamadı kist oluştuNe gibi ise yaramadi yumurta olusumu ve buyumesine yardimci olmadi mi benim ise yariyor buyuyor catliyor ama iste olmadi 2 aydir bakalim nolcak
Bende letu kullandım 2 yumurtam olusmustu beklemedeyim rabbim inşallah bu ay nasip ederLetu kullaniyorum ben
şu an femara kullanıyorum doktorum letuzol ve ganol f veriicem çatlatma için dedi akşam randevum var bakalım ne diyecek ama bende merak ettim letuzol dediği sizin kullandığınız letu mu acaba yoksa farklı birşey miLetu kullaniyorum ben
kutuda direk letu 2,5 mg yazıyor canım ama femara yumurta geliştirici gonolf çatlatma için letu vermez çatlatma içinşu an femara kullanıyorum doktorum letuzol ve ganol f veriicem çatlatma için dedi akşam randevum var bakalım ne diyecek ama bende merak ettim letuzol dediği sizin kullandığınız letu mu acaba yoksa farklı birşey mi
Letu mu yaptı kistiSelamlar bacılar , bugun reglin ikinci günü kontrole gittim nur topu gibi bir çikolata kistim olmuş kan verdim şimdi sonuç bekliyoruz, bu ay yine letu ve catlatma ignesi uygulayacagiz
çok teşekkür ederim :)kutuda direk letu 2,5 mg yazıyor canım ama femara yumurta geliştirici gonolf çatlatma için letu vermez çatlatma için
Daha önce de vardi tekrarladi sanırımLetu mu yaptı kisti
Ben folik asit kullandım geçen ay inofolic combi yumurtlama oldu geç ama bu ay letu ile kullanıyorum ilk defa letu ya başladım bakalım nasıl olacakBende letu kullandım 2 yumurtam olusmustu beklemedeyim rabbim inşallah bu ay nasip eder