- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kalıcı oje hiçbir şekilde abdest geçirmez istersen bir bak. Ben takma tırnak sanmıştım Yumurtlamayı da kafana takma ben bi kere reglden bir gün önce yumurtladımKuzum benım takma tırnak değil. Kalıcı oje.
Abdest geçiyor dediler bende onların yalancısıyım:) dipten uzadıgı icin alıyorım o sekilde
Bilmiyorum canım dipten uzadıgı icin geri kalan kısmını ölü kabul ediyorlar tırnağın. Herkesin görüsü farklı tabi. Burda amaç aslında gönülden olup olmaması derin mevzular biraz:)Canım kalıcı oje hiçbir şekilde abdest geçirmez istersen bir bak. Ben takma tırnak sanmıştım Yumurtlamayı da kafana takma ben bi kere reglden bir gün önce yumurtladım
Beni de alınKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Bu ay da olmazsa bir de femara yı deneyelim dicem5ciye deneyip hamile kalan var bazıları 3 kez kullaniyo değişiyor sanırım doktor dan doktora
Hasta dan hastaya değişiyor 3 6 ay arası canım. Ama ben bu süreden de uzun kullandım. Çünkü ilk kullandığım zamanlar boşa gitti eşimde sperm değerleri düşük müş bilmiyordukBu yumurta geliştirici ilaçları kaç aya kadar kullanılıyor bilginiz var mı. Doktorum bu 3. Deneme son olmazsa rahim filmi ve aşılama dedi
Anladım canım teşekkür ederim sorunu bilmek çözmenin yarısı.. Benim kist var 1.7 cm ondan olmuyor büyük ihtimalle.. Ama kisti olup hamile kalan örnek te çok.. Hayırlısıyla hepimize nasip olur inşallahhHasta dan hastaya değişiyor 3 6 ay arası canım. Ama ben bu süreden de uzun kullandım. Çünkü ilk kullandığım zamanlar boşa gitti eşimde sperm değerleri düşük müş bilmiyorduk
Sanki yavastan koyulaşıyor gibi canım sen devam et belki sonlara doğru bile olurReglimin 14. Gunu ... takvime gorr iki gun icinde yumurtlamam lazim.
5 gundur test yapiyorum ama T cizgisi hep ayni gibi
Birde sıvı alımını kesiyorsun degıl mi 12 den sonraki testler daha iyi oluyor ya bi saat aralıkları var bunlarınReglimin 14. Gunu ... takvime gorr iki gun icinde yumurtlamam lazim.
5 gundur test yapiyorum ama T cizgisi hep ayni gibi
2 gündür şiddetli gögüs ağrısı eklendi bunların üstüne regl da gelmedi erken adet olucam sandım. 1 gün gögüs ağrısı üstüne adet olurdum hemen sökülürdü oda olmadı belki yarın gelirAynısı bende de var
Adet sonrası gelen kahverengi leke için olabilir normal diyorlar canım içerde kalanı atıyormuşKızlar ya adetim bitti fakat 2 gündür kahverengi lekelenme yaşıyorum kistler gitmedi mi acaba ya:/ bugün soğan suyu içtim yarın da mı yapsam acaba
Ne çok atmış içine : PAdet sonrası gelen kahverengi leke için olabilir normal diyorlar canım içerde kalanı atıyormuş
Reglimin 14. Gunu ... takvime gorr iki gun icinde yumurtlamam lazim.
4 gundur test yapiyorum ama T cizgisi hep ayni gibi
Canim calistigim icin saatleri pek tutturamiyorm genelde aksam yapabiliyorum sivi alimini elimden geldigince durdurmaya calisiyorumBirde sıvı alımını kesiyorsun degıl mi 12 den sonraki testler daha iyi oluyor ya bi saat aralıkları var bunların
normal canım bendede gecti 3-4 gün adetimin üstünden soğan suyunu 3 gündür yapıyorum ara ara kahverengi lekelenme oluyor.. atıyoruzdur inş kistleriNe çok atmış içine : P
Sildikçe geliyor bitti diye kaç kere duş aldım rengim açıldı artık
İnşallah yaa, klomen belası sardı başıma bunu normalde tek yumurta kistleşip atılırdı adetle. Klomenle 4 kist oluştunormal canım bendede gecti 3-4 gün adetimin üstünden soğan suyunu 3 gündür yapıyorum ara ara kahverengi lekelenme oluyor.. atıyoruzdur inş kistleri