• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haniimmllaaar testime bakar misiniz 🙏🙏

Eklentiler

• 20211220_073326.jpg
    20211220_073326.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 83
Canım senin neden gecikti ilaç vs yüzünden mi havalardanmi strestenmi aman aman çok dikkat et dualarım seninle inşallah ilk pozitif senden sonra sıra bizde 😍 bende gecikmezsem ocak 'ta tüpe basliyorum
Sanırım aşılama stresinden gecikme yaşadım sonra aman ya geç olsunda güç olmasın dedim regl oldum şükür inşallah pozitif sonuçlanır temennim bu yönde ama olmazsa da tüp bebeğe arkandan geliyor olacağım 🥰

Herkese merhaba kızlar hamiş olanlar tebrikler sağlıkla alın meleklerinizi darısı bizlere inşallah ♥️🤲🏻 Bende ovülasyon takibi yaptım bu ay değerlendirdik bakalım 10 unda yumurtlama 11 çatlama gördüm yani 25 i gibi adet olmam gerekiyor yumurtlamayı gördükten 15 gün sonra bakalım heyecanla bekliyorum inşallah benimde olumlu olur sonucum daha hiç gebelik testi yapmadım direniyorum tutuyorum kendimi erken daha diye 😂

Eklentiler

• 012503EE-6C67-45A6-A621-6C89531190ED.jpeg
    012503EE-6C67-45A6-A621-6C89531190ED.jpeg
    163 KB · Görüntüleme: 81
Sanırım aşılama stresinden gecikme yaşadım sonra aman ya geç olsunda güç olmasın dedim regl oldum şükür inşallah pozitif sonuçlanır temennim bu yönde ama olmazsa da tüp bebeğe arkandan geliyor olacağım 🥰
Çok güzel günler bizleri bekliyor olcak hep derim geç olsun güç olmasin hayorlisi ile güzel haberlerle gel canim arkadaşım 😍😍😍

Back