- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
Aa tutmadı mı? Nasıl ya.. Kimyasal bile mi olmadıAşılama da olmadı bakalm napacagiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa tutmadı mı? Nasıl ya.. Kimyasal bile mi olmadıAşılama da olmadı bakalm napacagiz
Ne güzel bir evladın var inşallah bi tane de kız nasip olur canimm. Evlat ayırmak değil de ben babasız büyüdüm, bi kızım olsun baba sevgisiyle büyüsün ne bileyim onu gördükçe ben mutlu olurum. Ben yaşayamadım o yaşasın misali. Allah önce hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin de inşallahDusunce arkadaşımbende hep hayırlı sağlıklı kız evlat istedim Rabbim erkek nasip etti. Tabiki çok şükür iyikide oğlum olmus. Ama şimdi daha çok istiyorum istemek günah değilmiş. Allah'ım diyorum 15 aydır bekliyorum sabrediyorum sabrimin mükâfatını hayırlı sağlıklı uzun ömürlü gonlume göre bir kız çocuğuyla taçlandır İnşallah
Amin
Kimin gonlunden ne geçiyorsa Rabbim ona onu nasip etsin
Haha bence olmadı salı adet günü bugün test negatftiAa tutmadı mı? Nasıl ya.. Kimyasal bile mi olmadı![]()
Hayırlısı olsun herkesin hakkındaBenimde bata 2 3 gün var yaptim yine cikmadi cok üzüldüm
Hayırlısı inş.. Beklemeden 2.yi de yap o zaman ki tüp bebek raporu çıkarman kolay olsun.. Sonrasında ne zaman istersen.. Gerçekten sebepsiz olayına senle inanmaya başladımHaha bence olmadı salı adet günü bugün test negatfti
Aşılamada acıyor mu zor bir işlem miBenden 2 gün önce iğne olmuş. Benimde 9unda iğne oldu 10unda aşılama. Bugün negatif çıktı ama bende de pek umut yok. İdrar testinde çıkmadan pek gitmem ben sanırım kan testine![]()
Canım bazılarında çok basit ağrısız geciyor, benimkinde baya sızladı yumurtaliklarimi hissettim ama tek taraflı çikolata kistim var belki o da etkilemiş olabilir çünkü o kısmimda sızlama çok olduAşılamada acıyor mu zor bir işlem mi
Kiz bı öyle cikiyo bı böyle oyun oynuyo bu testler sanaÇatlamış diyebilir miyiz, 10 saat arayla sabah ve şimdi yaptığım testler
Dün 15 mm iken bugün çatlaması normal değil ama sanki? Yine benim testlerle imtihanım
@Hayalimvarr
@Simge3421
@SevimliKedii
Zaten hepimizin bı sebebi var cnm cinsiyeti gönlümüzden geçirirken yoksa ayırmak mümkün değil evlat başka. Çok şükür canım bu çikolata kistiyle tanismamistim Rabbim nasip etti oğlumu 5 ayda kalmıştım şimdi 5 yaşını geçiyo büyüdü kardeş istiyo ama malesef 15 aydır bekliyoruz nazlı meleğimizi. Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin tez vakitte hayırlı sağlıklı nasip etsinNe güzel bir evladın var inşallah bi tane de kız nasip olur canimm. Evlat ayırmak değil de ben babasız büyüdüm, bi kızım olsun baba sevgisiyle büyüsün ne bileyim onu gördükçe ben mutlu olurum. Ben yaşayamadım o yaşasın misali. Allah önce hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin de inşallah![]()
Rabbim kolaylıklar versin canımA R Y A @Yusra30 @Esrakcshn @Selizay kızlar yarın aşılamaya başlıyorum 1 hafta geciken regl sonrası şükür sonunda hastalandım ve yarın start vercez dualarınıza beni de alın
![]()
Bence benimki sebepli fsh im artıyor cunku 17 oldu.ama 2 3 ay ilaç kullanmcam bence ilaçtan oldu mayısta 6olan şey nasıl 17 oldu anlamadım çok fazla klomen femera kullandim bir de raporla ugrasamam valla çok uzun sürüyormuş işlemler 2 3 ay durup tup bebek görüşmesi yapicam direk bakalm hayirlisiHayırlısı inş.. Beklemeden 2.yi de yap o zaman ki tüp bebek raporu çıkarman kolay olsun.. Sonrasında ne zaman istersen.. Gerçekten sebepsiz olayına senle inanmaya başladım![]()
Allah bir an önce yüzümüzü güldürsün inşallah bizde o güzel günleri yaşayabilelim..❤ bakalım yarın sabah tekrar yapicam testZaten hepimizin bı sebebi var cnm cinsiyeti gönlümüzden geçirirken yoksa ayırmak mümkün değil evlat başka. Çok şükür canım bu çikolata kistiyle tanismamistim Rabbim nasip etti oğlumu 5 ayda kalmıştım şimdi 5 yaşını geçiyo büyüdü kardeş istiyo ama malesef 15 aydır bekliyoruz nazlı meleğimizi. Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin tez vakitte hayırlı sağlıklı nasip etsin![]()
Amin cnm. Güzel haberini bekliyorumAllah bir an önce yüzümüzü güldürsün inşallah bizde o güzel günleri yaşayabilelim..❤ bakalım yarın sabah tekrar yapicam test
Merhabalar bat 26 Aralık beni de ekler misiniz?Kasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Beklenen bat bugünKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Beni de ekler misin cnm bat 26 aralıkKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Bende sağlıkla hayırla erkek evlat istiyorum çünkü kızım var çok şükürDusunce arkadaşımbende hep hayırlı sağlıklı kız evlat istedim Rabbim erkek nasip etti. Tabiki çok şükür iyikide oğlum olmus. Ama şimdi daha çok istiyorum istemek günah değilmiş. Allah'ım diyorum 15 aydır bekliyorum sabrediyorum sabrimin mükâfatını hayırlı sağlıklı uzun ömürlü gonlume göre bir kız çocuğuyla taçlandır İnşallah
Amin
Kimin gonlunden ne geçiyorsa Rabbim ona onu nasip etsin
Hadi ya.. fsh ile orantılı amh da düşmüş mü o zaman? 17 çok yüksek değil mi? Öyle bir durum var sa beklemeden yola koyul.. fsh için olan ilaçlar var mı diye de bak istersen..Bence benimki sebepli fsh im artıyor cunku 17 oldu.ama 2 3 ay ilaç kullanmcam bence ilaçtan oldu mayısta 6olan şey nasıl 17 oldu anlamadım çok fazla klomen femera kullandim bir de raporla ugrasamam valla çok uzun sürüyormuş işlemler 2 3 ay durup tup bebek görüşmesi yapicam direk bakalm hayirlisi
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar veririm çok geçmiş olsun canımVala canım aslında çok stres yapıyoruz galiba ya bak şimdi bu ay kardeşime transfer yapıldı benimde hamile olduğunu öğrendik 1 hafta oldu ama kanaması var şu anda yanına geldim işte bu gün doktor yat demiş 1 hafta sonra kontrol var bakalım nasip işte yani diyecehim o ki çok takmamak lazım canım ya dua edin canım insAllah iyi olur onunda bebisi tutunur gönlünüzce olsun hepimizin canım![]()