Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne güzel bir evladın var inşallah bi tane de kız nasip olur canimm. Evlat ayırmak değil de ben babasız büyüdüm, bi kızım olsun baba sevgisiyle büyüsün ne bileyim onu gördükçe ben mutlu olurum. Ben yaşayamadım o yaşasın misali. Allah önce hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin de inşallah

Zaten hepimizin bı sebebi var cnm cinsiyeti gönlümüzden geçirirken yoksa ayırmak mümkün değil evlat başka. Çok şükür canım bu çikolata kistiyle tanismamistim Rabbim nasip etti oğlumu 5 ayda kalmıştım şimdi 5 yaşını geçiyo büyüdü kardeş istiyo ama malesef 15 aydır bekliyoruz nazlı meleğimizi. Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin tez vakitte hayırlı sağlıklı nasip etsin

Hayırlısı inş.. Beklemeden 2.yi de yap o zaman ki tüp bebek raporu çıkarman kolay olsun.. Sonrasında ne zaman istersen.. Gerçekten sebepsiz olayına senle inanmaya başladım
Bence benimki sebepli fsh im artıyor cunku 17 oldu.ama 2 3 ay ilaç kullanmcam bence ilaçtan oldu mayısta 6olan şey nasıl 17 oldu anlamadım çok fazla klomen femera kullandim bir de raporla ugrasamam valla çok uzun sürüyormuş işlemler 2 3 ay durup tup bebek görüşmesi yapicam direk bakalm hayirlisi

Allah bir an önce yüzümüzü güldürsün inşallah bizde o güzel günleri yaşayabilelim..❤ bakalım yarın sabah tekrar yapicam test

Merhabalar bat 26 Aralık beni de ekler misiniz?

Beklenen bat bugün

Beni de ekler misin cnm bat 26 aralık

Bende sağlıkla hayırla erkek evlat istiyorum çünkü kızım var çok şükür rabbim hepimize hayırlı Salih evlatlar nasıp etsin amin

Hadi ya.. fsh ile orantılı amh da düşmüş mü o zaman? 17 çok yüksek değil mi? Öyle bir durum var sa beklemeden yola koyul.. fsh için olan ilaçlar var mı diye de bak istersen..
esrakcshn düşürmek için kullanıyordu sanki..

Benim burda gördüğüm doğal yoldan olsun diye doktorlara kendimizi bırakınca biz denek gibi kullanıyorlar…

Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar veririm çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…