• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken olabilir haklısın birde belirtiler olunca hep bı anlam ariyorum sabredemiyorum. Bende yarın sabah bı test yapicam
Aklında kalacağına yap gitsin canım ya kendimizi sık sık nereye kadar. Bende alıcam adet gününe kadar yapıcam negatif görmekten yıldım ama napayim
Senin ne belirtilerin var

Aklında kalacağına yap gitsin canım ya kendimizi sık sık nereye kadar. Bende alıcam adet gününe kadar yapıcam negatif görmekten yıldım ama napayim
Senin ne belirtilerin var
Vallahi öyle hem merak hem çıkmayacak korkusu yapalım gitsin. Bende göğüs hassasiyeti var aynı zamanda şişme. Kasık ağrısı var. Belimde ağrıyor. Baş dönmesi oluyor bikac saniye sürüyor. Bide beyaz akıntım var

@A R Y A Yusra-61 Yusra-61 Maviesra Maviesra @Selizay kızlar yarın aşılamaya başlıyorum 1 hafta geciken regl sonrası şükür sonunda hastalandım ve yarın start vercez dualarınıza beni de alın 🥰
Canım senin neden gecikti ilaç vs yüzünden mi havalardanmi strestenmi aman aman çok dikkat et dualarım seninle inşallah ilk pozitif senden sonra sıra bizde 😍 bende gecikmezsem ocak 'ta tüpe basliyorum

Vallahi öyle hem merak hem çıkmayacak korkusu yapalım gitsin. Bende göğüs hassasiyeti var aynı zamanda şişme. Kasık ağrısı var. Belimde ağrıyor. Baş dönmesi oluyor bikac saniye sürüyor. Bide beyaz akıntım var
Ben akıntıyı pek takip edemiyorum fitil kullanıyorum çünkü. 2 gün önce bütün belirtileri yaşıyordum neredeyse şimdi uyku hali kasık ağrısı biraz da göğüs hassasiyeti var
Aynen zaten stresliyiz beklerken daha çok strese giriyorum

Ben akıntıyı pek takip edemiyorum fitil kullanıyorum çünkü. 2 gün önce bütün belirtileri yaşıyordum neredeyse şimdi uyku hali kasık ağrısı biraz da göğüs hassasiyeti var
Aynen zaten stresliyiz beklerken daha çok strese giriyorum
İnşallah daha da stres olmadan pozitifleri görürüz canim yarın yapalım bakalım testleri

Canım merhaba, ovulasyon testlerimi ben de tam çözemedim ama bat 11 ocak yazmışsın, bu durumda ovulasyon tarihin battan yaklaşık 14 gün önce olması gerekiyor
Benim de mesela döngüm 35-40 gün olduğu için 23.gündeyim daha yeni pik oldu
Anladım teşekkür ederim

İyi geceler kizceler benm bugunde kaset testim negatifti sabah 12. Gunumdu. Yarin aksam muhtemelen kan testine giderim uygun olursam yada sali. Belirtimde yok ama içim rahat etsin diye sonrasında zaten bat 24 ona gore cmt gunune randevu alirim kan testi sonucunda 🤗 bekleyen diger arkadaslardan guzel haberler bekliyorum. İki gündür yazilarinlari okuyorum ama yazmaya firsatim olmuyordu her fun bir kere yazmadan içim rahat edemiyor 😆

İyi geceler kizceler benm bugunde kaset testim negatifti sabah 12. Gunumdu. Yarin aksam muhtemelen kan testine giderim uygun olursam yada sali. Belirtimde yok ama içim rahat etsin diye sonrasında zaten bat 24 ona gore cmt gunune randevu alirim kan testi sonucunda 🤗 bekleyen diger arkadaslardan guzel haberler bekliyorum. İki gündür yazilarinlari okuyorum ama yazmaya firsatim olmuyordu her fun bir kere yazmadan içim rahat edemiyor 😆
Benimde bat 25i ama iğnenin 10. Günü bugün sizde iğne kullanmistiniz değil mi baya erken kullanmissiniz galiba çünkü benim 12. Günde catlatma iğnesi oldu 😊

Benimde bat 25i ama iğnenin 10. Günü bugün sizde iğne kullanmistiniz değil mi baya erken kullanmissiniz galiba çünkü benim 12. Günde catlatma iğnesi oldu 😊
Benim 7 Aralık'ta çatlama iğnesi yapıldı bugun 12. Gündü sali 14 olacak kan testi yaptiririm iki gün içinde ama adet olana kadar ümit kesilmez 🙈 adet olursam da bu ay rahim filmi cekilecek

@A R Y A Yusra-61 Yusra-61 Maviesra Maviesra @Selizay kızlar yarın aşılamaya başlıyorum 1 hafta geciken regl sonrası şükür sonunda hastalandım ve yarın start vercez dualarınıza beni de alın 🥰

RAbbim yollarını açık etsin ,güzel haberlerini almaktan mutluluk duyarım senin ne kadar istediğini biliyorum ❤ duamdasin canım 🎈

Benim 7 Aralık'ta çatlama iğnesi yapıldı bugun 12. Gündü sali 14 olacak kan testi yaptiririm iki gün içinde ama adet olana kadar ümit kesilmez 🙈 adet olursam da bu ay rahim filmi cekilecek
Benden 2 gün önce iğne olmuş. Benimde 9unda iğne oldu 10unda aşılama. Bugün negatif çıktı ama bende de pek umut yok. İdrar testinde çıkmadan pek gitmem ben sanırım kan testine 😪

İnsAllah canım öyledir belirtilerin ya güzel haberini alıriz insAllah benim hiç belirtim yok canım dün sadece adet belirtileim oldu geçen ayki gibi o yüzden umutlu değilim canım ya hayırlısı olsun ama ❤️
Umudumu şimdiden yitirme sakın bende de geçen aydan akıntı var belirti olarak aynı birde tek göğüsüm erken ağrımaya başladı o kadar inşallah güzel haber alırız inşallah ♥️

Var evet göğüs hassasiyeti şişmesi. Belim ağrıyor.ara sıra kasik batması. Bı saniyeliğine boyle baş dönmesi oluyor geçiyor hemen. Bunlar aynı zamanda regl belirtisi farkindayim ama her ay negatif çıktigindan yapmaya da korkuyorum gene negatif çıkacak diye. İçim içimi yiyor valla
İnşallah güzel haberler alırız canım inşallah

Umudumu şimdiden yitirme sakın bende de geçen aydan akıntı var belirti olarak aynı birde tek göğüsüm erken ağrımaya başladı o kadar inşallah güzel haber alırız inşallah ♥️
Vala canım aslında çok stres yapıyoruz galiba ya bak şimdi bu ay kardeşime transfer yapıldı benimde hamile olduğunu öğrendik 1 hafta oldu ama kanaması var şu anda yanına geldim işte bu gün doktor yat demiş 1 hafta sonra kontrol var bakalım nasip işte yani diyecehim o ki çok takmamak lazım canım ya dua edin canım insAllah iyi olur onunda bebisi tutunur gönlünüzce olsun hepimizin canım ❤️

Ağlarken gülersin ya öyle kaldım şuan kuzu site gitti banlandim sandim😑
Biz elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi. Allah sağlıkla imtihan etmesin daha kötüsüyle çok zor. Bu hayat hep ağlamakla geçmez hep gülerekte geçmez bu sabrımızın sonu çok güzel olacak eminim
İnşallah bu sabrın sonunda da bana bi kız bebis nasip eder ❤ çok istiyorum
Dusunce arkadaşım 🤣💞 bende hep hayırlı sağlıklı kız evlat istedim Rabbim erkek nasip etti. Tabiki çok şükür iyikide oğlum olmus. Ama şimdi daha çok istiyorum istemek günah değilmiş. Allah'ım diyorum 15 aydır bekliyorum sabrediyorum sabrimin mükâfatını hayırlı sağlıklı uzun ömürlü gonlume göre bir kız çocuğuyla taçlandır İnşallah 🥰🤣 Amin 🤲 Kimin gonlunden ne geçiyorsa Rabbim ona onu nasip etsin

Back