- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.641
- 248
Banada lazım böyle bir yer legenle kayardimSorma ya çok güzel çok eğlendik çok iyi geldi kafam dağıldı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada lazım böyle bir yer legenle kayardimSorma ya çok güzel çok eğlendik çok iyi geldi kafam dağıldı![]()
Yarın görücez artıkOnu hiç kullanmadım o yüzden pek bilmiyorum ama femera kullandımda kendi çatlamıştı süreyi uzun tutmuş doktorhissedersin aslında o ağrıyı gerçi bünyeye göre değişiyor o
Çatlamış diyebilir miyiz, 10 saat arayla sabah ve şimdi yaptığım testlerAmin inşallah canimmm![]()
Yumurtlamadan 17.ci gün sonra test yapacağım canım yanı cuma günü beyaz akıntım var sulu sol göğüsüm dolgulu iki göğüsüm de geçen haftadan Berli koltuk altına doğru ağrı var dokunduğum zaman bakalım inşallah hamilelik dir canım sende ne gibi belirtiler varNe zaman test yapacaksın canım 27 senin 28 benim![]()
Belirtilerin varmı canımKizlar bat 25 Aralık. Ovulasyon üstünden 8 gün geçti. Yani bata 6 gün var. Yarın sabah test yapsam 5 gün kala çıkar mı. Çıkanlar olmuş. Erken mi olur bekliyim mi.
Canım merhaba, ovulasyon testlerimi ben de tam çözemedim ama bat 11 ocak yazmışsın, bu durumda ovulasyon tarihin battan yaklaşık 14 gün önce olması gerekiyorArkadaşlar merhaba. 14. Günüm Bugün ama test koyu değil![]()
Var evet göğüs hassasiyeti şişmesi. Belim ağrıyor.ara sıra kasik batması. Bı saniyeliğine boyle baş dönmesi oluyor geçiyor hemen. Bunlar aynı zamanda regl belirtisi farkindayim ama her ay negatif çıktigindan yapmaya da korkuyorum gene negatif çıkacak diye. İçim içimi yiyor vallaBelirtilerin varmı canım
Teşekkür ederim inşallah yumrutlama dir yarın sabah belli olur zaten boyutu Bende öncesinde bir kez kullandım ama olumsuz sonuçlandı malesef 2cide tutan cokmus bakalım hayırlısıCanım bende letu kullandım bu ay ilk kez 5 gün kullandım reglin 12. Günü gittim kontrole 24 mm olmuştu yumurtam. Kontrole gitmeden öncesinde değerlendirmiştim bende. Tarif ettiğin akıntı yumurtlama akıntısına benziyor değerlendir kaçırma derim. Her ihtimale karşı. Zaten uarın çatlatma vurursa büyük ihtimalle 36 saat sonrasına ilişki önerecek doktor. (Daha önce iki kez çatlatma oldum hep 36 saat sonrasına ilişki önermişti). Yani değerlendir bişey kaybetmezsin
İnsAllah canım öyledir belirtilerin ya güzel haberini alıriz insAllah benim hiç belirtim yok canım dün sadece adet belirtileim oldu geçen ayki gibi o yüzden umutlu değilim canım ya hayırlısı olsun amaYumurtlamadan 17.ci gün sonra test yapacağım canım yanı cuma günü beyaz akıntım var sulu sol göğüsüm dolgulu iki göğüsüm de geçen haftadan Berli koltuk altına doğru ağrı var dokunduğum zaman bakalım inşallah hamilelik dir canım sende ne gibi belirtiler varesarp
Benimde bat 25 aşılama oldum ben ama. Bugün 9. Günüm sabah negatif çıktı tabi ne kadar doğru bilmiyorum ben yarın tekrar yapicamKizlar bat 25 Aralık. Ovulasyon üstünden 8 gün geçti. Yani bata 6 gün var. Yarın sabah test yapsam 5 gün kala çıkar mı. Çıkanlar olmuş. Erken mi olur bekliyim mi.
Senin belirtin var mı canimBenimde bat 25 aşılama oldum ben ama. Bugün 9. Günüm sabah negatif çıktı tabi ne kadar doğru bilmiyorum ben yarın tekrar yapicam
Bende letu kullandım iki kere ama ben hangini kullanirsam kullanayim beyaz akintim gelir yumurta geliştiği zaman belki de sizinki de gelişmiştir siz yine de degerlendirinTeşekkür ederim inşallah yumrutlama dir yarın sabah belli olur zaten boyutu Bende öncesinde bir kez kullandım ama olumsuz sonuçlandı malesef 2cide tutan cokmus bakalım hayırlısı
Canım benim aşılamadan beri kasık ağrım var arada gelip gidiyo, çoğu belirtiyi de yaşıyorum ama test negatif erken diyorlar bana da bilemiyorumSenin belirtin var mı canim
Rabbim inşallah bu sefer hayırlısıyla verir yavrunu canımTeşekkür ederim inşallah yumrutlama dir yarın sabah belli olur zaten boyutu Bende öncesinde bir kez kullandım ama olumsuz sonuçlandı malesef 2cide tutan cokmus bakalım hayırlısı
Erken olabilir haklısın birde belirtiler olunca hep bı anlam ariyorum sabredemiyorum. Bende yarın sabah bı test yapicamCanım benim aşılamadan beri kasık ağrım var arada gelip gidiyo, çoğu belirtiyi de yaşıyorum ama test negatif erken diyorlar bana da bilemiyorum