Anladım kuzum doktor ne der bilemiyorum belki kararı size bırakır boşuna o kadar igne almadın ya canım. Hem aşılama genelde erkek kaynaklı problemde başarılı bulunuyor. İnşallah güzel sonuçlar alirsinİleri hız sorunu vardı canım. Yüzde 1 Di marttan beri ilaç kullanıyor. En son 3 ay önceki testte yüzde 25 olmuştu şuan güncel durum ne bilmiyoruz bizde
Yaa gerçekten mi kuzum herseyin hayırlısı inşallah güzel haberler verirsin bize ❤❤İnşallah canımm , bende regl oldum az önce zaten karın agrimm başlamıştı. Ocak ayına inşallah
O kadar ilacı boşa almış boşa masraf yapmış olmak, falan istemiyorum. Bakalım ne olacak yarınAnladım kuzum doktor ne der bilemiyorum belki kararı size bırakır boşuna o kadar igne almadın ya canım. Hem aşılama genelde erkek kaynaklı problemde başarılı bulunuyor. İnşallah güzel sonuçlar alirsin
İnşallah canımm benimYaa gerçekten mi kuzum herseyin hayırlısı inşallah güzel haberler verirsin bize ❤❤
O yüzden canım eşine takılma fazla yarın sabah aşılaman olacak benceO kadar ilacı boşa almış boşa masraf yapmış olmak, falan istemiyorum. Bakalım ne olacak yarın
Kesinlikle canım bu kadar emek sonunda illaki karşılığını alıcaz, bekledikçe güzelleşiyorİnşallah canımm benimhepimiz güzel haberler verelim.bunu çok hakediyoruzz
Benim sol tüpte hidrosalpenks sıvı birikmesi vardı. Kasım ayında ameliyat oldum sol tüpün alındı şimdi bebiş için doğal yollarla uğraşıyoruz bakalımÇektirenlerin çoğu hemen hemen aynı ay hamile kalmış bi tıkanıklık yoksa doğru mu sizde oldu mu ?
Olur inşallah en kısa zamandaBenim sol tüpte hidrosalpenks sıvı birikmesi vardı. Kasım ayında ameliyat oldum sol tüpün alındı şimdi bebiş için doğal yollarla uğraşıyoruz bakalım
1 gün perhiz le çok iyi sperm çıkacağını sanmıyorum canım ama hayırlısıO yüzden canım eşine takılma fazla yarın sabah aşılaman olacak bence
Amin inşallah canimmmTabii denk gelince olacak diye bir şey yok benim 2.ay ama yumurtlama ancak 24-25.günde olduğu için olmayınca uzun süre daha beklemek gerekecek her şey nasip amatamamen bi mucize, planlama yapmamız vs sebepler hepsi aslında ama ne zaman bu mucizeye kavusacagız belli değil. İnşallah hayırlısıyla en kısa zamanda kavuşuruz burdaki herkes dualarımda
İnşallah kuzumKesinlikle canım bu kadar emek sonunda illaki karşılığını alıcaz, bekledikçe güzelleşiyor
Bide fena bulanti var kizlar 5 gun kaldi sizce birtimidir yaBenimde bel agrisi var suan pazar arabasi i kaldirim dedim doluyken ondanmi bilmem fena agriyor
İnşallah çıkar canım olmazsa bile umut kaybetme. Aşılama işlemi zaten bunun için genellikle erkek faktörlerinde az sorun olduğunda aşılama öneriliyor ya1 gün perhiz le çok iyi sperm çıkacağını sanmıyorum canım ama hayırlısı
Burdan Bi kız 36 saat perhiz le aşılama yaptırmıştı kim hatırlayamadım Bi türlü aklıma gelmediİnşallah çıkar canım olmazsa bile umut kaybetme. Aşılama işlemi zaten bunun için genellikle erkek faktörlerinde az sorun olduğunda aşılama öneriliyor ya
Benim kuzum o 36 saatle yaptırdım ama doktor bana iyi ki değerlendirmişsiniz dediBurdan Bi kız 36 saat perhiz le aşılama yaptırmıştı kim hatırlayamadım Bi türlü aklıma gelmedi
Heee Sen miydin oBenim kuzum o 36 saatle yaptırdım ama doktor bana iyi ki değerlendirmişsiniz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?