Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İleri hız sorunu vardı canım. Yüzde 1 Di marttan beri ilaç kullanıyor. En son 3 ay önceki testte yüzde 25 olmuştu şuan güncel durum ne bilmiyoruz bizde
Anladım kuzum doktor ne der bilemiyorum belki kararı size bırakır boşuna o kadar igne almadın ya canım. Hem aşılama genelde erkek kaynaklı problemde başarılı bulunuyor. İnşallah güzel sonuçlar alirsin

O kadar ilacı boşa almış boşa masraf yapmış olmak, falan istemiyorum. Bakalım ne olacak yarın

Bi süre denemicez yurtdışına yerleşeceğimiz için.Orda bu işler nası yürüyo bilmiyoruz önce bi kendimizi garantiye alalım sonra bakarız dedik hayırlısı bakalım size bol şans :)

Arkadaşlar merhaba. 14. Günüm Bugün ama test koyu değil

Eklentiler

• A8CA912A-91A3-416F-A315-A13A839E6387.jpeg
    140,1 KB · Görüntüleme: 52
Çektirenlerin çoğu hemen hemen aynı ay hamile kalmış bi tıkanıklık yoksa doğru mu sizde oldu mu ?
Benim sol tüpte hidrosalpenks sıvı birikmesi vardı. Kasım ayında ameliyat oldum sol tüpün alındı şimdi bebiş için doğal yollarla uğraşıyoruz bakalım

Amin inşallah canimmm

Selam kizlar, Ben bu ay ovu testi yapmayacaktim ama dayanamadim yine dun ve bugun boyle ama gecen ayda daha koyulasmadan catlamisti . Uzun zamandir pik goremiyorum nedendir acaba

Eklentiler

• 771A032E-60DB-4E40-94F9-3F423E28DE34.jpeg
    81 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…