- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.641
- 248
Tamam canım benimTek internetten ari sütü almıştım ilk soguk gönderiyorlar bir de 6 ayda bitmesi lazımmış. Bozuluyormus günde yarım çay kaşığı hatta tahta falan olursa daha iyi aklında bulunsun canım
Ne demek kuzum zaten sonucunuz çok iyi olmuş inşallah faydası olur. Hatta önce doktoruna sor hormonları oynatıyor mu tam bilmiyorum bildiğim kadarıyla yükseltme falan yapmiyor ama sen sor garanti olsun kuzumTamam canım benimçok sağolasin
Valla canım ne bileyim yaa evleneli mi düşünüyordun dedim geline 2 ay dedı. Lik ay aileninin yanına gitmişti zaten şehir farkı vardı ilk ay evde pek yoktum ama dedi. Anlayacağınız ilk adam hamile kaldı maşallah Allah bizede nasip etsin. Kendime çok kızıyorum hala olucam ama mutlu olamıyorum. Kıskanma üzülme diyorum kendi kendime ama elimde değil. Hissim bumu üzüntümü ben bile bilmiyorum
Evt canım çok karışık bir durumdayım. Biz hep beraber takılırdık. Ben eşim erkek kardeşim eşi erkek kuzenim ve eşi. Herşeyi beraber apıp geziyoruz. Lik kuzenimin eşi hamile kaldı şuan 6 aylık falan. Şimdi 7 haftalık kardeşimin eşi. Ben ilk evlenen im bu arada. Hepimizin arasında 1 yıl var ortalama. Hepsine sevinmem lazım ama aksine üzülüyorum böyle olmam çok yanlış biliyorum ama elimde değil. Kendimi eve attım ağlıyorum şuan
Valla biraz ağladım rahatladım canım. Herkesin karşısında Dik durmada da çocuk için çabalamada da elimizden geleni yapıyoruz . Takdiri ilahi
Tamam canım sorarım en azından takviye olur zaten yine keçiboynuzu kaynatmaya Doncem yarın bir.kg alımNe demek kuzum zaten sonucunuz çok iyi olmuş inşallah faydası olur. Hatta önce doktoruna sor hormonları oynatıyor mu tam bilmiyorum bildiğim kadarıyla yükseltme falan yapmiyor ama sen sor garanti olsun kuzum
Yarın ovulasyon testi yapıcam bakalım. Bugün yapmadım dün falan hiç çizgi yoktu. Gerçi artık heyecan yada stres de kalmadı donuğumBakalım senin yumoşlar büyüdü mü
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum burada insan kendinden birilerini bulunca motive oluyor , pozitif görünce Cook seviniyor çünkü bizde aynı yoldan geçiyoruz.umitleniyoruzBurada ki herkes seninle ayni hisleri paylasiyor. Bir cogumuzda kendi kendimize aglamisizdir.
Rahatlamissindir , iyi yapmissinkendini de kotu hissetmene gerek yok sevinemedin diye .
eminim harika bir hala olucaksin . sadece suan icinde bulundugun durum seni uzuyor o kadar . Bu da gecicek , sende saglikla yavrunu kucagina alicaksin
buranin da insani stress e soktugunu soyleyenler var ama aksine ben yalniz olmadigimi bildigim icin daha sakin kaliyorum . paniklemiyorum . surec uzun , psikolojik olarak zorluyor ama olucakbirbirimize her zaman destek olacagiz
Ya canım ben birde bisey sorucam sanaTamam canım benimçok sağolasin
Kız sana tam soru sorarken site gitti yaaaaTamam canım sorarım en azından takviye olur zaten yine keçiboynuzu kaynatmaya Doncem yarın bir.kg alım
Deme kız öyle üzülüyorum vallahi. Herkes bu kadar çaba gösteriyor yüzümüz gülecek hep ağlamakla hayat geçer miYarın ovulasyon testi yapıcam bakalım. Bugün yapmadım dün falan hiç çizgi yoktu. Gerçi artık heyecan yada stres de kalmadı donuğumumrumda değil gibi
Ovulasyon donemini ben kocaman onceden haber veriyorum cunku o gun geldiginde direk soyleyince adam stres yapiyorYarın ovulasyon testi yapıcam bakalım. Bugün yapmadım dün falan hiç çizgi yoktu. Gerçi artık heyecan yada stres de kalmadı donuğumumrumda değil gibi
Ay size gülme emojisi atarken site yine gitti kalpten gidicem şimdi banlanicam diyeOvulasyon donemini ben kocaman onceden haber veriyorum cunku o gun geldiginde direk soyleyince adam stres yapiyorbisi yapamiyoruz bende takvimden tahmini tarih araligini regl donemim bittiginde soyluyorum bir gun bana dedi ki “ boyle ismarlama sevisilmiyor “
Canimm yanlış yapmıyorsun onu bana hemşire söylemişti ilk.yapinca çıkarsa tekrar yalman lazım dedi, ama sonradan beyaz şekilde gelebilir akıntı cogalabilir dedi vücut ihtiyacı olanı alıp kalanı atıyor Muş. Ama bnde hiç ağrı olmamıştı kuzuYa canım ben birde bisey sorucam sana
Fitili kullanıyoruz ya sen akıntıyı anlayabiliyor musun. Benim bu zamana kadar hep afedersin şeffaf su gibi akintiyla ilaç geri çıkıyor sanki beyaz yani. Bende uyurken kullanıyorum cok çıkmasın diye. Ama bu sefer Cook afedersin sarı akıntı olmuş kasıklarimda feci ağrıyor erkenden adet olucam sanki sende böyle bisey var mı
Ay bnde ne oluyo ya dedimKız sana tam soru sorarken site gitti yaaaamanyak adam yüzünden banlandim sandım ödüm koptu ahahahahahah
Valla elimizden geleni yapıyoruz canım Allah biliyor görüyor. En kısa zamanda bizede nasip olsun inşallah diyecek bişey yok. Üzülüyoruz el mahkumDeme kız öyle üzülüyorum vallahi. Herkes bu kadar çaba gösteriyor yüzümüz gülecek hep ağlamakla hayat geçer mi
Evet canım sonradan geliyordu da bu sefer koyu renk geldi dedim adet mi olucam. Gerçi benim normalde hiç akintim olmazCanimm yanlış yapmıyorsun onu bana hemşire söylemişti ilk.yapinca çıkarsa tekrar yalman lazım dedi, ama sonradan beyaz şekilde gelebilir akıntı cogalabilir dedi vücut ihtiyacı olanı alıp kalanı atıyor Muş. Ama bnde hiç ağrı olmamıştı kuzu
Valla beni banlamayin başımdan geceni anlattım benAy bnde ne oluyo ya dedim
Kocan da alem adammışOvulasyon donemini ben kocaman onceden haber veriyorum cunku o gun geldiginde direk soyleyince adam stres yapiyorbisi yapamiyoruz bende takvimden tahmini tarih araligini regl donemim bittiginde soyluyorum bir gun bana dedi ki “ boyle ismarlama sevisilmiyor “
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?