Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evt az önce baktım konuşmalarınıza. Yanlış anlaşılma var her halde. Uzatmaya değmez fikre ihtiyacı yoksa Sormasın o zaman. Uğraşmaya değmez
Ben mi yanlış anlıyorum dedim bakıyorum yok. Bi de burda herkesle konuşuyorum ilk kez biriyle tartıştım yani sanki herkese saldiriyorum neyse

Valla biraz ağladım rahatladım canım. Herkesin karşısında Dik durmada da çocuk için çabalamada da elimizden geleni yapıyoruz . Takdiri ilahi

Valla biraz ağladım rahatladım canım. Herkesin karşısında Dik durmada da çocuk için çabalamada da elimizden geleni yapıyoruz . Takdiri ilahi
Canını sıkma içine kötü his getirme biz daha geziyoruz tozuyoruz modunda dur yine dene ama belli etme o zaten seni yoran da canını sıkma elbet olacaktır her kez bi sekılde sınanıyo okuyunca yazmak istedim üzülme kesinlikle kafan rahat olsun

İnsallah hamileliktendir. Bende oğlumda çok adet sancısı çekmiştim kesin adet olcam diyodum

Evet yüzü, konuşması kesinlikle beni doktora götüren şeylerin başında önemsendigimi hissediyorum ve aşırı yoğun bir doktor olmasına rağmen çok ilgili yurtdışında bile olsa mutlaka bir sorumda cevabını alıyorum pazartesi konuscam bakalım , Maşallah çok iyi sonuçlariniz kuzum
Arı sütü bal propolis nerden aldn canm yada aktarda mi yaptırdın ? Bide onu yesin yemedigi kalmadı

Çok sağol canım desteğin için. Allah sabır dirayet versin hepimize

Canım anlaticam da banlanmayalim çünkü o doktorun konusunu açanı banlamişlar. Ben ilk internetten aldım ayrı ayrı arı sütü polen falan öyle tüketiyordum beeo sitesinden. Sonra bi doktor denk geldi ilk ünlenme zamanlarinda tavsiye ettiği bi arıcı vardı iyi geliyo falan diyordu oradan aldım karışım şeklinde. Sonra doktor ünlendikce iş ticarete döndü burda da biraz reklam yapmışlar sanırım hepsini banladilar bende bi daha almadım ordan zaten. ama şöyle diyeyim ben yazdan beri araştırıyorum çok eski konulara bile baktım bazı kişilerin tüp bebek doktorları da tavsiye etmiş tedaviden önce kullanın diye. Internetten veya çevrende doğal olduğunu bildiğin güvenilir kişilerden temin edebilirsin canım. Ilk Ayrı ayrı satın aldığım yerde karışım olarakta var nerden güveniyorsan oradan al

Yumurta kalitesine falan çoğu şeye iyi geliyormuş tanıdığın veya duyduğun arıcı varsa çevrende direk ordan al hatta. Birde ınofolic combi kullandım 3 ay mavi olandan d vitamini o karışımı da eşimle 1 ay yedik aşılamaya kadar. Kendi doktoruma sordum güzel takviyeler kullanabilirsin dedi sende kendi doktoruna sor canım istersen

He anladm canım sevimsiz doktoru
Tamam canım bende bı.bakiyim.
Kesinlikle.asam.isi.ticarete döktü

Bizim.suan takviyemiz bitti arı sütü alıyım ben .
En azından destek olur. D vitamini balık.yagi kullanıyoruz normalde.

He anladm canım sevimsiz doktoru
Tamam canım bende bı.bakiyim.
Kesinlikle.asam.isi.ticarete döktü
Aynen canım haha ilk öyle degildi biliyormusun bunlar iyi geliyor demişti, nerden alalım diye sorunca millet o arıcılık etiketlemisti bende o zaman almistim eşimi bekledim yemedim sonra bi baktım ohoo baya ticaret olmuş kaç kaç dedim ama ben o doktordan daha önce duydum faydası oldugunu
Ama iste bizim gibileri yönlendirmek kolay oluyor bu konuda doktor ya güveniyorsun hemen ama arkası ticaret

Bizim.suan takviyemiz bitti arı sütü alıyım ben .
En azından destek olur. D vitamini balık.yagi kullanıyoruz normalde.
Tek internetten ari sütü almıştım ilk soguk gönderiyorlar bir de 6 ayda bitmesi lazımmış. Bozuluyormus günde yarım çay kaşığı hatta tahta falan olursa daha iyi aklında bulunsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…