Ben mi yanlış anlıyorum dedim bakıyorum yok. Bi de burda herkesle konuşuyorum ilk kez biriyle tartıştım yani sanki herkese saldiriyorum neyseEvt az önce baktım konuşmalarınıza. Yanlış anlaşılma var her halde. Uzatmaya değmez fikre ihtiyacı yoksa Sormasın o zaman. Uğraşmaya değmez
Valla biraz ağladım rahatladım canım. Herkesin karşısında Dik durmada da çocuk için çabalamada da elimizden geleni yapıyoruz . Takdiri ilahiİnan cok üzüldüm onların oldu beni. Nıye olmuuo piskolojisine girme hiç her seyin vakti var Allah biliyo içini kalbini temiz tut bol dua et oyle zamanlarda insallah rabbim tez zaman da sana da nasip eder elinden geleni yap gerisi de Allah dan
Herkes gergin bu konularda canım olur öyle şeyler yazışma boşverBen mi yanlış anlıyorum dedim bakıyorum yok. Bi de burda herkesle konuşuyorum ilk kez biriyle tartıştım yani sanki herkese saldiriyorum neyse
Günler geçtikçe test vakti yaklastikca sabrım azalıyor herhaldeHerkes gergin bu konularda canım olur öyle şeyler yazışma boşver
Canını sıkma içine kötü his getirme biz daha geziyoruz tozuyoruz modunda dur yine dene ama belli etme o zaten seni yoran da canını sıkma elbet olacaktır her kez bi sekılde sınanıyo okuyunca yazmak istedim üzülme kesinlikle kafan rahat olsunValla biraz ağladım rahatladım canım. Herkesin karşısında Dik durmada da çocuk için çabalamada da elimizden geleni yapıyoruz . Takdiri ilahi
İnsallah hamileliktendir. Bende oğlumda çok adet sancısı çekmiştim kesin adet olcam diyodumİnşallah canım adet sancısı gibi sancim var belim kopacak sanki. Aşılaması tutan bi tanıdığım var ilk aşılamada tutmuş onun ağrım hiç kesilmedi benim dedi adet günü çok kötü olmuştum özellikle gittim baktırdım 500 çıkmıştı dedi
Bende ağrıları hayra yormaya çalışıyorum
Evet yüzü, konuşması kesinlikle beni doktora götüren şeylerin başında önemsendigimi hissediyorum ve aşırı yoğun bir doktor olmasına rağmen çok ilgili yurtdışında bile olsa mutlaka bir sorumda cevabını alıyorum pazartesi konuscam bakalım , Maşallah çok iyi sonuçlariniz kuzumİşte pozitif doktor ne güzel en doğruları konuşmuş aslında. Bazilarina uğraşmak zor geliyor sanırım. Nerde arastirirsan araştır her yerde bu şekilde çıkar zaten. Adet gelmeden ümit kesme canım bizimde aşılama da 95 milyon çıktı yuzde 60 hareketlilik 36 saat beklemisti. Ama 1 ay boyunca arı sütü polen propolis karışımı yedirdim aklında olsun canım bir de d vitamini
Çok sağol canım desteğin için. Allah sabır dirayet versin hepimizeCanını sıkma içine kötü his getirme biz daha geziyoruz tozuyoruz modunda dur yine dene ama belli etme o zaten seni yoran da canını sıkma elbet olacaktır her kez bi sekılde sınanıyo okuyunca yazmak istedim üzülme kesinlikle kafan rahat olsun
Insallah canım acaba dedim tutmazsa erken mi adet olucamİnsallah hamileliktendir. Bende oğlumda çok adet sancısı çekmiştim kesin adet olcam diyodum
OlabilirGünler geçtikçe test vakti yaklastikca sabrım azalıyor herhalde
Canım anlaticam da banlanmayalimEvet yüzü, konuşması kesinlikle beni doktora götüren şeylerin başında önemsendigimi hissediyorum ve aşırı yoğun bir doktor olmasına rağmen çok ilgili yurtdışında bile olsa mutlaka bir sorumda cevabını alıyorum pazartesi konuscam bakalım , Maşallah çok iyi sonuçlariniz kuzum
Arı sütü bal propolis nerden aldn canm yada aktarda mi yaptırdın ? Bide onu yesin yemedigi kalmadı
Benim negatif , goguste damar degilde hassaslik var ve hala adet olmadim cok can sıkıcıTesti negatif çıkan arkadaşlar göğüslerinizde damarlarınız belirginleşmiş miydi ? Pozitif arkadaşlar sizin dikkatinizi öyle bişey çekmiş miydi ?
Bakalım senin yumoşlar büyüdü müOlabilir
Yumurta kalitesine falan çoğu şeye iyi geliyormuş tanıdığın veya duyduğun arıcı varsa çevrende direk ordan al hatta. Birde ınofolic combi kullandım 3 ay mavi olandan d vitamini o karışımı da eşimle 1 ay yedik aşılamaya kadar. Kendi doktoruma sordum güzel takviyeler kullanabilirsin dedi sende kendi doktoruna sor canım istersenEvet yüzü, konuşması kesinlikle beni doktora götüren şeylerin başında önemsendigimi hissediyorum ve aşırı yoğun bir doktor olmasına rağmen çok ilgili yurtdışında bile olsa mutlaka bir sorumda cevabını alıyorum pazartesi konuscam bakalım , Maşallah çok iyi sonuçlariniz kuzum
Arı sütü bal propolis nerden aldn canm yada aktarda mi yaptırdın ? Bide onu yesin yemedigi kalmadı
He anladm canım sevimsiz doktoruCanım anlaticam da banlanmayalimçünkü o doktorun konusunu açanı banlamişlar. Ben ilk internetten aldım ayrı ayrı arı sütü polen falan öyle tüketiyordum beeo sitesinden. Sonra bi doktor denk geldi ilk ünlenme zamanlarinda tavsiye ettiği bi arıcı vardı iyi geliyo falan diyordu oradan aldım karışım şeklinde. Sonra doktor ünlendikce iş ticarete döndü burda da biraz reklam yapmışlar sanırım hepsini banladilar bende bi daha almadım ordan zaten. ama şöyle diyeyim ben yazdan beri araştırıyorum çok eski konulara bile baktım bazı kişilerin tüp bebek doktorları da tavsiye etmiş tedaviden önce kullanın diye. Internetten veya çevrende doğal olduğunu bildiğin güvenilir kişilerden temin edebilirsin canım. Ilk Ayrı ayrı satın aldığım yerde karışım olarakta var nerden güveniyorsan oradan al
Bizim.suan takviyemiz bitti arı sütü alıyım ben .Yumurta kalitesine falan çoğu şeye iyi geliyormuş tanıdığın veya duyduğun arıcı varsa çevrende direk ordan al hatta. Birde ınofolic combi kullandım 3 ay mavi olandan d vitamini o karışımı da eşimle 1 ay yedik aşılamaya kadar. Kendi doktoruma sordum güzel takviyeler kullanabilirsin dedi sende kendi doktoruna sor canım istersen
Aynen canım haha ilk öyle degildi biliyormusun bunlar iyi geliyor demişti, nerden alalım diye sorunca millet o arıcılık etiketlemisti bende o zaman almistim eşimi bekledim yemedimHe anladm canım sevimsiz doktoru
Tamam canım bende bı.bakiyim.
Kesinlikle.asam.isi.ticarete döktü
Tek internetten ari sütü almıştım ilk soguk gönderiyorlar bir de 6 ayda bitmesi lazımmış. Bozuluyormus günde yarım çay kaşığı hatta tahta falan olursa daha iyi aklında bulunsun canımBizim.suan takviyemiz bitti arı sütü alıyım ben .
En azından destek olur. D vitamini balık.yagi kullanıyoruz normalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?