Büyür canım büyür benim üzülürken 2 günde 6mm büyüdü hiç telaş etme sen. Avokado havuç devam et. Bende yiyorum 2 gündür gec kaldım sanırım ama inşallah faydası olur genelde tutunmasında faydası oluyormusHergün ceviz fındık tüketiyorum canım doğalından avakoda yu yumurtlama sonra sı tükettim hep. Bu ay niye böyle oldu anlamıyorum neyse hayırlısı olsun inşallah. Valla kızlar umut oldu pazartesi ye kadar Bi 4 mm daha büyüse diğer 3 gün gibi tamamdır. Büyür her halde taş değil ya
Yok canım bana sözlü söyledilerUltrason kağıdında hangi yumurta sağ da hangisi solda biliyor musunuz. 14 mm olan hangi tarafta merak ettim doktora sormak aklıma gelmedi
Evt tutunöasına yardımcı oluyor canım. İnşallah sizşnkide hayırlı sonuçlanırBüyür canım büyür benim üzülürken 2 günde 6mm büyüdü hiç telaş etme sen. Avokado havuç devam et. Bende yiyorum 2 gündür gec kaldım sanırım ama inşallah faydası olur genelde tutunmasında faydası oluyormus
Akğıtta mm yazıyor da yön göremedim merak ettimYok canım bana sözlü söylediler
Ulturason çıktığında yazar sanırım bende hiç yok sadece şu kadar olmuş diyolardiAkğıtta mm yazıyor da yön göremedim merak ettim
Büyür büyür sen üzülme birde prolaktin sorunun yoksa her gun kuru incir ye bir tane sabah akşam, 14. 17olsa tamamdirHergün ceviz fındık tüketiyorum canım doğalından avakoda yu yumurtlama sonra sı tükettim hep. Bu ay niye böyle oldu anlamıyorum neyse hayırlısı olsun inşallah. Valla kızlar umut oldu pazartesi ye kadar Bi 4 mm daha büyüse diğer 3 gün gibi tamamdır. Büyür her halde taş değil ya
İnşallah canım hapishanedeyim sanki günler geçmiyorEvt tutunöasına yardımcı oluyor canım. İnşallah sizşnkide hayırlı sonuçlanır
Sonuç ne sizce kızlar bilen var mı silik cünküBeklenen bat 13 Aralık
Kaö günün kaldı test içinİnşallah canım hapishanedeyim sanki günler geçmiyor
Prolaktin epeydir baktırmadım en son bişey yoktu ama riiske atmayımBüyür büyür sen üzülme birde prolaktin sorunun yoksa her gun kuru incir ye bir tane sabah akşam, 14. 17olsa tamamdir
Ozaman aynen yeme havuç vs ye zaten iğnelerle 3mm büyürProlaktin epeydir baktırmadım en son bişey yoktu ama riiske atmayım
Pozitif canimmmSonuç ne sizce kızlar bilen var mı silik cünkü
Çok teşekkür ederimPozitif canimmm
7 gün sonra adet günü canimKaö günün kaldı test için
İyi canımm sen nasılsınCanlar nasılsınız
Canısı nasıl gidiyor ne zaman yapıyorsun testiİyi canımm sen nasılsın
Ayy ben dururmuyum kizzzzCanısı nasıl gidiyor ne zaman yapıyorsun testi
Haftayi bitirdik is yorgunlugu kafa yorgunlugu derken bugun icip kendimi rahatlatiyorumİyi canımm sen nasılsın
Ayyy hiç sormaa benimde.beynim patladı bu hafta.. kız bebis varsa bideeeHaftayi bitirdik is yorgunlugu kafa yorgunlugu derken bugun icip kendimi rahatlatiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?