Bu sefer çok takmıycam dedikten sonra senAyy ben dururmuyum kizzzz
13 ünde test yaptım silikti sonra 14. De sabirim ign etkisi geçti bembeyaz çıktı. 15.16.17. tarihlerinde silik çizgi çıkıyor aman tabi emin olamıyorum yarın sabah tekrar yapcam yine silik görürsem öğlen kann vercem canim, bunlar son iki günün testleri ama tabi emin olamıyorum koyulasmadi pek silik
Yaa aslında ilkine göre çok umitlenmiyorum ama merak aynı ya meraklıyım ben zatenBu sefer çok takmıycam dedikten sonra senHayırlısı olsun kuzum ilk fotoğrafda silik çıkmış evet ben bunu kırmıştım içindeki kağıdında daha net görünüyor pozitifi görürsün hayırlısıyla inşallah sağlıklı gebelik nasip olsun
Ayy amin kuzum yaaAynen canım benimde öyle acıyor resmen inşallah hayırlara vesiledir Allahim yüzümüz gülsün artık
Olmazsın inşallahYaa aslında ilkine göre çok umitlenmiyorum ama merak aynı ya meraklıyım ben zaten
İnşallah ya bakalım.karnimda ağrıyor gerçi sabah regl olmazsam.iyidir
Daha varmış canım test yapıp moralini bozma sakın7 gün sonra adet günü canim
Ay eşimin lafıOlmazsın inşallahBen hamile olsamda regl olurum heralde bırakmıyor peşimi
Sulu ultrosan çektirdim öncesi 7 gün ve sonrası 7 gün olmak şartıyla ilişki yasak mikrop kapmasın dedilerHım anladım ilişki niye yasak
Sey mantigindayim öğrenene kadar herşey mubahtirAyyy hiç sormaa benimde.beynim patladı bu hafta.. kız bebis varsa bideee
Bende kesinlikle öyle düşünüyorumAy eşimin lafısen hamile.olsanda regl olursun aşkım diyo manyak
Ayy tam kafa yemelik doğruSey mantigindayim öğrenene kadar herşey mubahtiryoksa kafayi yicem hem isten hem bebisten hemde ulkede ki gundemden
Test yapsam mı yapmasam mıAyy amin kuzum yaa
Deli kız yaBende kesinlikle öyle düşünüyorum
Bende kesinlikle öyle düşünüyorum
Canım aşılama sonucunu burda paylaşırsan benide etiketler misin benim gözümden kaçarsa belki. Benimde çiko kisti var çünkü o yüzden merakla bekliyorum sonucu. İnşallah olumlu sonuç olur Rabbim gönlüne göre versinİnşallah canım benim kaderim beklemekle geçiyor anlayacağın. Test yapmak istiyorum ama kendimi tutuyorum çünkü negatif çıkacak bugün asilamanin 7. Günü pazar günü yapayım diyorum nasipse erken mi acaba 9. Gün?
Dün mü yapmıştın ilk testi çizgi yoktu dimi zaten iki.uc gün bekle yap.istersen. başlayınca durduramıyorsunTest yapsam mı yapmasam mı
Yapmamak için zor duruyorum yarın yapsam negatif çıkar zaten 6. Gün yapmıştım silik çıkmıştı yarına hiç kalmaz iğne etkisi ama ben zor dayanıyorumDaha varmış canım test yapıp moralini bozma sakın
Valla esim diyorki su tedavi surecine girmesek cocugu erteleyelim derdim diyorAyy tam kafa yemelik doğruzor işimiz valla herşey uçmuş aşırı pahalı
Tamamdır canım önceden de konuşmuştuk dimi zaten etiketlerim mutlaka. Bugün 7. Günüm 3 gün sonraya netleşmeye başlar sanırım iğne etkisi erken geciyor bendeCanım aşılama sonucunu burda paylaşırsan benide etiketler misin benim gözümden kaçarsa belki. Benimde çiko kisti var çünkü o yüzden merakla bekliyorum sonucu. İnşallah olumlu sonuç olur Rabbim gönlüne göre versin
Bende baktırdım cnm benimde 5.9 gelmişti sonucum doktor yumurtlama olmuş dedi. Belki seninde adet bitimi yumurtlama olduysa yani akintini hissettiğin zaman şimdiye progesteron düşmüş olabilir yada bu ay yumurtlama olmayadabilir her kadında bazı aylar yumurtlama olmuyoms. Belkide önümüzdeki günler olacaktır o yüzden boş geçme benceKızlar benim döngülerim 35-40 gün sürüyordu normalde..ovulasyon testi koyulaştı diye ovulasyon oldu sandım akıntı da olduğu için. Ama bugün çalıştığım hastanede 21.gün progesteron baktırdım 0,2 geldi folikuler faz ile uyumlu ovulasyon olmamış demek ki ne düşünüyorsunuz
İleriki günlerde mi olacak acaba. Geçen ay 38 ay sürmüştü döngü, 24. Gün falan ovulasyon olacaksa iyi ama ya ovulasyon olmuyorsa diye bi korku oluştudünki kasık batması neyin nesiydi iyice kafam karıştı
Annesiyim123 Papatyamveben-Mavi
Yok kuzum hiç moralini bozma.. Çok güzel 14 mm yumurtan var. Pazartesiye inş 17 mm olacaktır. Sonra çatlatma iğnesi verecek o zamanda 1 mm daha büyüp olgunlaşıyor. Bol dua edelim güzel büyüp gelişsin.. Hiç endişeye kapılma, maşallah :)Canım şimdi eve geldim güzel haberlerim yok maalesef. Doktor saysam 10 a yakın yumurta var bir anda doz yükseltsem hepsi büyürse başka sorunların çıkar kist olur karnın şişer falan o yüzden ilacın dozunu kademe kademe arttırıyorum dedi. 3 adet yumurta 10 ila 14 mm arasında imiş en büyüğü 14 mm. Doktor Bi daha iğne aldırdı 690 TL para verdim yine. 3 gün 225x3 olarak kullan pazartesi yine gel hala istediğim gibi değilse bu ay bırakıcaz dedi. Hiç olmazsa 2 3 yumurtan olsun ki uğraştığına değsin dedi. Moral gitti @Bahar_Darcan48Papatyamveben-Mavi @SevimliKedii MaviSasa234
Evet canım silik çıktı bende erken geciyor sanırım iğne etkisi. Aynen bağımlılık gibiDün mü yapmıştın ilk testi çizgi yoktu dimi zaten iki.uc gün bekle yap.istersen. başlayınca durduramıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?