Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu sefer çok takmıycam dedikten sonra sen Hayırlısı olsun kuzum ilk fotoğrafda silik çıkmış evet ben bunu kırmıştım içindeki kağıdında daha net görünüyor pozitifi görürsün hayırlısıyla inşallah sağlıklı gebelik nasip olsun

Yaa aslında ilkine göre çok umitlenmiyorum ama merak aynı ya meraklıyım ben zaten
İnşallah ya bakalım.karnimda ağrıyor gerçi sabah regl olmazsam.iyidir

Canım aşılama sonucunu burda paylaşırsan benide etiketler misin benim gözümden kaçarsa belki. Benimde çiko kisti var çünkü o yüzden merakla bekliyorum sonucu. İnşallah olumlu sonuç olur Rabbim gönlüne göre versin

Tamamdır canım önceden de konuşmuştuk dimi zaten etiketlerim mutlaka. Bugün 7. Günüm 3 gün sonraya netleşmeye başlar sanırım iğne etkisi erken geciyor bende
Amin canım keşke uğraşan herkes bir an önce güzel sonuçlar alsa

Bende baktırdım cnm benimde 5.9 gelmişti sonucum doktor yumurtlama olmuş dedi. Belki seninde adet bitimi yumurtlama olduysa yani akintini hissettiğin zaman şimdiye progesteron düşmüş olabilir yada bu ay yumurtlama olmayadabilir her kadında bazı aylar yumurtlama olmuyoms. Belkide önümüzdeki günler olacaktır o yüzden boş geçme bence

Yok kuzum hiç moralini bozma.. Çok güzel 14 mm yumurtan var. Pazartesiye inş 17 mm olacaktır. Sonra çatlatma iğnesi verecek o zamanda 1 mm daha büyüp olgunlaşıyor. Bol dua edelim güzel büyüp gelişsin.. Hiç endişeye kapılma, maşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…