- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
Canım sen ne yaptın kan verecekmisinCanim bozma moralini belkide o iğneler büyütecek 14 çok küçük degilki 16.17 olur yani üzme kendini![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen ne yaptın kan verecekmisinCanim bozma moralini belkide o iğneler büyütecek 14 çok küçük degilki 16.17 olur yani üzme kendini![]()
Aşılama için en az kaç olması gerekiyorCanim bozma moralini belkide o iğneler büyütecek 14 çok küçük degilki 16.17 olur yani üzme kendini![]()
Sağol canım inşallahInsallah hayırlı olur canım haberini bekliyorum
Aşılama için en az kaç olması gerekiyor
Catlatma iğnesini en erken 17 veya 18mmde veriyorlar canım bildiğim kadarıyla benimSağol canım inşallah
Kuzum yarın vercem öğleden sonra haber veririm inşallah güzel bir sonuç alırımCanım sen ne yaptın kan verecekmisin
150 den dozu 225 e cikarakmissin canım zaten, 10mm ve üzeri olan 3 yumurtadan ihtimalin yüksek inşallah.olumluya odaklan.p.tesi güzel haberlerle geleceksin hayirlisiylaCanım şimdi eve geldim güzel haberlerim yok maalesef. Doktor saysam 10 a yakın yumurta var bir anda doz yükseltsem hepsi büyürse başka sorunların çıkar kist olur karnın şişer falan o yüzden ilacın dozunu kademe kademe arttırıyorum dedi. 3 adet yumurta 10 ila 14 mm arasında imiş en büyüğü 14 mm. Doktor Bi daha iğne aldırdı 690 TL para verdim yine. 3 gün 225x3 olarak kullan pazartesi yine gel hala istediğim gibi değilse bu ay bırakıcaz dedi. Hiç olmazsa 2 3 yumurtan olsun ki uğraştığına değsin dedi. Moral gittiBaharDarcan48
Papatyamveben-Mavi
SevimliKedii @Sasa234
Kuzum ben geçen ay 16mm.iken.igne verdi doktor tek yumurtam vardı iğne ile de bir iki mm büyüyecek dedi ve kimyasalda olsa tuttu.hic bozma moralini senAşılama için en az kaç olması gerekiyor
Insallah canım idrar testi yaptin mi birde belirti var mı? Benim bugün afedersin göğüslerim uca doğru çok acımaya başladı kasık ağrısı da devamKuzum yarın vercem öğleden sonra haber veririm inşallah güzel bir sonuç alırım![]()
Bir testim.kaldi kuzu onuda bu gece yapcam bakalım, benimde göğüslerim çok fena ya koltuk altından doğru dokunamiyorumInsallah canım idrar testi yaptin mi birde belirti var mı? Benim bugün afedersin göğüslerim uca doğru çok acımaya başladı kasık ağrısı da devam
Aşılama için mi bu iğneleri kullanıyorsun canım? Üzülme büyür Allah'ın izniyle, döngünün kaçıncı günüydü bugün?Canım şimdi eve geldim güzel haberlerim yok maalesef. Doktor saysam 10 a yakın yumurta var bir anda doz yükseltsem hepsi büyürse başka sorunların çıkar kist olur karnın şişer falan o yüzden ilacın dozunu kademe kademe arttırıyorum dedi. 3 adet yumurta 10 ila 14 mm arasında imiş en büyüğü 14 mm. Doktor Bi daha iğne aldırdı 690 TL para verdim yine. 3 gün 225x3 olarak kullan pazartesi yine gel hala istediğim gibi değilse bu ay bırakıcaz dedi. Hiç olmazsa 2 3 yumurtan olsun ki uğraştığına değsin dedi. Moral gittiBaharDarcan48
Papatyamveben-Mavi
SevimliKedii @Sasa234
Benim genelde uçları canım pek göğüs ağrısı cekmem adet öncesi falan o yüzden acaba mi diyorum, tabi adet ağrısı gibi ağrıda girip çıkıyor inşallah sonucumuz olumlu olur artık günler geçmiyorBir testim.kaldi kuzu onuda bu gece yapcam bakalım, benimde göğüslerim çok fena ya koltuk altından doğru dokunamiyorumbiraz bel ağrım var azcik da karın ağrısı
Benim göğüs ağrım olur ama bu değişik ya acıma gibi ,ama.dedidgin.gibi regl sanicida oluyorBenim genelde uçları canım pek göğüs ağrısı cekmem adet öncesi falan o yüzden acaba mi diyorum, tabi adet ağrısı gibi ağrıda girip çıkıyor inşallah sonucumuz olumlu olur artık günler geçmiyor
Yap bakalım testi canım inşallah koyulasmistirr
Valla canım kayda değer 1 yumurta var 14 mm ötekiler ona yetişir de ne ala. Pazartesi herşey netleşecek tamam yada devam150 den dozu 225 e cikarakmissin canım zaten, 10mm ve üzeri olan 3 yumurtadan ihtimalin yüksek inşallah.olumluya odaklan.p.tesi güzel haberlerle geleceksin hayirlisiyla![]()
Bugün 13. Gün 3 gün daha kullanıp iğneleri 16. Gün Bi daha gidicem doktora. O zaman net olacak herşey aşılama iptal mi olacak yoksa güzel mi sonuçlanacakAşılama için mi bu iğneleri kullanıyorsun canım? Üzülme büyür Allah'ın izniyle, döngünün kaçıncı günüydü bugün?
Bu ay nasıldı senin canımKuzum ben geçen ay 16mm.iken.igne verdi doktor tek yumurtam vardı iğne ile de bir iki mm büyüyecek dedi ve kimyasalda olsa tuttu.hic bozma moralini sen
Bu ay iki yumurta oluştu 20 ve 19mm di kuzum bakalım ,yani seninkiler buyurler korkma çok minik değillerBu ay nasıldı senin canım
Ultrason kağıdında hangi yumurta sağ da hangisi solda biliyor musunuz. 14 mm olan hangi tarafta merak ettim doktora sormak aklıma gelmediBu ay iki yumurta oluştu 20 ve 19mm di kuzum bakalım ,yani seninkiler buyurler korkma çok minik değiller
Aynen canım benimde öyle acıyor resmen inşallah hayırlara vesiledir Allahim yüzümüz gülsün artıkBenim göğüs ağrım olur ama bu değişik ya acıma gibi ,ama.dedidgin.gibi regl sanicida oluyor
Aynen yapcam.bakalim ne.olmus durumlar
Ya sağlık olsun güzelim üzme kendini pazartesi ye kadar gelişir inşallah doz da yükseltmiş hem kalbini ferah tut geç olsun güç olmasın 10 a yakın yumurtan olursa aşılama iptal olur hem bak bana 5 yumurta ile aşılama iptal oldu 3 bi ihtimal bazıları yapıyo sen ısrar ederden benimki 2 den fazla yapmıyor mesela inşallah 2,3 yumurtan gelişir ceviz havuç avakado yeCanım şimdi eve geldim güzel haberlerim yok maalesef. Doktor saysam 10 a yakın yumurta var bir anda doz yükseltsem hepsi büyürse başka sorunların çıkar kist olur karnın şişer falan o yüzden ilacın dozunu kademe kademe arttırıyorum dedi. 3 adet yumurta 10 ila 14 mm arasında imiş en büyüğü 14 mm. Doktor Bi daha iğne aldırdı 690 TL para verdim yine. 3 gün 225x3 olarak kullan pazartesi yine gel hala istediğim gibi değilse bu ay bırakıcaz dedi. Hiç olmazsa 2 3 yumurtan olsun ki uğraştığına değsin dedi. Moral gittiBaharDarcan48
Papatyamveben-Mavi
SevimliKedii @Sasa234
Hergün ceviz fındık tüketiyorum canım doğalından avakoda yu yumurtlama sonra sı tükettim hep. Bu ay niye böyle oldu anlamıyorum neyse hayırlısı olsun inşallah. Valla kızlar umut oldu pazartesi ye kadar Bi 4 mm daha büyüse diğer 3 gün gibi tamamdır. Büyür her halde taş değil yaYa sağlık olsun güzelim üzme kendini pazartesi ye kadar gelişir inşallah doz da yükseltmiş hem kalbini ferah tut geç olsun güç olmasın 10 a yakın yumurtan olursa aşılama iptal olur hem bak bana 5 yumurta ile aşılama iptal oldu 3 bi ihtimal bazıları yapıyo sen ısrar ederden benimki 2 den fazla yapmıyor mesela inşallah 2,3 yumurtan gelişir ceviz havuç avakado ye