• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde mi yumurtlama olmadı acaba? 🤔 Bugün döngümün 21.günü, bu zamana kadar ne bi kasık ağrısı ne bi akıntı hiçbir şey olmadı. Ovulasyon yapmadığım için de bilemiyorum. Bugün bir tane yapayım bakalım durum ne Selizay Selizay

Cocuk sayisini sordu 2 tane bu 3. Olcak insallah dedim oda guldu yasimi sordu 27 dedim bi sorun mu var diye ben bu turk kadinlarini anlamiyorum erkekler yeterki istesin dedi bu sizi ne ilgilendirir dedim karnimizi siz mi doyuruyosunuz daha bu fragman 7 tane dusunuyorum dedim bende sinir etti beni ultrason goruntusunu bile alamadim yavrumun sinirden
Merhaba Bende 3.düşünüyorum ama bir türlü olmuyor 2.5sene olacak isteyeli sizinki kaçıncı ayda olmuştu.birde 3.istemek suçmu gibi davranıyorlar sanki kendileri bakacak değiştir gitsin o doktoru bencede

Testler internetten mi ? Doktora sormuştum test yanlıştır dedi bi paket testin içinden birazı bozuktu seninde öyle bisey olmasın
valla canım 1 yıldır aynı satıcıdan alıyorum. labaquick marka . hiç hata görmedim bu zaman kadar. silik çıksa şüpheye düşmem tam büyümemiştir diye de .ama 2. çizgi hiç yok 😂

Merhaba Bende 3.düşünüyorum ama bir türlü olmuyor 2.5sene olacak isteyeli sizinki kaçıncı ayda olmuştu.birde 3.istemek suçmu gibi davranıyorlar sanki kendileri bakacak değiştir gitsin o doktoru bencede
Ne biliyim valla benden cok millete dert oluyo 3. Istemek 😂😂 her neyse kulak ardi ediyorum oyle söylemleri canim ben yaz ayinda istedim haziranda korunmayi biraktik daha dogrusu ben 1 senedir korunmuyordum uzun zman oldu birakali spiral, haplar ,igneler mahfetmisti beni esim korunuyordu geri cekilmeyle ilk 2 cocukta 5 ay birinde 3 ay birinde hemen tutmustu bunda baya uzun surdu kasim ayinda kimyasal gebelik gecirdim tekrar adetten sonra geri hamile kaldim iste incir kuru yapmistim onunda baya faydasini gordum

valla canım 1 yıldır aynı satıcıdan alıyorum. labaquick marka . hiç hata görmedim bu zaman kadar. silik çıksa şüpheye düşmem tam büyümemiştir diye de .ama 2. çizgi hiç yok 😂
Benimki certain markaydi çok mu su içtin acaba ?
Ya da büyümedi mi bilemiyorum ki

Ne biliyim valla benden cok millete dert oluyo 3. Istemek 😂😂 her neyse kulak ardi ediyorum oyle söylemleri canim ben yaz ayinda istedim haziranda korunmayi biraktik daha dogrusu ben 1 senedir korunmuyordum uzun zman oldu birakali spiral, haplar ,igneler mahfetmisti beni esim korunuyordu geri cekilmeyle ilk 2 cocukta 5 ay birinde 3 ay birinde hemen tutmustu bunda baya uzun surdu kasim ayinda kimyasal gebelik gecirdim tekrar adetten sonra geri hamile kaldim iste incir kuru yapmistim onunda baya faydasini gordum
Ya Bende ilkinde 1yıl olmadı 2.hiç planlamadan oldu hatta çok ağlamıştım hamile kaldım diye çünkü ilk çocuğum çok ezyetliydi yapamam diyordum.3.De hemen olur 35te yapacağım diyordum şu an37ama maalesef

Benimde mi yumurtlama olmadı acaba? 🤔 Bugün döngümün 21.günü, bu zamana kadar ne bi kasık ağrısı ne bi akıntı hiçbir şey olmadı. Ovulasyon yapmadığım için de bilemiyorum. Bugün bir tane yapayım bakalım durum ne Selizay Selizay
Valla bende kasık ağrısı oldu hep, sanki bütün ay yumurtladım gibi ama hiç koyulaşmadı ovulasyon. Kistler ağrıdı heralde, benim de 2 gün geçti bat, gelen giden yok. Yumurtlama olmayınca gecikiyormuş

Merhaba kızlar bişey sorabilir miyim?Eşime sperm DNA testi yaptıracagiz bu test sadece özeldemi oluyo devlette yapilmiyomu

Doğru ben hiç birşey kullanmadım.. Doktora gittimde inofolic kullandığımı söyledim. Diğer doktor vermişti tüp bebek kararı alınca bırakmadım dedim. İyi yapmışsın dedi.. Sonra tedaviye başlayınca kendisş tahlillerime bakarak ilaçlar yazdı.. Ben kürlerden korkuyorum..
Kürler tehlikeli baya uzak durmak lazım ağzımın payını aldım 😏😏

Promontil women kullanıyorum içeriğinde q10 var omega kullanıyorum ama gonamax ve biesteron bunları hiç duymadım nasıl alabiliriz bunları siz aldınız mı
Amh düşük yumurta rezervi kotu olanlar kullanıyor özele giden çok kişiye verilmiş reçetesiz alınıyo ama doktorunuza sorun yanlış bişey yapmayın derim

Back