• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya Bende ilkinde 1yıl olmadı 2.hiç planlamadan oldu hatta çok ağlamıştım hamile kaldım diye çünkü ilk çocuğum çok ezyetliydi yapamam diyordum.3.De hemen olur 35te yapacağım diyordum şu an37ama maalesef
Evdeki hesap carsiya uymuyo aynen sende dene istersen incir kurunu 2 gune bi 3 tane kaynattim suyunu ictim esimede keci boynuzu yedirdim yumurtlama zamanimi takip ettim

Tesadüfe bak, 20 gündür test yapmıyorum, bugün bi yapayım dedim. İnansam mı acaba yumurtlama olduğuna 🤣 fotoğrafta iyi çıkmamış ama t ve c eşit Selizay Selizay MaviSasa234 MaviSasa234

Eklentiler

• 20211217_172344.jpg
    20211217_172344.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 73
  • 20211217_172334.jpg
    20211217_172334.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 72
31 aralık test yapacağım bakalım daha var öğrenmeme..
ozamana kadar burdaki güzel haberlerle mutlu olurum insallah
BİZDE eşimle bi kaç gündür ilişkiye giriyoruz buraya yeni katıldım banada yardımcı olur musunuz sol kasıgımda öylemi agrı varki anltamam sancılıyor bide çok şeffaf akntı geliyor neden acaba

Merhaba cevabınız için teşekkür ederim 🤗 aslında biliyorum ben de çocuk doktoruyum fakat ovulasyon testi 14.günü ovulasyon gibi gösterince o yanılttı beni.. Sanırım henüz ovulasyon olmadı beklicem. :)
Rica ederim 🤗14.gunku testiniz tam pik olmamış olabilir mi acaba.lh da dalgalanmalarda olabiliyor bazen.bencede daha olmamısdir hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🌺

Pazar günü kan vericem eğer olmadıysa denemicez bi süre gerçi zaten denesek de olmuyo.Yurtdışına yerleşiyoruz şimdi oradaki sağlık prosedürlerini bilmediğimiz için tehlikeli olabilir dedi eşim 😔

Canım şimdi eve geldim güzel haberlerim yok maalesef. Doktor saysam 10 a yakın yumurta var bir anda doz yükseltsem hepsi büyürse başka sorunların çıkar kist olur karnın şişer falan o yüzden ilacın dozunu kademe kademe arttırıyorum dedi. 3 adet yumurta 10 ila 14 mm arasında imiş en büyüğü 14 mm. Doktor Bi daha iğne aldırdı 690 TL para verdim yine. 3 gün 225x3 olarak kullan pazartesi yine gel hala istediğim gibi değilse bu ay bırakıcaz dedi. Hiç olmazsa 2 3 yumurtan olsun ki uğraştığına değsin dedi. Moral gitti BaharDarcan48 BaharDarcan48 Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi SevimliKedii SevimliKedii MaviSasa234 MaviSasa234

Canım şimdi eve geldim güzel haberlerim yok maalesef. Doktor saysam 10 a yakın yumurta var bir anda doz yükseltsem hepsi büyürse başka sorunların çıkar kist olur karnın şişer falan o yüzden ilacın dozunu kademe kademe arttırıyorum dedi. 3 adet yumurta 10 ila 14 mm arasında imiş en büyüğü 14 mm. Doktor Bi daha iğne aldırdı 690 TL para verdim yine. 3 gün 225x3 olarak kullan pazartesi yine gel hala istediğim gibi değilse bu ay bırakıcaz dedi. Hiç olmazsa 2 3 yumurtan olsun ki uğraştığına değsin dedi. Moral gitti BaharDarcan48 BaharDarcan48 Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi SevimliKedii SevimliKedii MaviSasa234 MaviSasa234
Hayırlısı olsun diyelim canım Allahtan ümit kesilmez. 225de yüksek bi doz değil mi zaten bir anda yükseltsem demiş ya hepsi birden gelişmez mi anlamında. Gerci doktorlar daha iyi bilir. Zaten 13. Gündesin daha erken moralini bozma canim

Hayırlısı olsun diyelim canım Allahtan ümit kesilmez. 225de yüksek bi doz değil mi zaten bir anda yükseltsem demiş ya hepsi birden gelişmez mi anlamında. Gerci doktorlar daha iyi bilir. Zaten 13. Gündesin daha erken moralini bozma canim
İlk 5 gün 75 lik sonraki 3 gün 150 lik kullandım şimdide 3 gün 225 verdi canım. Pazartesi günü devam mı tamam mı görecez

Canim bozma moralini belkide o iğneler büyütecek 14 çok küçük degilki 16.17 olur yani üzme kendini 💕

Back