• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayır hayır kesinlikle öyle düşünme iğnenin dozu ne kadar günlük alımın ve döngünün kaçıncı günündesin.erken olması demek illa iyi olacak demek değildir böyle düşünme.daha kontrolün bugünmüş zaten yumurtanın boyutunu bilmeden pik bekleyip kendini üzmene gerek yok.güzel geçer inşallah randevun.
pik beklememiyorum da 2. çizgi hiç yok garip olan o . 13. günüm bugün. 15. gün oluyordum geenlde

Kızlar selam adetime 1 hafta var dünde çok az bir kahverengi akıntı geldi. Şuan hiç bir şey yok ama. Hamilemiyim emin olamadım. Dün akşamda evde test yaptım bu sabah baktım silik çizgi vardı ancak kuruma çizgisimiyoksa gebelik mi ondan da emin değilim. Adetim günüm gelmeden de kan vermek istemiyorum. Sizce yerleşme kanamasından kaç gün sonra gebelik testi yapmalııyım? tabi gerçekten yerleşme ise :(

Kızlar selam adetime 1 hafta var dünde çok az bir kahverengi akıntı geldi. Şuan hiç bir şey yok ama. Hamilemiyim emin olamadım. Dün akşamda evde test yaptım bu sabah baktım silik çizgi vardı ancak kuruma çizgisimiyoksa gebelik mi ondan da emin değilim. Adetim günüm gelmeden de kan vermek istemiyorum. Sizce yerleşme kanamasından kaç gün sonra gebelik testi yapmalııyım? tabi gerçekten yerleşme ise :KK43:
Cok erken test icin reglne 2 gun kala garanti cikiyor bekle biraz daha arkadaslar su damlat falan diyordu dene onu istersen cizgi kayboluyorsa kuruma cizgisi oluyormus galiba

Kızlar selam adetime 1 hafta var dünde çok az bir kahverengi akıntı geldi. Şuan hiç bir şey yok ama. Hamilemiyim emin olamadım. Dün akşamda evde test yaptım bu sabah baktım silik çizgi vardı ancak kuruma çizgisimiyoksa gebelik mi ondan da emin değilim. Adetim günüm gelmeden de kan vermek istemiyorum. Sizce yerleşme kanamasından kaç gün sonra gebelik testi yapmalııyım? tabi gerçekten yerleşme ise :KK43:
Yerleşme kanamasından 9 gün sonra test yaptım hamile olduğumu biliyordum göğüsler büyüdü hassaslasti

31 aralık test yapacağım bakalım daha var öğrenmeme..
ozamana kadar burdaki güzel haberlerle mutlu olurum insallah

pik beklememiyorum da 2. çizgi hiç yok garip olan o . 13. günüm bugün. 15. gün oluyordum geenlde
her ay aynı zamanda olamayabilir canım test bir anda da koyulaşabiliyor bugün silik çıkması 2 gün sonra pik olmayacak anlamına gelmez 1 günde pik yapdığına da denk geldim koyulasma olmadan direk.takılma hiç bunlara randevuna odaklan.

her ay aynı zamanda olamayabilir canım test bir anda da koyulaşabiliyor bugün silik çıkması 2 gün sonra pik olmayacak anlamına gelmez 1 günde pik yapdığına da denk geldim koyulasma olmadan direk.takılma hiç bunlara randevuna odaklan.
Sağol canım inşallah güzel geçer randevum

randevum akşam canım dün akşam ve bu öğlen yaptım yaptım 2. çizgi yok .normal zamanda pazar yumurtlama koyulaşmaya başlamış olacaktı hatta iğne kullandım daha da erken olması lazımdı . işe yaramadı o zaman 😒
Canım bende aşılama için iğne kullanmıştım ama pik görememiştim yumurtam büyümüştü çatlatma iğnesi vurulmuştum. Bu ay femara kullandım doktora gitmeden ovülasyon testi yapmıştım yine piki görememiştim ama yumurtam 25mm olmuştu çatlatma iğnesi vurulmuştum. Ovülasyon testleri yumurtanın çatlama anında mı pik gösteriyor anlamadım 🤷‍♀️

kızlar merhaba ben 1 aralıkta aşılama oldum. batım 15 aralık hiç de adetim gecikmez. 14 aralık salı gününden itibaren 3 gün kahve- pembe gibi bir lekenlenmem oldu tuvalete gittikçe peçeteye geldi ilk önce adet olucam sandım ama adet falan yok ortada sabah test yaptım negatif. yerleşme kanaması olabilir mi ve yerleşme kanamasından kaç gün sonra test yapmak gerekli ya da olsa çıkarmıydı lütfen bilginiz varsa başlaşırmısınız
Yerleşme kanamasına benziyor ama hemen çıkmaz 3 gün sonra falan yap ama geç döllenme mi oldu acaba yada doktorla görüşsen daha net bilgi alırsın bi kan değerine bakılabilir daha iyi olur. Gidip kan verme ihtimalin varsa hiç bekleme yada

Canım bende aşılama için iğne kullanmıştım ama pik görememiştim yumurtam büyümüştü çatlatma iğnesi vurulmuştum. Bu ay femara kullandım doktora gitmeden ovülasyon testi yapmıştım yine piki görememiştim ama yumurtam 25mm olmuştu çatlatma iğnesi vurulmuştum. Ovülasyon testleri yumurtanın çatlama anında mı pik gösteriyor anlamadım 🤷‍♀️
bende anlamadım ki . ama pik olduktan sonraki gün silikleşirse çatlama oluyor öyle biliyoruz . T çizgisi bende hayali zor görünecek kadar yok. sen 2. aşılaman mı .daha önce çok kez femara kullandım hep 15. gün pikti. ialca adetin 5. günü de başlasam ilk günde başladım 3. günde başladım hep 15. gün pikti. iğne ile kaç yumurtan gelişti . bu sefer neden femra verdi doktor anlatır mısın

Kızlar benim döngülerim 35-40 gün sürüyordu normalde..ovulasyon testi koyulaştı diye ovulasyon oldu sandım akıntı da olduğu için. Ama bugün çalıştığım hastanede 21.gün progesteron baktırdım 0,2 geldi folikuler faz ile uyumlu ovulasyon olmamış demek ki ne düşünüyorsunuz 😔😔
İleriki günlerde mi olacak acaba. Geçen ay 38 ay sürmüştü döngü, 24. Gün falan ovulasyon olacaksa iyi ama ya ovulasyon olmuyorsa diye bi korku oluştu 😪 dünki kasık batması neyin nesiydi iyice kafam karıştı
@Annesiyim123 @papatyamveben
Canım düzenli doktorda ultrasonla yumurtlama kontrolü yaptırma imkanın var mı? En doğrusu o olur iyi bir doktor birkaç gün arayla yumurta büyümesini vs çatlama sürecini görüntülüyor en azından sen de gördüğün İçin netlik kazanır

Back