Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
pik beklememiyorum da 2. çizgi hiç yok garip olan o . 13. günüm bugün. 15. gün oluyordum geenlde

Kızlar selam adetime 1 hafta var dünde çok az bir kahverengi akıntı geldi. Şuan hiç bir şey yok ama. Hamilemiyim emin olamadım. Dün akşamda evde test yaptım bu sabah baktım silik çizgi vardı ancak kuruma çizgisimiyoksa gebelik mi ondan da emin değilim. Adetim günüm gelmeden de kan vermek istemiyorum. Sizce yerleşme kanamasından kaç gün sonra gebelik testi yapmalııyım? tabi gerçekten yerleşme ise

Cok erken test icin reglne 2 gun kala garanti cikiyor bekle biraz daha arkadaslar su damlat falan diyordu dene onu istersen cizgi kayboluyorsa kuruma cizgisi oluyormus galiba

Yerleşme kanamasından 9 gün sonra test yaptım hamile olduğumu biliyordum göğüsler büyüdü hassaslasti

31 aralık test yapacağım bakalım daha var öğrenmeme..
ozamana kadar burdaki güzel haberlerle mutlu olurum insallah

pik beklememiyorum da 2. çizgi hiç yok garip olan o . 13. günüm bugün. 15. gün oluyordum geenlde
her ay aynı zamanda olamayabilir canım test bir anda da koyulaşabiliyor bugün silik çıkması 2 gün sonra pik olmayacak anlamına gelmez 1 günde pik yapdığına da denk geldim koyulasma olmadan direk.takılma hiç bunlara randevuna odaklan.

Sağol canım inşallah güzel geçer randevum

Canım bende aşılama için iğne kullanmıştım ama pik görememiştim yumurtam büyümüştü çatlatma iğnesi vurulmuştum. Bu ay femara kullandım doktora gitmeden ovülasyon testi yapmıştım yine piki görememiştim ama yumurtam 25mm olmuştu çatlatma iğnesi vurulmuştum. Ovülasyon testleri yumurtanın çatlama anında mı pik gösteriyor anlamadım

Yerleşme kanamasına benziyor ama hemen çıkmaz 3 gün sonra falan yap ama geç döllenme mi oldu acaba yada doktorla görüşsen daha net bilgi alırsın bi kan değerine bakılabilir daha iyi olur. Gidip kan verme ihtimalin varsa hiç bekleme yada

bende anlamadım ki . ama pik olduktan sonraki gün silikleşirse çatlama oluyor öyle biliyoruz . T çizgisi bende hayali zor görünecek kadar yok. sen 2. aşılaman mı .daha önce çok kez femara kullandım hep 15. gün pikti. ialca adetin 5. günü de başlasam ilk günde başladım 3. günde başladım hep 15. gün pikti. iğne ile kaç yumurtan gelişti . bu sefer neden femra verdi doktor anlatır mısın

Canım düzenli doktorda ultrasonla yumurtlama kontrolü yaptırma imkanın var mı? En doğrusu o olur iyi bir doktor birkaç gün arayla yumurta büyümesini vs çatlama sürecini görüntülüyor en azından sen de gördüğün İçin netlik kazanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…