Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde 28 gunde bir sasmaz bugun de 14. Gunum..Kaş gün de bir regl oluyorsunuz bugün kaçıncı günün
Sabrederim ya bir onceki gebeliğimde de regl 1 gun gecene kadar bekledim bakalimBundan sonrasi zor oluyor iste
Evet korkulu ruyam suan denk gelir miınsallah canım,bozma moralını sen
bırde her kadın her ay yumurtlamıyormus ben oyle bısey okumustum ya,
Tamam canım hayırlısı olsunEvt canım akşam, randevum iş den beri gidicem
Merhaba,Kızlar benim döngülerim 35-40 gün sürüyordu normalde..ovulasyon testi koyulaştı diye ovulasyon oldu sandım akıntı da olduğu için. Ama bugün çalıştığım hastanede 21.gün progesteron baktırdım 0,2 geldi folikuler faz ile uyumlu ovulasyon olmamış demek ki ne düşünüyorsunuz
İleriki günlerde mi olacak acaba. Geçen ay 38 ay sürmüştü döngü, 24. Gün falan ovulasyon olacaksa iyi ama ya ovulasyon olmuyorsa diye bi korku oluştudünki kasık batması neyin nesiydi iyice kafam karıştı
@Annesiyim123 @papatyamveben
fikri olan yok mu kızlarrrKızlar gonal f iğne ovulasyon testleri ni etkiler mi acaba bilgisi olan var mı yaa 2 gündür yapıyorum 2.çizgi hiç çıkmıyor silikte olsa. Sanki gebelik testi. Şimdiye kadar koyulaşmaya başlamış olmalıydı
Ben yumurtlama gunu ve sonrasi bile iliskiye girmemisim takvime sonradan baktimda sadece yumurtlamam 24 üydü 23nde olmus iliskibenim normal sartlarda bugun yumurtlama gunum inşallah bir sorun çıkmazsa calısma sart
sonrası dıkkat etmeyeceğim artık her gun veya hiç bakalım artık bekleme hayırlısıyla
Kızlar gonal f iğne ovulasyon testleri ni etkiler mi acaba bilgisi olan var mı yaa 2 gündür yapıyorum 2.çizgi hiç çıkmıyor silikte olsa. Sanki gebelik testi. Şimdiye kadar koyulaşmaya başlamış olmalıydı
Bu gunlerde belli ediyor zaten gaz kasik batmasi ilk belirtileriBu erken gebelik belirtileri tam olarak ne kadar erken başlar acaba ? 5gün var reglime hala aynı yerdeyim hiçbi değişiklik yok .Gaz bi de duygusal mevzular.
Evet hala devam ediyor benimde baslarda sarimsiydi suan beyaza dondu normal yaniBeş haftalık hamileyim ve akıntı normalmi acaba renksiz ama çamaşırda hafif sarımsı duruyor kokusu yok hamilelik öncesi hep olurdu ama hamilelikte de devam ediyor mu sizde de
öyle mi öncekinden tutmus ozaman hayırlısı inşallah ben ıkı gun perhiz yaptırdım özellikle bugun yarın değerlendirip sonrası kısmet bakalım.. tutacağı varsa da tek ilişki ile bile tutuyorBen yumurtlama gunu ve sonrasi bile iliskiye girmemisim takvime sonradan baktimda sadece yumurtlamam 24 üydü 23nde olmus iliski
Ben kullanmadım ama kullanan ve ovulasyon yapan arkadaşım oldu ondan biliyorum.iğnede fsh var bildiğim kadarıyla bu ovulasyonu etkilemiyor.arkadaşım ovulasyon testinde pik görmüştü yine zamanında.belki geç yumurtlayacaksınızdır.doktor kontrolünde yumurtalarınız kac mm biliyormusunuz.
Aynen oyle kendinizi strese sokmayin yani benimde tek iliskide tuttu gibi oldu zaten o gunden onceside sonrasida baya gun araliklari varöyle mi öncekinden tutmus ozaman hayırlısı inşallah ben ıkı gun perhiz yaptırdım özellikle bugun yarın değerlendirip sonrası kısmet bakalım.. tutacağı varsa da tek ilişki ile bile tutuyor
olması gereken aralıkta canım . güzel sonuçTSH: 2.062
Serbest t4: 1.26
Serbest t3: 3.15
Prolaktin:10.42
Lh: 5.390
Fsh: 8.9
E2: 54
Bir kismi cikmis degerler nasil kizlar
İyi o zMan sabredebiliyorsan canimSabrederim ya bir onceki gebeliğimde de regl 1 gun gecene kadar bekledim bakalim
randevum akşam canım dün akşam ve bu öğlen yaptım yaptım 2. çizgi yok .normal zamanda pazar yumurtlama koyulaşmaya başlamış olacaktı hatta iğne kullandım daha da erken olması lazımdı . işe yaramadı o zamanBen kullanmadım ama kullanan ve ovulasyon yapan arkadaşım oldu ondan biliyorum.iğnede fsh var bildiğim kadarıyla bu ovulasyonu etkilemiyor.arkadaşım ovulasyon testinde pik görmüştü yine zamanında.belki geç yumurtlayacaksınızdır.doktor kontrolünde yumurtalarınız kac mm biliyormusunuz.
hayır hayır kesinlikle öyle düşünme iğnenin dozu ne kadar günlük alımın ve döngünün kaçıncı günündesin.erken olması demek illa iyi olacak demek değildir böyle düşünme.daha kontrolün bugünmüş zaten yumurtanın boyutunu bilmeden pik bekleyip kendini üzmene gerek yok.güzel geçer inşallah randevun.randevum akşam canım dün akşam ve bu öğlen yaptım yaptım 2. çizgi yok .normal zamanda pazar yumurtlama koyulaşmaya başlamış olacaktı hatta iğne kullandım daha da erken olması lazımdı . işe yaramadı o zaman![]()