• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu erken gebelik belirtileri tam olarak ne kadar erken başlar acaba ? 5gün var reglime hala aynı yerdeyim hiçbi değişiklik yok .Gaz bi de duygusal mevzular.

Kızlar benim döngülerim 35-40 gün sürüyordu normalde..ovulasyon testi koyulaştı diye ovulasyon oldu sandım akıntı da olduğu için. Ama bugün çalıştığım hastanede 21.gün progesteron baktırdım 0,2 geldi folikuler faz ile uyumlu ovulasyon olmamış demek ki ne düşünüyorsunuz 😔😔
İleriki günlerde mi olacak acaba. Geçen ay 38 ay sürmüştü döngü, 24. Gün falan ovulasyon olacaksa iyi ama ya ovulasyon olmuyorsa diye bi korku oluştu 😪 dünki kasık batması neyin nesiydi iyice kafam karıştı
@Annesiyim123 @papatyamveben
Merhaba,

Görünce yazmadan edemedim.35 40 günlük döngüm var diyorsunuz.35 günlük döngüde yumurtlama 21.gün olur yani sizin bugün. 40 günlük döngüde ise 26.gün olur. yani siz daha yumurtlamamışsınızdır çok büyük ihtimalle bu sebeple progesteron da öyle çıkması doğal.21.gün bakılan pregesteron değerinin doğru çıkması için 14.gün yumurtlamış olmalısınız.boşuna kendinizi strese sokmayın bence.yumurtlama gününden emin olmadan da progesteron testini vermek de yorumlamakta tamamen sağlıksız zaten önce yumurtladıgınız günden emin olup ondan yedi gün sonra progesteron testinizi yenileyin sağlıklı sonuca ancak o zaman ulaşabilirsiniz.

benim normal sartlarda bugun yumurtlama gunum inşallah bir sorun çıkmazsa calısma sart
sonrası dıkkat etmeyeceğim artık her gun veya hiç bakalım artık bekleme hayırlısıyla
Ben yumurtlama gunu ve sonrasi bile iliskiye girmemisim takvime sonradan baktimda sadece yumurtlamam 24 üydü 23nde olmus iliski

TSH: 2.062
Serbest t4: 1.26
Serbest t3: 3.15
Prolaktin:10.42
Lh: 5.390
Fsh: 8.9
E2: 54
Bir kismi cikmis degerler nasil kizlar

Ben yumurtlama gunu ve sonrasi bile iliskiye girmemisim takvime sonradan baktimda sadece yumurtlamam 24 üydü 23nde olmus iliski
öyle mi öncekinden tutmus ozaman hayırlısı inşallah ben ıkı gun perhiz yaptırdım özellikle bugun yarın değerlendirip sonrası kısmet bakalım.. tutacağı varsa da tek ilişki ile bile tutuyor

Ben kullanmadım ama kullanan ve ovulasyon yapan arkadaşım oldu ondan biliyorum.iğnede fsh var bildiğim kadarıyla bu ovulasyonu etkilemiyor.arkadaşım ovulasyon testinde pik görmüştü yine zamanında.belki geç yumurtlayacaksınızdır.doktor kontrolünde yumurtalarınız kac mm biliyormusunuz.

öyle mi öncekinden tutmus ozaman hayırlısı inşallah ben ıkı gun perhiz yaptırdım özellikle bugun yarın değerlendirip sonrası kısmet bakalım.. tutacağı varsa da tek ilişki ile bile tutuyor
Aynen oyle kendinizi strese sokmayin yani benimde tek iliskide tuttu gibi oldu zaten o gunden onceside sonrasida baya gun araliklari var

Ben kullanmadım ama kullanan ve ovulasyon yapan arkadaşım oldu ondan biliyorum.iğnede fsh var bildiğim kadarıyla bu ovulasyonu etkilemiyor.arkadaşım ovulasyon testinde pik görmüştü yine zamanında.belki geç yumurtlayacaksınızdır.doktor kontrolünde yumurtalarınız kac mm biliyormusunuz.
randevum akşam canım dün akşam ve bu öğlen yaptım yaptım 2. çizgi yok .normal zamanda pazar yumurtlama koyulaşmaya başlamış olacaktı hatta iğne kullandım daha da erken olması lazımdı . işe yaramadı o zaman 😒

randevum akşam canım dün akşam ve bu öğlen yaptım yaptım 2. çizgi yok .normal zamanda pazar yumurtlama koyulaşmaya başlamış olacaktı hatta iğne kullandım daha da erken olması lazımdı . işe yaramadı o zaman 😒
hayır hayır kesinlikle öyle düşünme iğnenin dozu ne kadar günlük alımın ve döngünün kaçıncı günündesin.erken olması demek illa iyi olacak demek değildir böyle düşünme.daha kontrolün bugünmüş zaten yumurtanın boyutunu bilmeden pik bekleyip kendini üzmene gerek yok.güzel geçer inşallah randevun.

Back