Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 1 kez klomen kullandım canım 3 yumurta oluştu çatlatma iğnesine rağmen 2 kist oldu sonra doktorum kistlerim kaybolduğunda aşılama yapalım dedi 75 lik dozla 2 yumurtam oluştu ama biri 23 mm olmuştu iğne vuruldum 36 saat sonra aşılama yapıldı maalesef negatif sonuçlandı ikinci aşılamayı istemedim özelde masraflı olduğu için bu ay ilk kez femara denedim iki yumurta oluştu 25-17 mm çatlatma iğnesi vuruldum adetime 3 gün var negatif sonuçlandığını düşünüyorum tekrar femara denicem.

Kontrol etmek için ben adete 7 gün varken başlayıp 2-3 gün arayla kan verdim değerin yükselişine bakmak İçin kimyasaldan korktuğum için istersen yapabilirsin ama düşük değer çıkıyor ilk günler 3 gün sonra falan daha iyi değer görürsün sağlıkla gelsin. Evde bolca testin varsa da her sabah ilk idrarla test yapıp koyulaşmasından değerinin arttığını anlarsın

haftasonunu bekleyip adet olmazsam pazartesi gider muayene olurum diye düşündüm çok hevesleniyorum sonra olmayınca çok üzülüyorum ama aklımda hep acaba hamilemiyim diyorum.

sanki femara daha çok işe yarıyor gibi ama iğneye etkili diyor doktorlar. 75 lik kaç gün kullandın yani toplam kaz ünite vuruldun

Merhaba cevabınız için teşekkür ederim aslında biliyorum ben de çocuk doktoruyum fakat ovulasyon testi 14.günü ovulasyon gibi gösterince o yanılttı beni.. Sanırım henüz ovulasyon olmadı beklicem. :)

Öyle yapmayı düşünüyorum teşekkür ederim :)

Benim yaşım 28 benimde 2.41 çıktı canım doktorum güzel dedi 1 ve altı için düşük diyorlar canım bildiğim kadarıyla
Yumurtalik rezervini gosteriyor sanirim. Ohh rahatladim o zmm.31 yasindayim cok erken adet oldum ben .azalmış zannettim. Sagol canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…