- 16 Aralık 2021
- 47
- 24
- 18
- 40
Uzun zamandır hamile kalamiyordum lugole başladığım ay hamile kaldım beş haftalık bebeğimCanım ne gibi faydalar gördün?
Uzun zamandır hamile kalamiyordum lugole başladığım ay hamile kaldım beş haftalık bebeğim
Bu ay da olmazsa önümüzdeki ay başlıyorum o zamanUzun zamandır hamile kalamiyordum lugole başladığım ay hamile kaldım beş haftalık bebeğim
Bu ay da olmazsa önümüzdeki ay başlıyorum o zamannerden aldın internetten mi
Evt canım akşam, randevum iş den beri gidicemKıyamam ya bilinçaltına işlemiş ama moralini yüksek tut inşallah güzelce büyür bugün kontrolün vardı sanırım senin dimi gittin mi ne dedi
güzel haberlerını beklıyorum canım benımEvt canım akşam, randevum iş den beri gidicem
canım dongun cok uzun acaba bıraz gecınce mı olacak benımde o aklıma geldı .Kızlar benim döngülerim 35-40 gün sürüyordu normalde..ovulasyon testi koyulaştı diye ovulasyon oldu sandım akıntı da olduğu için. Ama bugün çalıştığım hastanede 21.gün progesteron baktırdım 0,2 geldi folikuler faz ile uyumlu ovulasyon olmamış demek ki ne düşünüyorsunuz
İleriki günlerde mi olacak acaba. Geçen ay 38 ay sürmüştü döngü, 24. Gün falan ovulasyon olacaksa iyi ama ya ovulasyon olmuyorsa diye bi korku oluştudünki kasık batması neyin nesiydi iyice kafam karıştı
Annesiyim123 Papatyamveben-Mavi
Bilmiyorum ki ya ovulasyon olmuyorsa diye yıkıldım ya inşallah geç oluyordurcanım dongun cok uzun acaba bıraz gecınce mı olacak benımde o aklıma geldı .
ınsallah canım,bozma moralını senBilmiyorum ki ya ovulasyon olmuyorsa diye yıkıldım ya inşallah geç oluyordur
Ya da kasık ağrısı kistten dolayı falan mı diye aklıma geldi ben doktora gideyim en iyisicanım dongun cok uzun acaba bıraz gecınce mı olacak benımde o aklıma geldı .
degıldır ınsallaah canım ama gıt yınede ıhmat etmeYa da kasık ağrısı kistten dolayı falan mı diye aklıma geldi ben doktora gideyim en iyisi
Yok canimKizlar merhaba . Kan sonuclarinim bir kismi çıkmış. Beta hcg>2 yaziyor. Hamilelikmi var ki
Adetim de 1 gun oldu bitti. Hic umut yokmiYok canim
Kaçıncı günde gebeliği öğrendiniz benim bata 5 gün var test negatif cok moralim bozukduBeş haftalık hamileyim ve akıntı normalmi acaba renksiz ama çamaşırda hafif sarımsı duruyor kokusu yok hamilelik öncesi hep olurdu ama hamilelikte de devam ediyor mu sizde de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?