• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uzun zamandır hamile kalamiyordum lugole başladığım ay hamile kaldım beş haftalık bebeğim
Screenshot_2021-12-17-11-47-15-394_com.google.android.youtube.jpg

Özel hazırlandığı için her eczanede yok ben yorumlardan ulkuzeynep eczanesinden alındığını öğrendim Ankara'da bir eczane Instagram hesabından isteyip aldım hemen gönderiyorlar

Kızlar benim döngülerim 35-40 gün sürüyordu normalde..ovulasyon testi koyulaştı diye ovulasyon oldu sandım akıntı da olduğu için. Ama bugün çalıştığım hastanede 21.gün progesteron baktırdım 0,2 geldi folikuler faz ile uyumlu ovulasyon olmamış demek ki ne düşünüyorsunuz 😔😔
İleriki günlerde mi olacak acaba. Geçen ay 38 ay sürmüştü döngü, 24. Gün falan ovulasyon olacaksa iyi ama ya ovulasyon olmuyorsa diye bi korku oluştu 😪 dünki kasık batması neyin nesiydi iyice kafam karıştı
Annesiyim123 Annesiyim123 Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi

Eklentiler

• IMG_20211217_120050.jpg
    IMG_20211217_120050.jpg
    43,4 KB · Görüntüleme: 52
Beş haftalık hamileyim ve akıntı normalmi acaba renksiz ama çamaşırda hafif sarımsı duruyor kokusu yok hamilelik öncesi hep olurdu ama hamilelikte de devam ediyor mu sizde de

Kızlar benim döngülerim 35-40 gün sürüyordu normalde..ovulasyon testi koyulaştı diye ovulasyon oldu sandım akıntı da olduğu için. Ama bugün çalıştığım hastanede 21.gün progesteron baktırdım 0,2 geldi folikuler faz ile uyumlu ovulasyon olmamış demek ki ne düşünüyorsunuz 😔😔
İleriki günlerde mi olacak acaba. Geçen ay 38 ay sürmüştü döngü, 24. Gün falan ovulasyon olacaksa iyi ama ya ovulasyon olmuyorsa diye bi korku oluştu 😪 dünki kasık batması neyin nesiydi iyice kafam karıştı
Annesiyim123 Annesiyim123 Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi
canım dongun cok uzun acaba bıraz gecınce mı olacak benımde o aklıma geldı .

Kızlar gonal f iğne ovulasyon testleri ni etkiler mi acaba bilgisi olan var mı yaa 2 gündür yapıyorum 2.çizgi hiç çıkmıyor silikte olsa. Sanki gebelik testi. Şimdiye kadar koyulaşmaya başlamış olmalıydı

Beş haftalık hamileyim ve akıntı normalmi acaba renksiz ama çamaşırda hafif sarımsı duruyor kokusu yok hamilelik öncesi hep olurdu ama hamilelikte de devam ediyor mu sizde de
Kaçıncı günde gebeliği öğrendiniz benim bata 5 gün var test negatif cok moralim bozukdu 😔😔

Back