• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende bu türk doktarlarını anlamıyorum herseye karışma yorum yapma hakkını kım veriyor acaba
ha bir de kesin erkek istemiştir yanı belki erkek istemiyor kadın isiyor daha cok kı bizde öyle
ne saçma yorumlar ya
Aynen ona dustu kailesi sanki kendi dogurcak kendi bakacak dengesiz

Cocuk sayisini sordu 2 tane bu 3. Olcak insallah dedim oda guldu yasimi sordu 27 dedim bi sorun mu var diye ben bu turk kadinlarini anlamiyorum erkekler yeterki istesin dedi bu sizi ne ilgilendirir dedim karnimizi siz mi doyuruyosunuz daha bu fragman 7 tane dusunuyorum dedim bende sinir etti beni ultrason goruntusunu bile alamadim yavrumun sinirden
Aaaaaaa üstüme iyilik sağlık, valla iyi sabır göstermisşin. Odadan çıkınca ilk işim başhekimliğe şikayet etmek olurdu. Neden etmedin ki?

Aaaaaaa üstüme iyilik sağlık, valla iyi sabır göstermisşin. Odadan çıkınca ilk işim başhekimliğe şikayet etmek olurdu. Neden etmedin ki?
gittigimde bende dusunuyorum zaten hic olumlu yorum yapan yok kendisne yeni gelmis gitmeli hemen elimden geleni yapicam sinir kupu etti goruntumu bile almadan ciktim neye ugradigimi sasirdim valla

ınsallah bebıstendır kuzum, ya umut hep var Allah nasıp ederse ol desın yeter.
oyle deme canımm, ınsallah senden guzel haberler beklıyorum :KK200::nazar:
İnşallah canım. Bu ay da olmazsa yine 2 3 ay boş beklicem eşim yine göreve gidebilir. Bu da canımı çok sıkıyor zaten arka arkaya denemeye fırsatım bile olmuyor ki. En son ağustos sonunda ilaç kullanıp denemiştim göreve gitmişti gecen ay geldi olmadı bu ay da aşılama yine olmazsa beklicem yine. İnşallah gitmez iptal olsun diye 4 gözle bekliyorum

İnşallah canım. Bu ay da olmazsa yine 2 3 ay boş beklicem eşim yine göreve gidebilir. Bu da canımı çok sıkıyor zaten arka arkaya denemeye fırsatım bile olmuyor ki. En son ağustos sonunda ilaç kullanıp denemiştim göreve gitmişti gecen ay geldi olmadı bu ay da aşılama yine olmazsa beklicem yine. İnşallah gitmez iptal olsun diye 4 gözle bekliyorum
ınsallaahh olur kızz sen umutsuz olmaa,ılk asılamada tutan bırsuru ınsan var. olumsuz dusunme
Allahım nasıp etsın bu ay:KK200:

ınsallaahh olur kızz sen umutsuz olmaa,ılk asılamada tutan bırsuru ınsan var. olumsuz dusunme
Allahım nasıp etsın bu ay:KK200:
İnşallah canım benim kaderim beklemekle geçiyor anlayacağın. Test yapmak istiyorum ama kendimi tutuyorum çünkü negatif çıkacak bugün asilamanin 7. Günü pazar günü yapayım diyorum nasipse erken mi acaba 9. Gün?

Ay inşallah canım seninki tabiki biraz karşık bir durum olmuş okuduğum kadarıyla sen de kararsızdın bu konuda ben de olsam kendim denerdim. İnşallah en sağlıklı yumurtan döllenmiştir sağlıklı bi gebelik geçirip sağlıkla kucağına alırsın. Hiç korkma her gebelik bir değil herkes farklı farklı yaşıyor bir annenin her gebeliği bile aynı olmuyormuş. Sana da Allah bunu nasip etmiş. Güzel sonuçlar alırsın inşallah.
İnşallah kararsızdım ilk ama denicem düşük olursa da en azından hamile kaldım dicem ya araştırdım ben bu durumu kimisinin tutmamış kimisinin 1 tanesi döllenmiş sadece o yüzden doğal yolla denicem

İnşallah canım benim kaderim beklemekle geçiyor anlayacağın. Test yapmak istiyorum ama kendimi tutuyorum çünkü negatif çıkacak bugün asilamanin 7. Günü pazar günü yapayım diyorum nasipse erken mi acaba 9. Gün?
Rabbım daha fazla bekletmesın bende10 gunden baslamısrım duramadım

Ben de merakla bekliyorum, gece rüyamda randevuya gidiyorum doktor ilaçlar hiç işe yaramamış dedi. Üzüldüm falan sonra uyandım ohhh be rüyaymış dedim
Kıyamam ya bilinçaltına işlemiş ama moralini yüksek tut inşallah güzelce büyür bugün kontrolün vardı sanırım senin dimi gittin mi ne dedi

Back