- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Aynen ona dustu kailesi sanki kendi dogurcak kendi bakacak dengesizbende bu türk doktarlarını anlamıyorum herseye karışma yorum yapma hakkını kım veriyor acaba
ha bir de kesin erkek istemiştir yanı belki erkek istemiyor kadın isiyor daha cok kı bizde öyle
ne saçma yorumlar ya
Dun nicin gozuktu bugun cikmadi ki offfkuzu erken daha bozma moralını bnce
canımm bozma moralını sen bekle bır ıkı gun daha yıne tekrarla testınıDun nicin gozuktu bugun cikmadi ki offf
Aaaaaaa üstüme iyilik sağlık, valla iyi sabır göstermisşin. Odadan çıkınca ilk işim başhekimliğe şikayet etmek olurdu. Neden etmedin ki?Cocuk sayisini sordu 2 tane bu 3. Olcak insallah dedim oda guldu yasimi sordu 27 dedim bi sorun mu var diye ben bu turk kadinlarini anlamiyorum erkekler yeterki istesin dedi bu sizi ne ilgilendirir dedim karnimizi siz mi doyuruyosunuz daha bu fragman 7 tane dusunuyorum dedim bende sinir etti beni ultrason goruntusunu bile alamadim yavrumun sinirden
Tamam canım çok sağol bizde Ocak ayında vericezde sperm testiBi medicana da yaptırdık 350 tl
Sonra medikal parkta tekrarladık 300 tl
İki embryologda aynısını buldu.. Demekki ikisi de iyi
gittigimde bende dusunuyorum zaten hic olumlu yorum yapan yok kendisne yeni gelmis gitmeli hemen elimden geleni yapicam sinir kupu etti goruntumu bile almadan ciktim neye ugradigimi sasirdim vallaAaaaaaa üstüme iyilik sağlık, valla iyi sabır göstermisşin. Odadan çıkınca ilk işim başhekimliğe şikayet etmek olurdu. Neden etmedin ki?
Kaş gün de bir regl oluyorsunuz bugün kaçıncı gününbenim normal sartlarda bugun yumurtlama gunum inşallah bir sorun çıkmazsa calısma sart
sonrası dıkkat etmeyeceğim artık her gun veya hiç bakalım artık bekleme hayırlısıyla
moralini bozma testle alakalı da olbilir biraz bekle ozaman bakalımDunde bugünde hizli gebelik testi yaptim dun cikti silik sekilde bugun cikmadi adeti beklicem morelim bozulfi cok denemek istemiyorum suan
İnşallah canım. Bu ay da olmazsa yine 2 3 ay boş beklicem eşim yine göreve gidebilir. Bu da canımı çok sıkıyor zaten arka arkaya denemeye fırsatım bile olmuyor ki. En son ağustos sonunda ilaç kullanıp denemiştim göreve gitmişti gecen ay geldi olmadı bu ay da aşılama yine olmazsa beklicem yine. İnşallah gitmez iptal olsun diye 4 gözle bekliyorumınsallah bebıstendır kuzum, ya umut hep var Allah nasıp ederse ol desın yeter.
oyle deme canımm, ınsallah senden guzel haberler beklıyorum
Güzel haberler alacaksın insallah öyle deme o kadar ilaç boşa gitmiş olamazzDananın kuyruğu kopacak akşam
ınsallaahh olur kızz sen umutsuz olmaa,ılk asılamada tutan bırsuru ınsan var. olumsuz dusunmeİnşallah canım. Bu ay da olmazsa yine 2 3 ay boş beklicem eşim yine göreve gidebilir. Bu da canımı çok sıkıyor zaten arka arkaya denemeye fırsatım bile olmuyor ki. En son ağustos sonunda ilaç kullanıp denemiştim göreve gitmişti gecen ay geldi olmadı bu ay da aşılama yine olmazsa beklicem yine. İnşallah gitmez iptal olsun diye 4 gözle bekliyorum
İnşallah canım benim kaderim beklemekle geçiyor anlayacağın. Test yapmak istiyorum ama kendimi tutuyorum çünkü negatif çıkacak bugün asilamanin 7. Günü pazar günü yapayım diyorum nasipse erken mi acaba 9. Gün?ınsallaahh olur kızz sen umutsuz olmaa,ılk asılamada tutan bırsuru ınsan var. olumsuz dusunme
Allahım nasıp etsın bu ay
İnşallah kararsızdım ilk ama denicem düşük olursa da en azından hamile kaldım dicem ya araştırdım ben bu durumu kimisinin tutmamış kimisinin 1 tanesi döllenmiş sadece o yüzden doğal yolla denicemAy inşallah canım seninki tabiki biraz karşık bir durum olmuş okuduğum kadarıyla sen de kararsızdın bu konuda ben de olsam kendim denerdim. İnşallah en sağlıklı yumurtan döllenmiştir sağlıklı bi gebelik geçirip sağlıkla kucağına alırsın. Hiç korkma her gebelik bir değil herkes farklı farklı yaşıyor bir annenin her gebeliği bile aynı olmuyormuş. Sana da Allah bunu nasip etmiş. Güzel sonuçlar alırsın inşallah.
Ben de merakla bekliyorum, gece rüyamda randevuya gidiyorum doktor ilaçlar hiç işe yaramamış dedi. Üzüldüm falan sonra uyandım ohhh be rüyaymış dedimGüzel haberler alacaksın insallah öyle deme o kadar ilaç boşa gitmiş olamazz
Kıyamam yaa nasıl içine işlemişse. Bende öyleydim ama geçen hafta sonra dedim boşuna üzülmüşüm sende öyle diyeceksinnBen de merakla bekliyorum, gece rüyamda randevuya gidiyorum doktor ilaçlar hiç işe yaramamış dedi. Üzüldüm falan sonra uyandım ohhh be rüyaymış dedim
Yok normal testti birkaç gün daha bekleyeceğim artık ya üzülüyorum görünce biraz umudum kirildi9 erken bence ya erken gebelik testi değilse moral bozma yarın tekrar denersin
Rabbım daha fazla bekletmesın bende10 gunden baslamısrım duramadımİnşallah canım benim kaderim beklemekle geçiyor anlayacağın. Test yapmak istiyorum ama kendimi tutuyorum çünkü negatif çıkacak bugün asilamanin 7. Günü pazar günü yapayım diyorum nasipse erken mi acaba 9. Gün?
Haber edicem mutlaka akşamKıyamam yaa nasıl içine işlemişse. Bende öyleydim ama geçen hafta sonra dedim boşuna üzülmüşüm sende öyle diyeceksinn
Bundan sonrasi zor oluyor istebenim normal sartlarda bugun yumurtlama gunum inşallah bir sorun çıkmazsa calısma sart
sonrası dıkkat etmeyeceğim artık her gun veya hiç bakalım artık bekleme hayırlısıyla
Kıyamam ya bilinçaltına işlemiş ama moralini yüksek tut inşallah güzelce büyür bugün kontrolün vardı sanırım senin dimi gittin mi ne dediBen de merakla bekliyorum, gece rüyamda randevuya gidiyorum doktor ilaçlar hiç işe yaramamış dedi. Üzüldüm falan sonra uyandım ohhh be rüyaymış dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?