Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen ona dustu kailesi sanki kendi dogurcak kendi bakacak dengesiz

Aaaaaaa üstüme iyilik sağlık, valla iyi sabır göstermisşin. Odadan çıkınca ilk işim başhekimliğe şikayet etmek olurdu. Neden etmedin ki?

Aaaaaaa üstüme iyilik sağlık, valla iyi sabır göstermisşin. Odadan çıkınca ilk işim başhekimliğe şikayet etmek olurdu. Neden etmedin ki?
gittigimde bende dusunuyorum zaten hic olumlu yorum yapan yok kendisne yeni gelmis gitmeli hemen elimden geleni yapicam sinir kupu etti goruntumu bile almadan ciktim neye ugradigimi sasirdim valla

ınsallah bebıstendır kuzum, ya umut hep var Allah nasıp ederse ol desın yeter.
oyle deme canımm, ınsallah senden guzel haberler beklıyorum
İnşallah canım. Bu ay da olmazsa yine 2 3 ay boş beklicem eşim yine göreve gidebilir. Bu da canımı çok sıkıyor zaten arka arkaya denemeye fırsatım bile olmuyor ki. En son ağustos sonunda ilaç kullanıp denemiştim göreve gitmişti gecen ay geldi olmadı bu ay da aşılama yine olmazsa beklicem yine. İnşallah gitmez iptal olsun diye 4 gözle bekliyorum

ınsallaahh olur kızz sen umutsuz olmaa,ılk asılamada tutan bırsuru ınsan var. olumsuz dusunme
Allahım nasıp etsın bu ay

ınsallaahh olur kızz sen umutsuz olmaa,ılk asılamada tutan bırsuru ınsan var. olumsuz dusunme
Allahım nasıp etsın bu ay
İnşallah canım benim kaderim beklemekle geçiyor anlayacağın. Test yapmak istiyorum ama kendimi tutuyorum çünkü negatif çıkacak bugün asilamanin 7. Günü pazar günü yapayım diyorum nasipse erken mi acaba 9. Gün?

İnşallah kararsızdım ilk ama denicem düşük olursa da en azından hamile kaldım dicem ya araştırdım ben bu durumu kimisinin tutmamış kimisinin 1 tanesi döllenmiş sadece o yüzden doğal yolla denicem

Rabbım daha fazla bekletmesın bende10 gunden baslamısrım duramadım

benim normal sartlarda bugun yumurtlama gunum inşallah bir sorun çıkmazsa calısma sart
sonrası dıkkat etmeyeceğim artık her gun veya hiç bakalım artık bekleme hayırlısıyla
Bundan sonrasi zor oluyor iste

Ben de merakla bekliyorum, gece rüyamda randevuya gidiyorum doktor ilaçlar hiç işe yaramamış dedi. Üzüldüm falan sonra uyandım ohhh be rüyaymış dedim
Kıyamam ya bilinçaltına işlemiş ama moralini yüksek tut inşallah güzelce büyür bugün kontrolün vardı sanırım senin dimi gittin mi ne dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…