Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
AMIN kuzum, aynen cok stres yapmyorum ya , kan verınce degerden bellı olur artık sılık cızgı neyden kaynaklı :)
Bebisten kaynaklı inşallah 😊 ben o kırmızı çizgiyi bile hiç göremedim catlatma ignesi olmasa canım en azından hamile kalabiliyorsun. Biliyorum boşa ümitlenmek kötü ama senin şansın benden yüksek demektir mesela olma şansı

Bebisten kaynaklı inşallah 😊 ben o kırmızı çizgiyi bile hiç göremedim catlatma ignesi olmasa canım en azından hamile kalabiliyorsun. Biliyorum boşa ümitlenmek kötü ama senin şansın benden yüksek demektir mesela olma şansı
ınsallah bebıstendır kuzum, ya umut hep var Allah nasıp ederse ol desın yeter.
oyle deme canımm, ınsallah senden guzel haberler beklıyorum :KK200::nazar:

kızlar merhaba ben 1 aralıkta aşılama oldum. batım 15 aralık hiç de adetim gecikmez. 14 aralık salı gününden itibaren 3 gün kahve- pembe gibi bir lekenlenmem oldu tuvalete gittikçe peçeteye geldi ilk önce adet olucam sandım ama adet falan yok ortada sabah test yaptım negatif. yerleşme kanaması olabilir mi ve yerleşme kanamasından kaç gün sonra test yapmak gerekli ya da olsa çıkarmıydı lütfen bilginiz varsa başlaşırmısınız

benim normal sartlarda bugun yumurtlama gunum inşallah bir sorun çıkmazsa calısma sart
sonrası dıkkat etmeyeceğim artık her gun veya hiç bakalım artık bekleme hayırlısıyla

kızlar merhaba ben 1 aralıkta aşılama oldum. batım 15 aralık hiç de adetim gecikmez. 14 aralık salı gününden itibaren 3 gün kahve- pembe gibi bir lekenlenmem oldu tuvalete gittikçe peçeteye geldi ilk önce adet olucam sandım ama adet falan yok ortada sabah test yaptım negatif. yerleşme kanaması olabilir mi ve yerleşme kanamasından kaç gün sonra test yapmak gerekli ya da olsa çıkarmıydı lütfen bilginiz varsa başlaşırmısınız
canımmm kan ver bence, ıdrarla vakıt kaybetme cunku 16gün olmus asılama sonrası

cıkmıssa yanılma ıhtımalı yok denecek kadar az cıkmamıssa da yanlış olabilir tekrar dene bence yarın sabah ilk ıdrarla dah net cıkar
Dunde bugünde hizli gebelik testi yaptim dun cikti silik sekilde bugun cikmadi adeti beklicem morelim bozulfi cok denemek istemiyorum suan

Back