- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Kiz yapma dur azcikson ıkı resım bugun ve dun canım, bakalım yarın yıne yaparım cıkarsa bı kan verırım, hayırlısı herseyın
haklısın canımm, yarın yaparım artık bugun yapasım kactı :) sabah yaptım yaKiz yapma dur azcikanliyorum seni cok iyi hemde ama sabir lazim ben reglme 2 gun kala net gordum onceden yapip kendini yipratma ❤
Saol canim benim aynen tez vakitte seninde guzel haberlerini alalim insallahAy hadi inşallah sağlıkla büyüsün canını sıktıysa doktor değiştir canım seni anlayan doktor olması önemli
Bendim umarım 5 yumurtadan biri bari tutsun bu ay çektim ağrıların karşılığını da alayım mucizem gelir inşallahBu grupta biri daha vardı galiba 5 yumurtası gelişen yoksa senmiydinyumurtalardan olabilir canım çatlamadan sonra ve küçülmeye başladıklarında geçer yada gebelik varsa batma gibi belirtilerle de kendini gösterebiliyor. Ama regl e 15 gün varmış muhtemelen o 5 yumurtadan canım geçer inşallah
Dün biyere bunu yazdım hiç yorum gelmedi buraya yazym dedim ne diyorsunuzAy bana bişey oldu bugün.Nası anlatsam tam bilemiyorum da hani böyle çişinizi yaparken son bi ıkınırsınız ya bitsin diyeBen onu yapamıyorum kasıklarım kasılmış sanki sıkamıyorum acıyo.Bu da mı gazdan acaba
Galiba oyle azcik hic hosuma gitmedi tavri haftaya sali cagirdi gidermiyim birdaha kizimin doktoru duruyo hala ona gidicemayy sanane yaa manyak mı nedır
Yaa bişey diyim mi gün yaklaştıkça bende iyice sıyırdım gece ruyamda testim pozitif çıkıyordu o sevincle uyanip test yaptimKızlar rüyamda bebeğim olmuştu, fotoğrafını çekiyordum. Yeni doğmuş sözde ama çok hareketliydi yerinde durmuyordu hiç 4 aylık gibiuyutmaya çalışıyordum, çok güzeldi
Üsütmekten olabilir sicak tut kendiniDün biyere bunu yazdım hiç yorum gelmedi buraya yazym dedim ne diyorsunuz
Ay inşallah canım seninki tabiki biraz karşık bir durum olmuş okuduğum kadarıyla sen de kararsızdın bu konuda ben de olsam kendim denerdim. İnşallah en sağlıklı yumurtan döllenmiştir sağlıklı bi gebelik geçirip sağlıkla kucağına alırsın. Hiç korkma her gebelik bir değil herkes farklı farklı yaşıyor bir annenin her gebeliği bile aynı olmuyormuş. Sana da Allah bunu nasip etmiş. Güzel sonuçlar alırsın inşallah.Bendim umarım 5 yumurtadan biri bari tutsun bu ay çektim ağrıların karşılığını da alayım mucizem gelir inşallah
ılk ızlenım cokkk onemlı bende bır doktor vardı tavsıye uzerıne gıtım bın pısman olmustum, sonra suankı doktorumu buldum sukurGaliba oyle azcik hic hosuma gitmedi tavri haftaya sali cagirdi gidermiyim birdaha kizimin doktoru duruyo hala ona gidicem
Aynen oyle kizimin doktoruyla 9 ay devam ettik hic degisik bi lafini duymadim bu neymis boyle dusman basinaılk ızlenım cokkk onemlı bende bır doktor vardı tavsıye uzerıne gıtım bın pısman olmustum, sonra suankı doktorumu buldum sukur
herkes aynı olmuyo gercekten bazı drlar cok degısıklerAynen oyle kizimin doktoruyla 9 ay devam ettik hic degisik bi lafini duymadim bu neymis boyle dusman basina
bende bu türk doktarlarını anlamıyorum herseye karışma yorum yapma hakkını kım veriyor acabaCocuk sayisini sordu 2 tane bu 3. Olcak insallah dedim oda guldu yasimi sordu 27 dedim bi sorun mu var diye ben bu turk kadinlarini anlamiyorum erkekler yeterki istesin dedi bu sizi ne ilgilendirir dedim karnimizi siz mi doyuruyosunuz daha bu fragman 7 tane dusunuyorum dedim bende sinir etti beni ultrason goruntusunu bile alamadim yavrumun sinirden
ay ben daha ilk deneme saba karsı hamile olduğumu gördüm rüyamda ahahf bakalım devamı gelecek miYaa bişey diyim mi gün yaklaştıkça bende iyice sıyırdım gece ruyamda testim pozitif çıkıyordu o sevincle uyanip test yaptimama daha bebek olmasi ruyasina bile gecemedim once pozitifi görmen gerekecek
Öyle deme canım sende içini ferah tut allahin izniyle koyulasacak sen bi kan tahlili verevet kuzum, bakalım nasıp ya Allahım hayırlısını versın gecen ay cok uzuldugum ıcın bu ay olmazsa bıle cok uzulmıycem sanırım
Aynen sen değerlendir canım nasipse olur inşallah Allah bekleyen herkese nasip etsin bir an önceİnşallah canım bu ay kırmızıyı görene kadar değerlendirmem işimi şansa bırakmıcam gerisi nasipUmarım hepimiz annelik duygusunu tadarız
Benim 5 kaldi test yaptım negatif13 gun var ..
Regl sonrasi tutmuş olabilir diye de düşünüyorum.. bilemedim 2 gündür basladi şikayetler.. ilk iliskinin 9. Gunu
AMIN kuzum, aynen cok stres yapmyorum ya , kan verınce degerden bellı olur artık sılık cızgı neyden kaynaklı :)Öyle deme canım sende içini ferah tut allahin izniyle koyulasacak sen bi kan tahlili ver
Sen bu ay bir şey kullandın mı folat asit takviye falan aldın mıBenim 5 kaldi test yaptım negatif
Evet Folik asitSen bu ay bir şey kullandın mı folat asit takviye falan aldın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?