Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu grupta biri daha vardı galiba 5 yumurtası gelişen yoksa senmiydin 🙈 yumurtalardan olabilir canım çatlamadan sonra ve küçülmeye başladıklarında geçer yada gebelik varsa batma gibi belirtilerle de kendini gösterebiliyor. Ama regl e 15 gün varmış muhtemelen o 5 yumurtadan canım geçer inşallah
Bendim umarım 5 yumurtadan biri bari tutsun bu ay çektim ağrıların karşılığını da alayım mucizem gelir inşallah🤲🏻

Ay bana bişey oldu bugün.Nası anlatsam tam bilemiyorum da hani böyle çişinizi yaparken son bi ıkınırsınız ya bitsin diye 😅Ben onu yapamıyorum kasıklarım kasılmış sanki sıkamıyorum acıyo.Bu da mı gazdan acaba
Dün biyere bunu yazdım hiç yorum gelmedi buraya yazym dedim ne diyorsunuz 😅

Kızlar rüyamda bebeğim olmuştu, fotoğrafını çekiyordum. Yeni doğmuş sözde ama çok hareketliydi yerinde durmuyordu hiç 4 aylık gibi 😂 uyutmaya çalışıyordum, çok güzeldi 💕
Yaa bişey diyim mi gün yaklaştıkça bende iyice sıyırdım gece ruyamda testim pozitif çıkıyordu o sevincle uyanip test yaptim🥲🤣ama daha bebek olmasi ruyasina bile gecemedim once pozitifi görmen gerekecek 😄😄

Bendim umarım 5 yumurtadan biri bari tutsun bu ay çektim ağrıların karşılığını da alayım mucizem gelir inşallah🤲🏻
Ay inşallah canım seninki tabiki biraz karşık bir durum olmuş okuduğum kadarıyla sen de kararsızdın bu konuda ben de olsam kendim denerdim. İnşallah en sağlıklı yumurtan döllenmiştir sağlıklı bi gebelik geçirip sağlıkla kucağına alırsın. Hiç korkma her gebelik bir değil herkes farklı farklı yaşıyor bir annenin her gebeliği bile aynı olmuyormuş. Sana da Allah bunu nasip etmiş. Güzel sonuçlar alırsın inşallah.

Galiba oyle azcik hic hosuma gitmedi tavri haftaya sali cagirdi gidermiyim birdaha kizimin doktoru duruyo hala ona gidicem
ılk ızlenım cokkk onemlı bende bır doktor vardı tavsıye uzerıne gıtım bın pısman olmustum, sonra suankı doktorumu buldum sukur

Cocuk sayisini sordu 2 tane bu 3. Olcak insallah dedim oda guldu yasimi sordu 27 dedim bi sorun mu var diye ben bu turk kadinlarini anlamiyorum erkekler yeterki istesin dedi bu sizi ne ilgilendirir dedim karnimizi siz mi doyuruyosunuz daha bu fragman 7 tane dusunuyorum dedim bende sinir etti beni ultrason goruntusunu bile alamadim yavrumun sinirden
bende bu türk doktarlarını anlamıyorum herseye karışma yorum yapma hakkını kım veriyor acaba
ha bir de kesin erkek istemiştir yanı belki erkek istemiyor kadın isiyor daha cok kı bizde öyle
ne saçma yorumlar ya

Yaa bişey diyim mi gün yaklaştıkça bende iyice sıyırdım gece ruyamda testim pozitif çıkıyordu o sevincle uyanip test yaptim🥲🤣ama daha bebek olmasi ruyasina bile gecemedim once pozitifi görmen gerekecek 😄😄
ay ben daha ilk deneme saba karsı hamile olduğumu gördüm rüyamda ahahf bakalım devamı gelecek mi

Back