Kan mı verdinEvet medicana da böyle oluyor ama doktor talep etmeyip direk acilden kan verdim dolayıyla sistem isteği yok.
Pöf ya şurdan kafama biri gebelik testi atsınen iyi çözüm bu.
Neyse kızlar şaka bir yana reglimin 2. Günü bitti gelen giden yok.MaviSasa234 yorum yap lütfen
Fark etmez ki o canım doktor istemeden acilden verdiğim oldu benim yine de sistemde gözükmesi lazım.Evet medicana da böyle oluyor ama doktor talep etmeyip direk acilden kan verdim dolayıyla sistem isteği yok.
Neyse kızlar şaka bir yana reglimin 2. Günü bitti gelen giden yok.MaviSasa234 yorum yap lütfen
Benim de eşimin değerleri ço kdüşüktü şimdi düzeldi bayağı o yüzden daha da beklemeyelim dedik aşılama ya ksrsr kıldık bu ay olmazsa babaannem eskiden köyde ebelik yapıyordu ot falan toplamış banaYanlış anlamışım özür dilerim.. Yok ben çatlatma aşılama denemeden direk tüp bebeğe başladım. Eşimin değerleri çok düşüktü.. Yıpranmadan çözelim istedim..
Net gorunmesi için karından ultrasonla bakıldığında idrara sıkışmış olmak, vajinal bakıldığında idrarın olmaması gerekiyor diye biliyorumKızlar alttan muayene için idrarımızı tutup mu gitmemiz lazım yaa. Doktor bana bunu sordu bende yapıp geldim dedim. Bişey demedi bende sormayı unuttum
Bende aynı şeyi yaşadım ilk defa çok canım yandı 7aralikta çatlatma vuruldum 8araliktaki ilişki beni bitirdi resmen bat 22aralik sabırsızlıkla bekliyirumHerkes de farklı o zaman bu kistin ağrıları. Bi kisttir diyorum bi acaba yumurtamıydı diyorum kafamda deli sorular ya. Bende adetin 12. Günü yani 8 aralıkda 24 mm dedi 13 aralıkdaki ilişkim çok ağrılıydı. Bu gün öğleden sonra da iğne gibi batmalar başladı
Merhaba şimdi rastgele yazınızı okudum da yazmak istedim. Ben adetin 2. Günü igneye başladım 5 gün 75 attım ertesi gün kontrole gittim bir tane 10 mm yumurta gördü hatta pek büyümemiş falan dedi. Adetin başlangıcından itibaren sayarsak 7. Günümdü. Dozu arttırdı 112.5 at 3 gün tekrar gel dedi. 3 gün attım ertesi gün yine kontrole gittim (10.gün oluyor) bi tane daha yumurtam oluşmuş ikiside 14 mmdi.Bi dahakine dikkat edicem son 1 saat su içmeyin bari. Diyet yapıyorum diye çok su içiyorum. İş yerinde lavaboya gittim çıktım hastaneye gittim o sırada mı doldu. Zaten moralim bozuldu bugün adetimin 10.günü Bi kaç yumurta görünüyor ama 10 mm civarı dedi. İğneyi 2 katına çıkardı. Daha 1 haftan var eğer hala büyğmezse aşılama iptal olur dedi canım sıkıldı
O zaman bu doğru canım. Karından gittiğimde daha önce su al bitir gel diyordu doktor şimdi idrarın ne durumda dedi. Bi dahakine dikkat edicemNet gorunmesi için karından ultrasonla bakıldığında idrara sıkışmış olmak, vajinal bakıldığında idrarın olmaması gerekiyor diye biliyorum
Sonrasında rahimde iğne batması yada ağrı acı oldu mu peki canımBende aynı şeyi yaşadım ilk defa çok canım yandı 7aralikta çatlatma vuruldum 8araliktaki ilişki beni bitirdi resmen bat 22aralik sabırsızlıkla bekliyirum
Bence yıllardır adet olduğun anın 2 gün gecikmesi en baba test sonucundan daha garanti bir sonuçajdhEvet medicana da böyle oluyor ama doktor talep etmeyip direk acilden kan verdim dolayıyla sistem isteği yok.
Bence hastaneyi arayıp sormalısın..Evet medicana da böyle oluyor ama doktor talep etmeyip direk acilden kan verdim dolayıyla sistem isteği yok.
Çok sağol canım. Eşinin bekleme durumu olmadan aşılama nasış yaptılar ki en az 3 gün perhiz istiyorlar. Bende 10.gündeyim kendimce daha erken diyorum genel 15 17 günleri yumurtlama oluyor diye doktor 10 mm hiç büyümemiş daha diyince moral gitti. Dozu arttırın a yine olmazsa iptal ederiz Bi dahaki ay deneriz dedi. O kadar masrafa baştan başlamak istemiyorum açıkçası bide zaman kaybı bakıcaz artık. Sen iğne saatlerini çok önrmsedin miMerhaba şimdi rastgele yazınızı okudum da yazmak istedim. Ben adetin 2. Günü igneye başladım 5 gün 75 attım ertesi gün kontrole gittim bir tane 10 mm yumurta gördü hatta pek büyümemiş falan dedi. Adetin başlangıcından itibaren sayarsak 7. Günümdü. Dozu arttırdı 112.5 at 3 gün tekrar gel dedi. 3 gün attım ertesi gün yine kontrole gittim (10.gün oluyor) bi tane daha yumurtam oluşmuş ikiside 14 mmdi.
Doktor yine tam olmamış falan dedi
Bende cok üzüldüm ilaç bitiyor dedim hatta
2 gün daha 75 at gel yanıma dedi. Ertesi gün agrım akıntım oldu eyvah erken çatladı dedim hatta.
12. Gün gittim yine doktora söyledim yok daha çatlamak küçüktür boyutu falan dedi hiç bakmadan ben tabi yine üzüldüm sonra kontrol etti biri 20mm biri 17 mm olmuştu. Kendisi de şaşırdı böyle olmasına ama bence normal çünkü biz yumurtlama günümüz geldiğinde zaten beyinden onu uyarıyoruz erkenden ne kadar büyüyebilirdi ki?
Hemen yarın asilamani yapalım dedi cuma gunu icin. Normalde ya cumartesi ya da pazartesi demişti. Sagolsun çok olumsuz konuştuğu için doktor hanım ben bir gün öncesinden ilişkide bulundum eşimin 3 4 gün bekleme durumu olmadı yani
Yani açıkçası üzülmeyin diye yazdım bunları ve cuma günü aşılamam oldu
2gun ağrım oldu sol kasıkta özellikle şuan hiç bir şey yok çok az batmalar oluyor akintimda yok ilginç önceki aylar akıntım olurdu catlamadan sonraSonrasında rahimde iğne batması yada ağrı acı oldu mu peki canım
Ay hadi inş. Valla benim kalbim pır pır heyecanlandım onun adına
Evet canim aslında 2 ay önceydi ama bem sogan kuru yaptim ondanmi nedir 2 ay adet göremedimBenimde aynı vajinal yönden ve kıl yönünden ağda flnsonucun iyi çıkmasına sevindim smdi tüp bebege mi baslicaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?