- 11 Ekim 2021
- 506
- 404
- 33
- 29
amaan nasıl bekleyeceksekkkk :) kaç günde olur o değer acabaaCanım beta 3000 civarı olmali
Bugün değerlendiricem teşekkür ederimCanım olabilir, erken yumurtlama var. Her ay aynı zamanda olmazsın zaten. Değerlendir kaçırma
Sory yanlış yere oldu beybilerSizin batlar ne zamandı kizlar
Su an değerin kaç canim..iki güne bir ikiye katliyo ordan hesaplatabilirsinamaan nasıl bekleyeceksekkkk :) kaç günde olur o değer acabaa
Hahah Janna sana yeni yeni lakaplar buluyoruz farkındamısın.. ben tırnaklı janna şimdide mavi ojelii kızz.. Yeni testler sipariş verdim bende malum bu ay elde var 0..Hayırlı olsuunnnn mavi ojelii kızzzdarısı bizlere bizlerede dua etmeyı unutma
Belirtileriniz neler acaba. Of inşallah bebis vardır biz kendi kendimize belirti bulmuyoruzdurBunu bende merak ediyorum..
Regl bitimi birliktelik oldu cunku bir iki belirtim var ama bana da öyle geliyor olabilir diye üzerinde durmuyorum Çalışmalara devam bakalim
Yumurta oluşmaya başlamış.. Takipte kalın..Bir fikrini var mı ?
Sıkıntı olmuyor hatta aşı olup gebe kalan çok var:)Kızlar benim acil şehir dışına gitmem gerekti ve biontech ilk doz olmustum bata 2 gün var ve erken gebelik testim negatif çıktı diye 2. Doz aşı oldum bugün, eğer geç döllenme olursa ayrica ben pko luyum vicdan azabı çekiyorum bir sıkıntı olur mu acaba
Ayy beklemek ne zor yaaynen yumurtlamadan sonra 12-14 gun sonra .
Bende 6.-7. gun fln yaptim ama tabiki sonuc almadm
22 Aralık benimSizin batlar ne zamandı kizlar
Az kalmış canim varmi belirtin22 Aralık benim
Gaz sancısıBelirtileriniz neler acaba. Of inşallah bebis vardır biz kendi kendimize belirti bulmuyoruzdur
evet yaAyy beklemek ne zor ya
Var ama emin olamiyorum kasık bölgemde sağ tarafta ağrı olur ara araAz kalmış canim varmi belirtin
Test yaptım bu sabah negatif çıktıVar ama emin olamiyorum kasık bölgemde sağ tarafta ağrı olur ara ara
Bat ne zamanevet ya
ben birde surekli goguslerimi kontrol ediyorum . gogus ucumun rengi koyulasmaya basladi bir iki gun once
herseyde belirti ariyorum
Bence en az 11. Gune kadar bekle test içinTest yaptım bu sabah negatif çıktı
Tablo gitti zaten herkes kaybolduSory yanlış yere oldu beybiler
Bende meme hassasiyeti cok hafif basladi ama bunlar regldede oluyorevet ya
ben birde surekli goguslerimi kontrol ediyorum . gogus ucumun rengi koyulasmaya basladi bir iki gun once
herseyde belirti ariyorum
Sorsana sabredebiliyor musunBence en az 11. Gune kadar bekle test için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?