Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evvet canim senin goruluyo cizgin ins koyulaşır da vardirrrr
insallah 🙏🏼
Evet bende gördüm bence gebelik tebrikler
Siz kaç aydır deniyorsunuz
Bu ay farklı bir şey yaptınız mı
İlişki günlerini nasıl yaptınız
bizim bu ikinci deneyisimiz
ilkinde dusuk yasadim bir ay mola verdik. ama benm kronik yuksek tansiyonum var denemeye baslamadan 6 ay oncesinde ilac duzenlemesi yaptik. doktorum anca eylul ayinda izin verdi denememize

evet yaptim . son 3 aydir , ari sutu , dogal bal ve ari poleni karisik karisim bir cay kasigi sabahlari yedim.
folik asit yanina d vitamini hapi da kullandim
pizzaci da calsiiyorum o yuzden cok hazir yiyordum . daha cok dogal ve ev yemegi yemege ozen gosterdim .

ovulasyon dan araligim 6 gundu . 2. gunu 4. gunu ve ovuslasyon gununu degerlendirdim.

insallah 🙏🏼

bizim bu ikinci deneyisimiz
ilkinde dusuk yasadim bir ay mola verdik. ama benm kronik yuksek tansiyonum var denemeye baslamadan 6 ay oncesinde ilac duzenlemesi yaptik. doktorum anca eylul ayinda izin verdi denememize

evet yaptim . son 3 aydir , ari sutu , dogal bal ve ari poleni karisik karisim bir cay kasigi sabahlari yedim.
folik asit yanina d vitamini hapi da kullandim
pizzaci da calsiiyorum o yuzden cok hazir yiyordum . daha cok dogal ve ev yemegi yemege ozen gosterdim .

ovulasyon dan araligim 6 gundu . 2. gunu 4. gunu ve ovuslasyon gununu degerlendirdim.
Teşekkürler bende saydıklarınızı kullanıyorum umarım bende bu ay gebelik elde ederim bana da dua edin lütfen 🙏

Ben bayagi liste yaptım.. telefondaki yetmiyor cunku ahaha
Kacirmam umarim buna rağmen

Eklentiler

• 20211214_101812.jpg
    20211214_101812.jpg
    119,1 KB · Görüntüleme: 104
Back