Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2969552
Bütün gün bekledim bekledim benim sonuç taa gece çıkmış. İki sonuç arasında sadece 4 gün var kızlar. Sonucum düşük diye üzülmeyin sabredin 🙏 Allah isteyen herkese nasip etsin
Yaaa tebrik ederim 🥳 çok mutlu oldum darısı başıma 🤲🏻bu ay özellikle bi şey yaptın mı anlatır mısın biraz doğal yolla mı yoksa aşılama mı oldun

Kızlar bata 7 gun var. Biz is sebebi ile eşimle ayri kaldik regl bitimi ve yumurtlama sancisinin yarınında birlikte olabildik pek umudum yok ama ben regl sonundaki iliskiden supheliyim regl bittikten sonra kasık ağrım devam etti. Hafif bas donmeleri yasadim ve grip oldum bizim ailede genetik grip ile belli ediyor kendini. Az once de bu saatte turşu yerken buldum kendimi. Regl bitimi gebe kalan var mi aranizda
Arkadaşım regl bitimi hamile kaldı canım bu olasılık var ağır kaldırma sonucunu öğrenene kadar dikkat et folik asitini ihmal etme

Arkadaşım regl bitimi hamile kaldı canım bu olasılık var ağır kaldırma sonucunu öğrenene kadar dikkat et folik asitini ihmal etme
Zaten gribim kolumu bile kaldıramıyorum 😔 dün canim turşu cekince suphelendim sizinde canınız gripken eksi seyler cekiyo mu hastaliktan mi yani acaba. Bi de bugün sabah gözümü açar açmaz mutfaga kosup elma gibi domates yedim bunlar sasirtiyo beni. Folik asit de 2 aydır kullanıyorum canım

Kesin değil o zaman dongunuze göre tahmini yumurtlamadan 8 9 gün sonra vermissiniz.duzebli adet bile olsa insan senede bir iki düzeni şaşar.sasdigi aya denk geldiyse yumurtlamaniz o zaman olmadıysa sonuç doğru çıkmaz.yumurtlamadan 7 gün sonrası doğru sonuç gösterir.8 de olsa olur çok değişmez ama hani kesin 8 öncesi olmalı en geç.
Anladım canım ben sonuçtan da anlamam sonucum çıkınca burda paylaşırım bana yardımcı olur musunuz

Ona benziyor ama ismi farklı canim rahme ilaç enjekte ediyolar ultrosanla bakıyorlar kist miyom yapışıklık varmi die
ilk defa duydum canım .hani rahim flmi de aynı yaa sıvı veriyorlar rahim den tüpler tıkalımı bişey var mı rahim şekli normal mi diye bakılıyor . sana veieln sonuç kağıdında yazar tam adı

Kızlar birşey soracağım ama ne olur bana gülmeyin :) Göğüs ucumun etrafı o kadar tatlı kaşınıyor ki size anlatamam , elimi çekemiyorum resmen kaşımaktan :) bir yandan da işteyim rezil olcam diye korkuyorum :) Sizce bu bir belirti midir ? Yaşayanlar var mı ?

Zaten gribim kolumu bile kaldıramıyorum 😔 dün canim turşu cekince suphelendim sizinde canınız gripken eksi seyler cekiyo mu hastaliktan mi yani acaba. Bi de bugün sabah gözümü açar açmaz mutfaga kosup elma gibi domates yedim bunlar sasirtiyo beni. Folik asit de 2 aydır kullanıyorum canım
Gripken hiç öyle şeyler çekmiyor canım umarım bebiş vardır darısı başıma🤲🏻

Back