Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kadın doğuma gittim bugün sağda ve solda kist gördü benim sadece solda çikolata kisti var normalde sorduğumda ben çikolata kisti olduğunu dusunmuyorm yumurtlama döneminde atilamayan yumurtaların kistine benziyo adet dönemiyle atarsın bu kistleri 2 adet doneminden sonra gel dedi merak ettiğim Progesteron verdim birde HCG istedi yumurtlamadan snra 8. Gün bugün progesteron da belli olur mu yumurtaların çatlayıp catlamadigi

Kızlar kadın doğuma gittim bugün sağda ve solda kist gördü benim sadece solda çikolata kisti var normalde sorduğumda ben çikolata kisti olduğunu dusunmuyorm yumurtlama döneminde atilamayan yumurtaların kistine benziyo adet dönemiyle atarsın bu kistleri 2 adet doneminden sonra gel dedi merak ettiğim Progesteron verdim birde HCG istedi yumurtlamadan snra 8. Gün bugün progesteron da belli olur mu yumurtaların çatlayıp catlamadigi
Evet progesteron dan anlaşılır çatlama olup olmadığı.yumurtlamanin 8.gunu olduğu kesin demi.

Evet canım Protesteron değerinden alıyorlar çatlama olup olmadığını benim de doktorum geçen ay yumurta çatlamadı mı acaba diye şüphelenip o testi yapmıştı sonra da çatlamış yumurtanız sorun yok demişti

Kızlar adete 3 gün kaldı. Dayanamıyorum kafayı yiyeceğim :) Belirti falan da yok. Test yapayım mı yoksa sabredeyim mi 3 gün daha ? Ama dayanamıyooorrruuuuuummmm...

Evet canım Protesteron değerinden alıyorlar çatlama olup olmadığını benim de doktorum geçen ay yumurta çatlamadı mı acaba diye şüphelenip o testi yapmıştı sonra da çatlamış yumurtanız sorun yok demişti
Ben gününde yaptırmadım canım yumurtlamadan ya 8 ya 9 gün geçti şimdi kafama taktigim acaba sağda da çiko kisti oluştu da bilemedi mi 😑

Kesin mi bilmiyorum valla cnm ya 8 ya 9 çünkü ya 10 ya 11 günler yumurtlamam oluyo
Kesin değil o zaman dongunuze göre tahmini yumurtlamadan 8 9 gün sonra vermissiniz.duzebli adet bile olsa insan senede bir iki düzeni şaşar.sasdigi aya denk geldiyse yumurtlamaniz o zaman olmadıysa sonuç doğru çıkmaz.yumurtlamadan 7 gün sonrası doğru sonuç gösterir.8 de olsa olur çok değişmez ama hani kesin 8 öncesi olmalı en geç.

Back